Εστιατόρια με θέα στην θάλασσα!
ρομαντισμος my ass
Aυτες τις μαλακιες κανετε και μετα αντε τρεχα να τις μαζεψεις.
Για μενα,οχι σε σουβλαντζιδικο αλλα ουτε σε καντινα hot dog.
Kλειδωμα στο δωματιο και ενα ποτηρι νερο μαζι με ενα παξιμαδι.
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 11 2009, 04:17 AM
ρομαντισμος my ass
Ρε μ@λ#κα!!!!!!!!
Λοιπον ακου κατι και εχε το στο μυαλο σου καλα....
Ειτε την πας στο super duper εστιατοριο, ειτε την πας καπου πιο δευτερα, ειτε σχεδιασεις τα παντα στην εντελεια, ειτε αφησεις τα πραγματα λιγο πιο χαλαρα, ειτε πιστεψεις καποια στιγμη οτι βρηκες την καλυτερη λυση ειτε οχι, ΠΑΝΤΑ να ξερεις οτι αν το μωρο γουσταρει πραγματικα εσενα και μονο εσενα θα ειναι ευτυχισμενη και θα προχωρησει μαζι σου ακομα και σε καντινα να την πας.
Αυτη τη μαλακια κανουμε ολοι οι αντρες καθε φορα και αγχωνομαστε για το πως θα περασει καλυτερα εκεινη και πως θα σχηματισει την καλυτερη εικονα για μας μεσω της επιλογης μας και ΠΑΝΤΑ τρωμε τα μουτρα μας.
Κι αυτο γιατι πρωτον εχουν μια φοβερη ικανοτητα να το αντιλαμβανονται και δευτερον γιατι ΠΟΤΕ δεν θα μπορεισεις κι εσυ και ολοι μας οι αντρες να καταλαβουμε πως σκεφτεται μια γυναικα και να μπουμε στην ψυχολογια της.
Περα λοιπον απο την πλακα, αν θες να με ακουσεις, σταματα αυτη την αγωνιωδη προσπαθεια να βρεις το τελειο μερος και να παρουσιαστεις στα ματια της ο super ερωτικος αντρας και αυτος που ξερει να βγαζει εξω μια γυναικα και να την κανει να νιωθει μοναδικη ΑΝ πραγματικα δεν εισαι εσυ ο εαυτος σου και αν πραγματικα αυτος δεν ειναι δικος σου τροπος ζωης.
Βγες λοιπον μαζι της εξω οπως θα εβγαινες με καθε κοπελα που θα ηθελες να γνωρισεις και θα σ ενδιεφερε και ΚΥΡΙΩΣ κοιτα να εισαι εσυ ο εαυτος σου και οχι καποιος που πιστευεις οτι θα της αρεσε.
Στο κατω κατω να ξερεις οτι η ιστορια εχει δειξει σε ολους μας οτι καμια απ αυτες δεν αξιζει οσα τους δινουμε και το πιστευω πραγματικα αυτο, οποτε απλα βγες μαζι της οπως οπου και οποτε.
Ρε Μάνο καλά όλα αυτά που λες και συμφωνώ στα πιο πολλά, αλλά στην ουσία αυτό που λες είναι να ισοπεδώσουμε τα πάντα και να μην περιμένουμε τίποτα με λαχτάρα η αγωνία. Ετσι αυτομάτως χάνει όλο του το νόημα το φλερτ και τα πρώτα ραντεβού. Σαφώς και πρέπει να είναι ο εαυτός του (όπως όλοι μας και πάντα) αλλά δε σημαίνει ότι αυτό φτάνει με την έννοια δλδ ότι αυτή τη στιγμή του συμβαίνει κάτι ωραίο και προσπαθεί να τα κάνει κάπως ξεχωριστό. Δεν υπάρχει κάτι κακό σ αυτό. Ισα ίσα...τον βγάζει για λίγο απ τη ρουτίνα και τον βάζει στο τριπάκι να ψαχτεί για κάτι. Και στην τελική δεν πάει να της φέρει τον ουρανό με τ άστρα...ένα καλό και ρομαντικό τραπέζι θέλει να της κάνει... Για μένα καλά κάνει και μπράβο του.
Και όσο το σκέφτομαι ρε συ gmak... δεν πας να ρίξεις μια ματιά στο Μύθο? Είναι πολύ ωραία με τα τραπέζια δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Απλώς πήγαινε να το δεις...λειτουργεί και μεσημέρι το ΣΚ...
Και όσο το σκέφτομαι ρε συ gmak... δεν πας να ρίξεις μια ματιά στο Μύθο? Είναι πολύ ωραία με τα τραπέζια δίπλα ακριβώς στη θάλασσα. Απλώς πήγαινε να το δεις...λειτουργεί και μεσημέρι το ΣΚ...
Έλεος ρε σεις......
Είπα να ρωτήσω για ένα καλό μέρος για φαγητό και εσείς το γυρίσατε στην ψυχολογική ανάλυση και την προσέγγιση των δύο φύλων
Καλά όλα αυτά που λέτε και όπως είπε και η Ισμήνη συμφωνώ στα πιο πολλά αλλά μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα που ή δενκαταλάβατε ή δεν σας έδωσα εγώ να καταλάβετε.
Η πρόθεσή μου βγαίνοντας για φαγητό μαζί της:
- Δεν είναι να την ρίξω με το γεγονός οτι την πήγα κάπου super ουαου. Αν λειτουργήσει έτσι θα με ξενερώσει και δεν με καλύπτει σαν κοπέλα που επιδιώκω να γίνει το έτερον ήμισι και επιπλέον θα έχω πέσει πολύ έξω σε αυτά που πιστεύω για εκείνη.
- Δεν είναι να το παίξω κάτι που δεν είμαι. Αυτό δεν γίνεται γιατί με ξέρει σε γενικές γραμμές, άσε που αν το κάνω αργότερα θα φανεί και θα χαλάσει όλο το σκηνικό.
- Δεν είναι οτι ένα τέτοιο σκηνικό είναι "ξένο" όσο αφορά τον τρόπο ζωής μου απλά δεν πηγαίνω και κάθε μέρα. Όταν υπάρχει η κατάλληλη "παρέα" και της αρέσουν αυτές οι "επιλογές" είνα συχνές οι επισκέψεις. Τώρα θα μου πείτε αφου είναι συχνές οι επισκέψεις τι μας ρωτάς;;; Το έκανα μήπως βρώ κάτι, πέραν από αυτά που ξέρω, που αξίζει.
- Τέλος θα πω οτι ψάχνομαι γιατί θεωρώ οτι η κοπέλα αξίζει τον κόπο να ψαχτώ για να την κάνω να περάσει καλά και ξεχωριστά.
Πάντως όλες οι προσεγγίσεις σας επί του θέματος ήταν ενδιαφέρουσες.
Επίσης για μια ακόμα φορά και από αυτό το "θέμα" φαίνεται οτι υπάρχει πολύ "πίκρα", "παράπονο" και "απωθημένο" από τους άντρες προς τις γυναίκες εκεί έξω (όχι οτι δεν τα ασπάζομαι φυσικά)
Υ.Γ. Ισμήνη σκέφτομαι να "τσεκάρω" τον "Μύθο". Θες να σου κάνω το τραπέζι;;;; ( Για να δείτε οτι δεν πάω κάποια εκεί για να την ρίξω
)
Είπα να ρωτήσω για ένα καλό μέρος για φαγητό και εσείς το γυρίσατε στην ψυχολογική ανάλυση και την προσέγγιση των δύο φύλων
Καλά όλα αυτά που λέτε και όπως είπε και η Ισμήνη συμφωνώ στα πιο πολλά αλλά μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα που ή δενκαταλάβατε ή δεν σας έδωσα εγώ να καταλάβετε.
Η πρόθεσή μου βγαίνοντας για φαγητό μαζί της:
- Δεν είναι να την ρίξω με το γεγονός οτι την πήγα κάπου super ουαου. Αν λειτουργήσει έτσι θα με ξενερώσει και δεν με καλύπτει σαν κοπέλα που επιδιώκω να γίνει το έτερον ήμισι και επιπλέον θα έχω πέσει πολύ έξω σε αυτά που πιστεύω για εκείνη.
- Δεν είναι να το παίξω κάτι που δεν είμαι. Αυτό δεν γίνεται γιατί με ξέρει σε γενικές γραμμές, άσε που αν το κάνω αργότερα θα φανεί και θα χαλάσει όλο το σκηνικό.
- Δεν είναι οτι ένα τέτοιο σκηνικό είναι "ξένο" όσο αφορά τον τρόπο ζωής μου απλά δεν πηγαίνω και κάθε μέρα. Όταν υπάρχει η κατάλληλη "παρέα" και της αρέσουν αυτές οι "επιλογές" είνα συχνές οι επισκέψεις. Τώρα θα μου πείτε αφου είναι συχνές οι επισκέψεις τι μας ρωτάς;;; Το έκανα μήπως βρώ κάτι, πέραν από αυτά που ξέρω, που αξίζει.
- Τέλος θα πω οτι ψάχνομαι γιατί θεωρώ οτι η κοπέλα αξίζει τον κόπο να ψαχτώ για να την κάνω να περάσει καλά και ξεχωριστά.
Πάντως όλες οι προσεγγίσεις σας επί του θέματος ήταν ενδιαφέρουσες.
Επίσης για μια ακόμα φορά και από αυτό το "θέμα" φαίνεται οτι υπάρχει πολύ "πίκρα", "παράπονο" και "απωθημένο" από τους άντρες προς τις γυναίκες εκεί έξω (όχι οτι δεν τα ασπάζομαι φυσικά)
Υ.Γ. Ισμήνη σκέφτομαι να "τσεκάρω" τον "Μύθο". Θες να σου κάνω το τραπέζι;;;; ( Για να δείτε οτι δεν πάω κάποια εκεί για να την ρίξω
)
Έτσι!
Ή είμαστε large ή δεν είμαστε!
Το moorings καλό είναι αλλά πολύς κόσμος..είναι πλέον πιο πολύ για παρέα..
πρέπει να βρεις τίποτα πιο μοναχικό..
έχει στρίβοντας δεξιά μετά το vive mar στο Καβούρι κάτι περίεργα μαγαζάκια, απέναντι από το DIVANI CARAVEL, αλλά δεν έχω φάει και ποτέ μου για να ξέρω πόσο καλό είναι.
Μπιφτεκούπολη τα σπάει όμως!
Καλύτερα μπιφτεκάκι για αρχή και μετά κανένα ποτάκι moorings..
Άντε..σας λεφτιαξα πάλι !!
Ή είμαστε large ή δεν είμαστε!
Το moorings καλό είναι αλλά πολύς κόσμος..είναι πλέον πιο πολύ για παρέα..
πρέπει να βρεις τίποτα πιο μοναχικό..
έχει στρίβοντας δεξιά μετά το vive mar στο Καβούρι κάτι περίεργα μαγαζάκια, απέναντι από το DIVANI CARAVEL, αλλά δεν έχω φάει και ποτέ μου για να ξέρω πόσο καλό είναι.
Μπιφτεκούπολη τα σπάει όμως!
Καλύτερα μπιφτεκάκι για αρχή και μετά κανένα ποτάκι moorings..
Άντε..σας λεφτιαξα πάλι !!
Originally Posted by gmak_s2k,Jul 11 2009, 04:13 PM
)
)
Αλλη ιδέα είναι το Island. Δεν είναι βέβαια τοοοοσο ρομαντικό αλλά μέχρι και προτάσεις γάμου έχουν γίνει εκεί...
Ρε Γιωργάρα μην ακούς κανένα. Αμα ξεχάσεις το θέμα της θάλασσας και συμβιβαστείς με πισίνα έχω να σου προτείνω εγώ ένα super duper που θα της μείνει αξέχαστο
Με το που μπεις στο Λαιμό στο πρώτο στενό δεξιά στα 50 μέτρα αριστερά είναι το Ξενοδοχείο το Margi. Το εστιατόριο κάτω το λένε Malabar. Δεν έχω φάει αλλά πήγα πρόσφατα για ποτό και είναι απλά το ιδανικό μέρος για μένα για ρομαντικό δείπνο
Χρήστο μπήκα στο site του ξενοδοχείου και πήρα μια γεύση.
Όντως φαίνεται πολύ καλό.
Ευχαριστώ
Μου φαίνεται πρέπει να περάσω να το τσεκάρω και αυτό.
Ισμήνη το πρόγραμμα έχει φαγητό στο "Μύθο" και μετά ποτάκι στο "Malabar"
Όντως φαίνεται πολύ καλό.
Ευχαριστώ
Μου φαίνεται πρέπει να περάσω να το τσεκάρω και αυτό.
Ισμήνη το πρόγραμμα έχει φαγητό στο "Μύθο" και μετά ποτάκι στο "Malabar"