ενα τεραστιο ευχαριστω..
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από εμένα στον Χρήστο (S2000 FUN) για την βοήθειά του και την προθυμία του να την προσφέρει απλόχερα όταν του την ζητήσεις.
Χρήστο σε ευχαρίστησα και κατ'ιδίαν αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και δημόσια.
Το σημαντικότερο είναι οτι βοηθάει.....ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Να λέμε όλοι δόξα τον Θεό που αυτό το παιδί αποφάσισε να πάρει S και όχι κανένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι τον "εκμεταλλευόμαστε" εμείς
Για να μην είμαι άδικος θα πω οτι είμαι σίγουρος οτι και άλλοι θα έχουν να πουν κάτι παρόμοιο είτε για τον Χρήστο είτε για άλλα παιδιά.
Απλά εγώ την βοήθεια του Χρήστου είχα και για αυτό αναφέρομαι σε εκείνον.
Χρήστο και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να σου αναταποδώσω κάποια στιγμή την εξυπηρέτηση
Υ.Γ. Επειδή θα έχεις αγχωθεί
άκυρο αυτό που σου είπα για customia στα σωληνάκια. Εγώ κατάλαβα λάθος. Κουμπώνουν κανονικά. Μου τα έδειξε.
Χρήστο σε ευχαρίστησα και κατ'ιδίαν αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και δημόσια.
Το σημαντικότερο είναι οτι βοηθάει.....ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΣΠΑΤΑΛΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Να λέμε όλοι δόξα τον Θεό που αυτό το παιδί αποφάσισε να πάρει S και όχι κανένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι τον "εκμεταλλευόμαστε" εμείς
Για να μην είμαι άδικος θα πω οτι είμαι σίγουρος οτι και άλλοι θα έχουν να πουν κάτι παρόμοιο είτε για τον Χρήστο είτε για άλλα παιδιά.
Απλά εγώ την βοήθεια του Χρήστου είχα και για αυτό αναφέρομαι σε εκείνον.
Χρήστο και πάλι σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να σου αναταποδώσω κάποια στιγμή την εξυπηρέτηση
Υ.Γ. Επειδή θα έχεις αγχωθεί
άκυρο αυτό που σου είπα για customia στα σωληνάκια. Εγώ κατάλαβα λάθος. Κουμπώνουν κανονικά. Μου τα έδειξε.
Originally Posted by george.alex,Jul 16 2009, 09:48 AM
..σε ολους που εχουν αποκτησει γνωσεις επι της ουσιας που ασχολουνται και δε βαριουνται να γραφουν εδω μεσα κι ετσι βοηθανε οσους εχουνε S αλλα περισσοτερο τους νεους ιδιοκτητες κι ακομα περισσοτερο οσους προσπαθουν να γινουν. πραγματικα εγω βοηθηθηκα απιστευτα μεχρι την παραμικρη λεπτομερεια απ' το φεβρουαριο που εψαχνα κι ετσι απεφυγα τα λαμογια και τις κακοτοπιες γενικοτερα. μακαρι να ζουσαμε σε μια αγγελικα πλασμενη κοινωνια και το club να χρειαζοταν μονο για να συναντιομαστε και να τσαρκαρουμε αλλα δυστυχως ειναι ενας ΚvL^$ η κοινωνια κι ετσι φαινεται ποσο μοναδικη δουλεια κανουν τα μελη.
keep up the good...
or should i say..
..the awesome work!
keep up the good...
or should i say..
..the awesome work!