ενα τεραστιο ευχαριστω..
Originally Posted by gmak_s2k,Jul 23 2009, 12:57 PM
Αλήθεια Μάνο.....
Γιατί δεν έγραψες όλη αυτή την κατάθεση ψυχής όταν μετά το off topic post του Αντώνη του φώναξε ο Μάριος να μαζευτεί;;;;
Γιατί η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ του δικού μου post, τα off topic post δηλαδή, δεν διέφερε καθόλου από το νόημα του post του Μάριου. Απλά ο Μάριος είπε το ίδιο πράγμα με δύο λέξεις και εγώ με πολύ περισσότερες.
Εγώ μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους που δεν το έκανες με τον Μάριο και επέλεξες να το κάνεις με εμένα.
Γιατί δεν έγραψες όλη αυτή την κατάθεση ψυχής όταν μετά το off topic post του Αντώνη του φώναξε ο Μάριος να μαζευτεί;;;;
Γιατί η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ του δικού μου post, τα off topic post δηλαδή, δεν διέφερε καθόλου από το νόημα του post του Μάριου. Απλά ο Μάριος είπε το ίδιο πράγμα με δύο λέξεις και εγώ με πολύ περισσότερες.
Εγώ μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους που δεν το έκανες με τον Μάριο και επέλεξες να το κάνεις με εμένα.

1) Γιατι αναφερθηκες ευθεως σε μενα και στο ονομα μου, θετοντας μου εναν προβληματισμο σου.
2) Γιατι πολυ απλα ο Μαριος ειναι CO και νομιμοποιειται να κανει παρατηρηση στον Αντωνη για να κρατουνται, οταν ξεφευγουμε, καποιες ισορροπιες (κατι που κανει με τεραστια επιτυχια ομολογω)
3) Γιατι μεχρι και το δικο σου ποστ δε νομιζω να εθεσε ο Μαριος καποιον αναλογο προβληματισμο παρα εκανε απλη παρατηρηση στον Αντωνη, οπως εκανε και σε αλλους σημερα και εχει κανει τοσες φορες.
4) Η κεντρικη ιδεα απο δυο λεξεις του Μαριου δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου ποστ, το οποιο αναφεροταν γενικοτερα στην κατασταση του forum.
5) Οσους λογους και να μπορεις να σκεφτεις θα σου πω οτι εχεις λαθος για τον απλο και φανερο λογο οτι ο Μαριος ειναι απο τα ατομα με τα οποια εχω κανει ισως τον μεγαλυτερο χαβαλε εδω μεσα και αυτο ειναι γνωστο. Δεν εχω καποιο οφελος λοιπον και γενικοτερα εχουμε περασει τοσα πραγματα που δεν νομιζω οτι υπαρχει σχεση συμφεροντος μεταξυ μας, αν εννοεις αυτο.
Originally Posted by MANOS,Jul 24 2009, 12:12 AM
H απαντηση ειναι πολυ ευκολη:
1) Γιατι αναφερθηκες ευθεως σε μενα και στο ονομα μου, θετοντας μου εναν προβληματισμο σου.
2) Γιατι πολυ απλα ο Μαριος ειναι CO και νομιμοποιειται να κανει παρατηρηση στον Αντωνη για να κρατουνται, οταν ξεφευγουμε, καποιες ισορροπιες (κατι που κανει με τεραστια επιτυχια ομολογω)
3) Γιατι μεχρι και το δικο σου ποστ δε νομιζω να εθεσε ο Μαριος καποιον αναλογο προβληματισμο παρα εκανε απλη παρατηρηση στον Αντωνη, οπως εκανε και σε αλλους σημερα και εχει κανει τοσες φορες.
4) Η κεντρικη ιδεα απο δυο λεξεις του Μαριου δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου ποστ, το οποιο αναφεροταν γενικοτερα στην κατασταση του forum.
5) Οσους λογους και να μπορεις να σκεφτεις θα σου πω οτι εχεις λαθος για τον απλο και φανερο λογο οτι ο Μαριος ειναι απο τα ατομα με τα οποια εχω κανει ισως τον μεγαλυτερο χαβαλε εδω μεσα και αυτο ειναι γνωστο. Δεν εχω καποιο οφελος λοιπον και γενικοτερα εχουμε περασει τοσα πραγματα που δεν νομιζω οτι υπαρχει σχεση συμφεροντος μεταξυ μας, αν εννοεις αυτο.

2. Το θέμα μας δηλαδή δεν είναι αν αυτά που λέγονται έχουν βάση αλλά από ποιόν λέγονται και ακόμα περισσότερο αν αυτός που τα λέει νομιμοποιείται να τα πει
3. Όσο αφορά τον προβληματισμό μου εσύ δεν απάντησες μόνο σε αυτόν αλλά σκιαγράφησες και το ψυχολογικό μου προφίλ
4. Η κεντρική ιδέα του ποστ του δικού μου υπάρχει σε ένα σωρό σελίδες διατυπωμένη πολύ πιο λιτά με παρατήρηση απο τον Μάριο γιατί αλοίμονο αν κάθε φορά που κάποιος πόσταρε "άκυρα" καθόταν να γράφει ολόκληρο κείμενο. Όσο για την αναφορά μου στην γενικότερη κατάσταση του forum ψάξε λίγο και θα δεις πόσες κουβέντες έχουν γίνει από μέλη και CO για τα "στραβά" του forum.
5. ..........
Παιδιά εγώ δε θέλω να μπω στη μέση αυτής της συζήτησης, ούτε και να πω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.
Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα Γιώργο είναι ότι ο Μάνος λέει κάτι πολύ σωστό. Οτι δηλαδή πραγματικά αυτό που κάνει αυτό το φόρουμ τόσο ξεχωριστό είναι η σχεδόν καθημερινή τριβή των ανθρώπων και πέραν των ορίων του και επίσης οι σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί μετά από πολλές καταστάσεις και "κακουχίες" όπως τις χαρακτήρισε
Εγώ τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια+ αυτό έχω καταλάβει. Οι παρέες και οι άνθρωποι κατά καιρούς έχουν τσακωθεί, παρεξηγηθεί, πλακωθεί, συμφιλιωθεί και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, όπως άλλωστε είναι φυσιολογικό σε μια κοινότητα με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες. Ομως όλοι έδωσαν ευκαιρίες σε όλους με αποτέλεσμα να υλοποιηθούν πράγματα όπως πχ το euromeet (κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει με τις τότε συνθήκες και υφιστάμενες παρεξηγήσεις) και τα αποτελέσματα να μείνουν αξέχαστα σε όλους μας. Και το γενικότερο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα δέσιμο που σε άλλα clubs δεν συναντάς. Το αποτέλεσμα είναι η "παρέα"! Εννοείται ότι θα ξαναγίνουν και παρεξηγήσεις και-ας πούμε-τσακωμοί αλλά πιστεύω ότι και πάλι θα ξεπεραστούν. Και, γενικότερα μιλώντας, αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα ανάμεσα στα άτομα είναι ξεχωριστό και έχει πλέον (νομίζω) μια βάση.
Οχι ότι εσύ έχεις άδικο σ αυτά που είπες, απλά ίσως να μη χρειάζεται να είναι κανείς αυστηρός κριτής.
Οσο γι αυτό που είπες για τις κουβέντες που έχουν γίνει από μέλη και μη για τα στραβά του φόρουμ, ναι, έχουν γίνει (όσο έχω δει εγώ τουλάχιστον) από άτομα που δεν έχουν συμμετοχή στα "live" και άρα δεν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και άρα είναι λίγο "επιφανειακοί" στις κρίσεις τους (όχι άδικα απ την οπτική τους γωνία) λόγω της έλλειψης προσωπικής επαφής.
Αυτά από την ταπεινή blondie, την τρισμέγιστη επίσημη φωτογράφο του s2ki!!! και πάντα με άκρως φιλική διάθεση.
P.S. Lalaki η πρόσφατη απουσία σου απ το φόρουμ ήταν μεγάλη ξενέρα. Μην την ξανα επαναλάβεις ποτέ!!!!
Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα Γιώργο είναι ότι ο Μάνος λέει κάτι πολύ σωστό. Οτι δηλαδή πραγματικά αυτό που κάνει αυτό το φόρουμ τόσο ξεχωριστό είναι η σχεδόν καθημερινή τριβή των ανθρώπων και πέραν των ορίων του και επίσης οι σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί μετά από πολλές καταστάσεις και "κακουχίες" όπως τις χαρακτήρισε
Εγώ τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια+ αυτό έχω καταλάβει. Οι παρέες και οι άνθρωποι κατά καιρούς έχουν τσακωθεί, παρεξηγηθεί, πλακωθεί, συμφιλιωθεί και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, όπως άλλωστε είναι φυσιολογικό σε μια κοινότητα με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες. Ομως όλοι έδωσαν ευκαιρίες σε όλους με αποτέλεσμα να υλοποιηθούν πράγματα όπως πχ το euromeet (κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει με τις τότε συνθήκες και υφιστάμενες παρεξηγήσεις) και τα αποτελέσματα να μείνουν αξέχαστα σε όλους μας. Και το γενικότερο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα δέσιμο που σε άλλα clubs δεν συναντάς. Το αποτέλεσμα είναι η "παρέα"! Εννοείται ότι θα ξαναγίνουν και παρεξηγήσεις και-ας πούμε-τσακωμοί αλλά πιστεύω ότι και πάλι θα ξεπεραστούν. Και, γενικότερα μιλώντας, αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα ανάμεσα στα άτομα είναι ξεχωριστό και έχει πλέον (νομίζω) μια βάση. Οχι ότι εσύ έχεις άδικο σ αυτά που είπες, απλά ίσως να μη χρειάζεται να είναι κανείς αυστηρός κριτής.
Οσο γι αυτό που είπες για τις κουβέντες που έχουν γίνει από μέλη και μη για τα στραβά του φόρουμ, ναι, έχουν γίνει (όσο έχω δει εγώ τουλάχιστον) από άτομα που δεν έχουν συμμετοχή στα "live" και άρα δεν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και άρα είναι λίγο "επιφανειακοί" στις κρίσεις τους (όχι άδικα απ την οπτική τους γωνία) λόγω της έλλειψης προσωπικής επαφής.
Αυτά από την ταπεινή blondie, την τρισμέγιστη επίσημη φωτογράφο του s2ki!!! και πάντα με άκρως φιλική διάθεση.
P.S. Lalaki η πρόσφατη απουσία σου απ το φόρουμ ήταν μεγάλη ξενέρα. Μην την ξανα επαναλάβεις ποτέ!!!!
Egw tha den tha eimai toso eygenikos ....... re lalaki mas ta exeis kanei toumpano me ta offtopic xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Oso gia ton mano tosa xronia edw mesa me ta dikigigoristika katebata tou post den kathisa kan na to diabasw mono pou eida poso einai kourastika.
Oso gia ton mano tosa xronia edw mesa me ta dikigigoristika katebata tou post den kathisa kan na to diabasw mono pou eida poso einai kourastika.
Ρε θανάση, καλά που γράφεις greeklish και δεν τα καταλαβαίνουμε..
κάνε τουλάχιστον σωστή σύνταξη ρε φίλε!
Οι 2 γραμμές σου, φαίνονται το ίδιο κουραστικές με τις 100 του Μάνου!
Έτσι, επειδή μου τη σπας κι εσύ! χαχχχαχαχαχαχχααχα

Δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα ... απο τη στιγμη που το "ενα τεραστιο ευχαριστω.." το ειπε αυτος που ηθελε, επρεπε ο ιδιος να ζητησει να κλεισει αυτο το τοπικ χωρις να γραψει κανεις αλλος ωστε να μεινει το δικο του "ενα τεραστιο ευχαριστω.." .
Ποιος ο λογος να υπαρχει 1 τετοιο τοπικ ανοιχτο?? για να περναει ο κοσμος κ να μας λεει ευχαριστω για το Forum ? Το παιδι ενιωσε την αναγκη να κανει αυτη τη δηλωση αλλα μετα τελος.
Ετσι με την ευκαιρια λοιπον θα ηθελα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στη Μητερα μου και στον Πατερα μου που με στιριξε στις δυσκολες στιγμες αυτου του Forum, στον Αδερφο μου Νικο, Νικολα εισαι μεγαααας για τις καλες κ τις κακιες στιγμες που περασαμε οσο γραφαμε τοπιξ και ποστς. Τελος θα ηθελα να πω ενα μεγαλο^3 ευχαριστω σε ολους τους καλους μου φιλους ... δε μπορω να πω αλλα ειμαι συγκινημενος ....
Οποιαδηποτε δυσφορια νιωσετε για τις ευχαριστιες μου ΤΕΤΑΡΤΗ 22.00 θα ειμαι στο γηπεδο .....
Ποιος ο λογος να υπαρχει 1 τετοιο τοπικ ανοιχτο?? για να περναει ο κοσμος κ να μας λεει ευχαριστω για το Forum ? Το παιδι ενιωσε την αναγκη να κανει αυτη τη δηλωση αλλα μετα τελος.
Ετσι με την ευκαιρια λοιπον θα ηθελα να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στη Μητερα μου και στον Πατερα μου που με στιριξε στις δυσκολες στιγμες αυτου του Forum, στον Αδερφο μου Νικο, Νικολα εισαι μεγαααας για τις καλες κ τις κακιες στιγμες που περασαμε οσο γραφαμε τοπιξ και ποστς. Τελος θα ηθελα να πω ενα μεγαλο^3 ευχαριστω σε ολους τους καλους μου φιλους ... δε μπορω να πω αλλα ειμαι συγκινημενος ....
Οποιαδηποτε δυσφορια νιωσετε για τις ευχαριστιες μου ΤΕΤΑΡΤΗ 22.00 θα ειμαι στο γηπεδο .....
Originally Posted by tkal_s2k,Jul 23 2009, 11:49 PM
Originally Posted by uma_chikara,Jul 23 2009, 11:16 PM
Ρε θανάση, καλά που γράφεις greeklish και δεν τα καταλαβαίνουμε..