Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Προσωπικες σκεψεις

Thread Tools

Old Jul 28, 2009 | 03:34 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

[QUOTE=gmak_s2k,Jul 28 2009, 02:09 AM] Θοδωρή οι 9 σειρές που έχω γράψει δεν έχουν υπονοούμενα αλλά εννοούμενα....

Και μην μου πεις οτι πρέπει να ονοματίσω πράγματα και καταστάσεις γιατί όποιος χρειάζεται κάτι τέτοιο για να καταλάβει τα γραφόμενά μου ή παρακολουθεί το forum από χτές ή υποτιμάει από μόνος του την νοημοσύνη του.

Και δεν θα πω αυτά τα "αδερφίστικα" (όπως εσύ τα χαρακτήρισες Θοδωρή) αλλά χρειάζεται να πω οτι αναφέρομαι στις αντιδράσεις που εισέπραξα από μερικούς όταν μίλησα για τα off topic post;;;;;

Αντώνη δεν πετάω δυναμιτάκια απλά έχω μάθει να λέω αυτό που σκέφτομαι και να υπερασπίζομαι τις απόψεις μου με οποιοδήποτε κόστος.

Τι διαφορά είχαν αυτά που είπε ο Μάριος από αυτά που είπα εγώ πριν λίγες μέρες;;;;

Τότε γιατί βγήκαν κάποιοι να μου την πέσουν ενώ τώρα δεν έχουν αντίλογο στις σκέψεις του Μάριου;;;

Δεν βρίσκω κανένα άλλο λόγο πέραν του οτι τα είπε ο Μάριος. που τυγχάνει CO και μέλος της παρέας.
Γιατί τις εξηγήσεις περί σεβασμού στα γραφόμενά του τα ακούω βερεσέ.
Ο σεβασμός στα δικά μου γραφόμενα όταν είπα τα ίδια πράγματα πήγε περίπατο.
Κατα συνέπεια δεν είναι σεβασμός στις θέσεις αλλά στα πρόσωπα όπως ανέφερα.

Όσο για το οτι προκαλώ Αντώνη με αυτά που γράφω....πρόκληση υπάρχει όταν αυτά που λέγονται έχουν και βάση. Άρα αν προκαλούν αυτά που λέω σημαίνει οτι έχουν και βάση αλλιώς θα τα γράφατε στα παλιά σας τα παπούτσια.

Όσο για τα περί αοριστολογιών και υποτίμησης νοημοσύνης είναι τουλάχιστον ανυπόστατα. Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο και όπως είπα και πιο πάνω αν κάποιος δεν καταννοεί τα όσα έγραψα ή τα θεωρεί αοριστολογίες υποτιμάει από μόνος του την νοημοσύνη του.

Πάντως σε ευχαριστώ για την γεμάτη σεβασμό προτροπή σου Αντώνη να κάνω τσεκ στην δικιά μου νοημοσύνη.

Υ.Γ. Μάνο ευχαριστώ για την διόρθωση. Δεν ήξερα οτι γράφετε έτσι
Reply
Old Jul 28, 2009 | 04:08 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Ισμήνη επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να ζητάω συγνώμη για αυτά.....

Παραδέχομαι οτι το post μου ήταν εριστικό και εν μέρη λάθος, στο γεγονός οτι έκανα αυτό που κατέκρινα, δηλαδή σπάμαρα το post του Μάριου.

Όσο για τον σεβασμό, συμφωνώ οτι κερδίζεται. Εγώ όμως δεν ζήτησα σεβασμό στο πρόσωπό μου αλλά στις θέσεις που πόσταρα και που στο κάτω κάτω αντικατοπτρίζουν τους κανόνες του forum τους οποίους συχνα πυκνά φροντίζουν να μας θυμίζουν οι CO.

Και ο παραλληλισμός ανάμεσα στο post το δικό μου περί off topic και στο post του Μάριου δεν θεωρώ οτι είναι άστοχος. Η διαφορά είναι οτι εγώ χρησιμοποίησα πιο σκληρή γλώσσα από τον Μάριο και οτι αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα άτομα και όχι γενικά.

Και για να τελειώνει αυτό το θέμα (που εγώ δημιούργησα αυτή την φορά) ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους για την αντίδρασή μου όχι γιατί μετάνιωσα για αυτήν αλλά γιατί ο τρόπος που την εξέφρασα προκάλεσε εντάσεις.

Και διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ οτι δεν μετανιώνω για την αντίδρασή μου γιατί πραγματικά έτσι ένιωσα. Με ενόχλησε η στάση κάποιων αλλά αντέδρασα λανθασμένα.

Ακόμα και τώρα κατακρίνεται την αντίδρασή μου (και καλώς κάνετε) αλλά όταν μίλησα για τα off topic post που μ@μήσαν δικό μου σοβαρό post δεν βγήκε κανένας σας να πει οτι έχω δίκιο (πέραν από τον ίδιο τον Αντώνη προς τιμή του). Το αντίθετο μάλιστα, επαινούσατε και υπερασπιστήκατε αυτή την στάση των off topic κάτι που όμως δεν κάνετε τώρα που μίλησε ο Μάριος. Αυτή η διφορούμενη στάση ήταν που με ενόχλησε και αντέδρασα, με λανθασμένο τρόπο όμως όπως παραδέχτηκα και πιο πριν.

Αυτά από εμένα και πάλι ΣΥΓΜΩΜΗ από όλους για την αναστάτωση που προκάλεσα.

Υ.Γ. Μάριε ή Χρήστο αν θέλετε από εμένα κανένα πρόβλημα να αφαιρέσετε τα post μου που σπαμάρουν το topic.
Reply
Old Jul 28, 2009 | 04:27 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by gmak_s2k,Jul 27 2009, 09:11 AM
Που είναι οι Σωματοφύλακες της Παρέας να υπερασπιστούν τα κεκτημένα;;;;

Αλλά ξέχασα.....τώρα μίλησε ο CO οπότε.......
Μήπως νιώθεις ότι είσαι εκτός "Παρέας", όπως ο ίδιος αναφέρεις κι αισθάνεσαι άσχημα γι αυτό, καταλήγοντας να εξαπολύεις σπόντες και υπονοούμενα κατά μελών της κοινότητας..?

Ε, να σου πω, πως οποισδήποτε έχει τη δυνατότητα να εισχωρήσει στην "παρέα" , αρκεί να σέβεται τους άλλους ..
Δεν αρκεί να το παίζεις σοβαρός..θα πρέπει να έχεις γνώσεις να προσφέρεις και όχι σποντίτσες που υποτιμούν τη νοημοσύνη των υπολοίπων..

Όπως και να'ναι το στυλάκι σου δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό s2k club.. Επομένως μην αναρωτιέσαι που οφείλεται η διαφορά στην αντιμετώπισή σου σε σχέση με το Μάριο.. σίγουρα δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μάριος είναι co...

Άρχισε να διαβάζεις τα posts σου και ίσως βρεις τί είναι εκείνο που φταίει..
Reply
Old Jul 28, 2009 | 04:33 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Jul 26 2009, 10:11 AM
Ειλικρινα νιωθω οτι αν δε βρουμε μια λυση στα παραπανω, τοτε δεν βλεπω ποια ειναι πλεον η θεση μου στην ελληνικη κοινοτητα καθως αισθανομαι οτι δεν μπορω να προσφερω τιποτε αλλο ουσιωδες αυτη τη στιγμη.
Επειδη την ολη κουβεντα την βρισκω ανευ αντικειμενου ουσιαστικα.....
Θελω να πω πολυ σοβαρα κατι που αποτελει προσωπικη μου καθαρα αποψη.
Ο Μαριος ηταν απο την πρωτη μερα που γραφτηκα σ αυτο το forum και μετα απο ολα αυτο το χρονικο διαστημα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ατομο που αξιζει να ειναι CO.
Το λεω και το πιστευω. Ο Μαριος δεν μπορει να αντικατασταθει απο κανεναν και να εχει την ιδια επιτυχια στο εργο του. Τελος αυτο.
Δεν μπορω να φερω κανεναν στο μυαλο μου, μα κανεναν που καν θα μπορεσει να τον πλησιασει σ αυτο που δημιουργησε και σ αυτο που προσφερει ολα αυτα τα χρονια στο forum και στο club και χειριζεται, ακομα και αν πολλες φορες δεν μας αρεσει, τις καταστασεις αψογα.
Και οχι απλα ασχολειται μαζι μας αλλα παραασχολειται θα ελεγα και χαλαει και τη ζαχαρενια του για να κρατησει τις ισορροπιες.
Το ιδιο και ο Χρηστος που μπηκε αργοτερα και εγιναν ενα αχωριστο διδυμο, για τον οποιο τα λογια ειναι περιττα νομιζω.
Οποτε, οταν φτανει η κατασταση σε ενα σημειο που ξεφευγει και ποσταρει ενας CO, οι υπολοιποι απλα σιωπουμε γιατι ξερουμε για ποιο λογο το κανει.
Αν αυτο για καποιους ειναι ψιλα γραμματα, τοτε δεν μπορω να κανω κατι.
Εγω παντως προτιμω να σωπαινω.
Reply
Old Jul 28, 2009 | 04:37 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Οποτε, οταν φτανει η κατασταση σε ενα σημειο που ξεφευγει και ποσταρει ενας CO, οι υπολοιποι απλα σιωπουμε γιατι ξερουμε για ποιο λογο το κανει.
Αν αυτο για καποιους ειναι ψιλα γραμματα, τοτε δεν μπορω να κανω κατι.
Εγω παντως προτιμω να σωπαινω.

Εμένα με κάλυψε πλήρως
Reply
Old Jul 28, 2009 | 05:12 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by energetic,Jul 26 2009, 08:11 PM
Θελω η κοινοτητα μας να ειναι μια παρεα, και δεν το εννοω ως μια κλειστη παρεα αλλα ανοικτη και σε αλλους. Οχι μονο σε οσους εχουν περασει πολλα μετα απο γνωριμιες, κακουχιες, καταστασεις, παρεξηγησεις και ενα σωρο αλλα. Αλλα δεν γινεται αυτο χωρις τη συμβολη σας και χωρις τον αλληλοσεβασμο σας.
αυτο μονο αν ισχυσει θα λυθουν κ τα παραπανω...η δικια μου αποψη ειναι αυτη προεδρε.
Reply
Old Jul 28, 2009 | 05:24 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

H dikia mou apopsi einai oti poly edw mesa exoun eleythero xrono kai bazw mesa kai ton eayto mou gia na mhn petaxtei kanenas kai thn pei.
Reply