Bansko
Μάνο πολύ ωραίες οι φωτό μαγευτικό το τοπίο
Αυτά να βλέπουν κάποιοι που πληρώνουν στην Αράχωβα ότι πληρώσατε εσείς σε 1 εβδομάδα εκεί και σε χειρότερη πίστα. Α ρε Ελλαδάρα!!!!!
Καλή επιστροφή στα μέρη αυτά
Καλή επιστροφή στα μέρη αυτά
Originally Posted by MANOS,Dec 29 2007, 12:22 AM
Κωνσταντινε, το να εχεις κακια και να ζηλευεις δεν ειναι κακο, το να το δειχνεις ομως ειναι....
Αν απο ολα αυτα κρατας τα γαντια που φοραω, τοτε μπραβο, εισαι πολυ παρατηρητικος...απλα εγω δε λυνω τις δεστρες στα lft...
Ε ρε κομπλεξισμος που υπαρχει....
Αν απο ολα αυτα κρατας τα γαντια που φοραω, τοτε μπραβο, εισαι πολυ παρατηρητικος...απλα εγω δε λυνω τις δεστρες στα lft...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by MANOS,Dec 29 2007, 12:22 AM
Κωνσταντινε, το να εχεις κακια και να ζηλευεις δεν ειναι κακο, το να το δειχνεις ομως ειναι....
Παντως ωραια περασατε απ'οτι φαινεται, θελω κι εγω μια καλη πιστα να κατεβω με τα σκι διοτι εδω ειναι "ασταναπανε". Για ανεβασε κι αλλες φωτογραφιες.
Originally Posted by actinf,Dec 29 2007, 08:24 AM
Kai SUPER times. Kai pistes pou den exoun kamia sxesi me ta "monopatia" tis elladas... 

Σωστός.........
Εχεις παει? Δεν ειναι φοβερα.....
p.s. Υπαρχουν κ αλλες fotos αλλα μερικες στελνονται μονο με pm...