BREAKING NEWS
Το άνετο προβάδισμα του Λευτέρη aka Leftis καθ όλη τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου στο s2ki του χάρισε τελικά τη νίκη και τον ανέδειξε ως το νέο CO του φόρουμ.
Πανηγυρικές εκδηλώσεις έλαβαν (και εξακολουθούν να λαμβάνουν) χώρα απ άκρη σ άκρη της γης με τον κόσμο να γιορτάζει την εκλογή του νέου CO.
Εικόνες έρχονται η μια μετά την άλλη για να μας δώσουν μια γεύση απ τις εορταστικές εκδηλώσεις
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΛΟΝΔΙΝΟ
ΣΙΔΝΕΥ

ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΧΟΝΚ ΚΟΝΓΚ

Η Honda ετοιμάζεται να παραθέσει προς τιμήν του εορταστικό δείπνο σε γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο

ενώ ταυτόχρονα θα γίνει ειδική τελετή τιμητικής παράδοσης του κλειδιού της Honda στον νεοεκλεγέντα 3ο Πρόεδρο!! Ο φακός μας κατάφερε και απαθανάτισε στιγμιότυπο της παράδοσης του κλειδιού από τις πρόβες που γίνονται αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις της Honda στην Ιαπωνία..

Ας ευχηθούμε και μεις λοιπόν με τη σειρά μας στον καινούργιο CO!!
ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!!!
Ακολουθούν ευχές των ψηφοφόρων και δηλώσεις του Λευτέρη!
Πανηγυρικές εκδηλώσεις έλαβαν (και εξακολουθούν να λαμβάνουν) χώρα απ άκρη σ άκρη της γης με τον κόσμο να γιορτάζει την εκλογή του νέου CO.
Εικόνες έρχονται η μια μετά την άλλη για να μας δώσουν μια γεύση απ τις εορταστικές εκδηλώσεις
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΛΟΝΔΙΝΟ
ΣΙΔΝΕΥ

ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΧΟΝΚ ΚΟΝΓΚ

Η Honda ετοιμάζεται να παραθέσει προς τιμήν του εορταστικό δείπνο σε γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο

ενώ ταυτόχρονα θα γίνει ειδική τελετή τιμητικής παράδοσης του κλειδιού της Honda στον νεοεκλεγέντα 3ο Πρόεδρο!! Ο φακός μας κατάφερε και απαθανάτισε στιγμιότυπο της παράδοσης του κλειδιού από τις πρόβες που γίνονται αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις της Honda στην Ιαπωνία..

Ας ευχηθούμε και μεις λοιπόν με τη σειρά μας στον καινούργιο CO!!
ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!!!!!
Ακολουθούν ευχές των ψηφοφόρων και δηλώσεις του Λευτέρη!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Περαν της πλακας, θελω να σας ευχαριστησω πολυ για την εμπιστοσυνη που μου δειξατε. Ειναι πολυ ομορφο να ξερεις οτι βρισκεσαι σε μια κοινοτητα/παρεα που υπαρχουν ατομα που σε εκτιμουν. (ή μηπως οχι
) Θα προσπαθησω (μπορει και οχι
) λοιπον κι εγω να κανω οτι μπορω για να παμε το S2Ki.gr ενα βημα παραπερα και φυσικα να φανω ανταξιος των αλλων 2 CO, Μαριο και Χρηστο ( σιγα το δυσκολο
)Σας ευχαριστω πολυ!
Λευτέρη σιδεροκέφαλος και από εμένα, καλή δύναμη (θα την χρειαστείς σίγουρα
) και καλό κουράγιο
Υ.Γ. Νο1: Τιμή μου που κάποτε ήμουν από τα πρώτα "ανοίγματα" του νέου CO
Υ.Γ. Νο2: Τα συγχαρητήρια και στην κυρία του forum για το πολύ ωραίο και ευρηματικό topic
) και καλό κουράγιο
Υ.Γ. Νο1: Τιμή μου που κάποτε ήμουν από τα πρώτα "ανοίγματα" του νέου CO
Υ.Γ. Νο2: Τα συγχαρητήρια και στην κυρία του forum για το πολύ ωραίο και ευρηματικό topic