bye bye s2000
Όλα τα ''ειδικά'' αυτοκίνητα έχουν πέσει πολύ. Αφενός επειδή το κοινό τους είναι πολύ περιορισμένο, αφετέρου λόγω υπερπροσφοράς πολλά μένουν απούλητα. Παράδειγμα φίλου: Grand Cherokee 4,0l MY01......12.000
Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δεν αποτελούν ομοιογενές προιόν. Δηλαδή, δε είναι τόσο συγκρίσιμα μεταξύ τους όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε. Και μιλάω πάντα για τον ίδιο τύπο αυτοκινήτου. Παίζουν πολλές παράμετροι ρόλο. Πχ χιλιόμετρα, ή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο ή πόσο στην ανάγκη σε βρίσκει ο άλλος ή πόσο καλός διαπραγματευτής είσαι.
Σήμερα έμαθα από φίλο μου ότι πουλήθηκε το δικό του, ΜΥ01, 26.000+Ε, από μαντρά. Και μόλις 2 βδομάδες αφότου το βαλε στη μάντρα. Πιθανό να επρόκειτο για καλό αυτοκίνητο και να έπεσε σε καβλ#μένο.
Συμπερασματικά, τα 12.000 ήταν τραγικά λίγα αλλά δε νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικά. Το αυτοκίνητο αυτό απευθύνεται σε ειδικό κοινό το οποίο είναι διατεθειμένο να βάλει το χέρι στην τσέπη λίγο παραπάνω, ειδικά για ένα καλό αυτοκίνητο.
Δε θα πω τίποτε άλλο, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του αλλά να μη λέμε ό,τι να ναι.
Σήμερα έμαθα από φίλο μου ότι πουλήθηκε το δικό του, ΜΥ01, 26.000+Ε, από μαντρά. Και μόλις 2 βδομάδες αφότου το βαλε στη μάντρα. Πιθανό να επρόκειτο για καλό αυτοκίνητο και να έπεσε σε καβλ#μένο.
Συμπερασματικά, τα 12.000 ήταν τραγικά λίγα αλλά δε νομίζω ότι είναι αντιπροσωπευτικά. Το αυτοκίνητο αυτό απευθύνεται σε ειδικό κοινό το οποίο είναι διατεθειμένο να βάλει το χέρι στην τσέπη λίγο παραπάνω, ειδικά για ένα καλό αυτοκίνητο.
Δε θα πω τίποτε άλλο, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του αλλά να μη λέμε ό,τι να ναι.
Thread
Forum
Replies
Last Post