Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Evolution IX ?

Thread Tools

Old Dec 6, 2006 | 11:25 AM
KonstantinoS2K's Avatar
Registered User

From: Athens
Default Evolution IX ?

Edited
Reply
Old Dec 6, 2006 | 12:16 PM
yellow_s2k's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

File Kostantine opws eixa grapsei kai paliotera eixa polles epiloges sto poio amaksi na doialeksw kai dialeksa to Saki moy.Merikoi me eixan kraksei gia tin epilogi mou alla otidipote allo an eixa parei tha to eixa metaniwsei.Protou parw to S odigisa polla grigora amaksia kai ena apo ayta itan to evo.Den tha sou pw ti na kaneis alla tha sou pw ta meionektimata kai ta pleonektimata tou kathe aytokinitou.Kata tin tapeini moy gnwmi panta.To evo einai ena stoimeno autokinito me poly gkazi kai poly kala stimeno!Stis strofes mpainei treno me sxedon terma gkazi pantou(ola einai sxetika).To turbolag einai midamino kai exei rithmiseis gia asfalto xwma kai xioni.I tetrakinisi einai korifaia alla den einai paixnidiariko opws to s.Apo mesa einai psiloathlio alla exei wraia bucket, kai stin teliki ekswterika an tou bgaleis tin aerotomi kai tous profylaktires einai ena aplo oikogeneiako me polla aloga!
To s2000 katarxin einai pisokinito kai mporeis na paizeis me ton kwlo synexeia alla einai ligo pio argo!Einai safws poly pio omorfo kai cabrio!megalo proterima!Einai pio aksiopisto sta mixanika toy kai den kaiei ena benzinadiko benzini opws to allo.Apo opoia meria kai na to deis to S einai poio wraio .To S einai pio antriko amaksi giati giana to odigiseis sto orio tou thelei polla kila @rx1d!@ enw to allo paei mono toy kai enas koutsos to odigaei.I dikia moy epilogi itan to S2000 kai den tha to allaza me kanena evo !

An theleis na pareis meros sto wrc kai pisteyeis oti eisai o Makinen pare to evo (erxetai kai to rally akropolis tha prolaveis)

An eisai drifterman kai theleis na moiaseis ton Terry Grand krata to gauloamakso sou min metaniwseis an pareis tin friteza.

I apofasi einai dikia sou egw ayta eixa na pw!
Reply
Old Dec 6, 2006 | 02:43 PM
speedseeker's Avatar
Registered User

Dustuxws einai krima kai mono pou baineis stin diadikasia na dialekseis metaksu evo kai S...simainei oti pote den to agapises kai pote den to eixes oneiro opws merikoi apo emas...Einai duo teleiws diaforetika autokinita....alla sou prosferei to ena kai alla to allo...To S einai ena amaksi idiaitero me ena diaxroniko sxediasmo, apo tin alli to evo moiazei arketa me giagiamakso....bebaia apo tin alli sou dinei ti dunatotita na baleis kai ena port-bebe otan ftaseis ta 40 feuga kai eisai idi 100 kila kai exeis periseuoumena merika cd na kremaseis ston kathrefti...ti na pw allo den kserw...gia mena dwse to Saki se kapoion na to xarei mias kai gia auto einai ftiagmeno...!!!kai ola auta de ta lew gia na se pikarw..kamia sxesi...apla pisteuw oti to evo den borei na antapekselthei se sugrisi me ena S...!!!
Reply
Old Dec 6, 2006 | 03:42 PM
skastr@s's Avatar
Registered User

Einai aplo to auto einai kathara proswpikh epilogh. Kane auto pou ekana kai egw gia na dialeksw giati eixa akribws to idio dilhma. Kane test drive kai ta 2 kai krata opoio sou aresei
Reply
Old Dec 6, 2006 | 10:20 PM
petkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by yellow_s2k,Dec 6 2006, 01:16 PM
To S einai pio antriko amaksi giati giana to odigiseis sto orio tou thelei polla kila @rx1d!@ enw to allo paei mono toy kai enas koutsos to odigaei.
Διαφωνώ μαζί σου φίλε yellow_s2k.
Το EVO είναι ένα αυτοκίνητο που κι ένας κουλός μπορεί να το πάει "σβέλτα", γιατί συγχωρεί τα λάθη πιο εύκολα από το S, αλλά για να το πάει γρήγορα χρειάζεται οδηγός με "polla kila @rx1d!@" που λες κι εσύ. Δοκίμασε να μπεις σε παρατεταμένη με 170-180 και το γκάζι στο πάτωμα, δεν τα κάνει ο καθένας μας αυτά.....
Όσο για την σύγκριση μεταξύ EVO και S είναι καθαρά το τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας. Π.χ. οδηγικά το EVO δεν παίζεται ενώ το S όμως από την άλλη είναι πιο μουράτο (πολύ περιληπτικά μιλάω τώρα).
KonstantinoS2K δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά αν είσαι νέος και ανύπαντρος, κράτα το S γιατί όταν εμφανιστούν τα κουτσούβελα, δεν παίρνει παιδικό καθισματάκι. Το EVO το έχει φίλος μου οικογενειάρχης και δεν έχει κανένα πρόβλημα (εκτός από το ότι θα του το ζητάει ο γιός του σε 2-3 χρόνια!!!).
Το είχα κι εγώ το δίλλημα αλλά πήρα το S με το παραπάνω σκεπτικό. Ή τώρα ή στα 60 μου...... και δεν ήθελα να περιμένω 30 χρόνια!!!!
Reply
Old Dec 7, 2006 | 12:55 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνεται σύγκριση γενικότερα ανάμεσα σε τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα. Άλλο το S και άλλο το EVO, με θετικά και αρνητικά σημεία και τα δύο. Επίσης πιστεύω πως δεν είναι καθόλου κακό κάποιος να έχει βαρεθεί το S του ή να μην τον εκφράζει άλλο ή να θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο. Είναι καταστάσεις από τις οποίες περάσαμε οι περισσότεροι. Δεν περνάς όλη σου τη ζωή με ένα αυτοκίνητο και μάλιστα διθέσιο και όσο το έχεις λες τα καλύτερα για αυτό. Έχω οδηγήσει και εγώ τετρακίνητα γρήγορα αυτοκίνητα φίλων μου και με μπροστινή κίνηση και κάθε ένα σου προσφέρει άλλες συγκινήσεις. Το δίλημα λοιπόν που αντιμετωπίζει ο KonstantinoS2K είναι σκέψη που έχουμε κάνει όλοι μας κάποια στιγμή και δεν έχει να κάνει με σωστή ή λάθος επιλογή, έχει να κάνει με το τι ανάγκες έχει ο καθένας σε κάποια χρονική στιγμή. Αυτό που υποστηρίζω έγω είναι ότι όσο και να πιστέυεις ότι είσαι καλός οδηγός, όσα γρήγορα αυτοκίνητα και αν έχεις οδηγήσει, αν δεν έχεις οδηγήσει S2000 και δεν έχεις μάθει S2000, δεν μπορείς να μιλάς για γρήγορη οδήγηση. Το αυτοκίνητο είναι πραγματική πολεμική μηχανή. Και είναι κάποιοι ανεγκέφαλοι που μου λένε.. "ναι, αλλά δεν είναι και πολύ γρήγορο"... λες και μόνο αυτό μετράει ή λες και, ότι και αν οδηγείς, δεν θα βρεθεί κάτι πιο γρήγορο να σε περάσει. Άν κάποιος θέλει πραγματικά να νιώσει ότι οδηγεί αυτοκίνητο πίστας παίρνει S2000. Και τον ενδιαφέρει η φοβερή εμφάνισή του, η αίσθηση όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού, το σασμάν του, ο κινητήρας του, η απουσία των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. η αίσθηση ότι πεντάλ γκαζιού-κινητήρας-πίσω τροχοί γίνονται ένα και σε απογειώνουν. Το πας εσύ και όχι αυτό και αν δεν το σεβαστείς θα σε προδώσει. Σε όσους λοιπόν τα λέω αυτά με κοιτάνε σα χάνοι αλλά δεν τους κατηγορώ. Πριν το πάρω ίσως να έλεγα και εγώ τα ίδια. Είναι μια ακατέργαστη πολεμική μηχανή για λίγους, τέλος, που σε προκαλεί να την πας στα όρια. Όσοι μπορούν να το νιώσουν και να το καταλάβουν έχουν αξιοποιήσει αυτό που αγόρασαν, όσοι το πήραν για να βγάζουν γκομενάκια θα μπορούσαν με λιγότερα λεφτά ή και τα ίδια να πάρουν άλλα αυτοκίνητα και να το πετύχουν, ίσως και καλύτερα. Η επιλογή λοιπόν του καθενός είναι προσωπική και σεβαστή και μη κατακριτέα αλλά εγώ προσωπικά θαυμάζω ανθρώπους σαν τον D S2000 που έχουν ξοδέψει και ξοδεύουν μία περιουσία για το S τους γνωρίζοντας ότι είναι χρήματα που ποτέ δεν θα πάρουν πίσω αλλά που αγαπούν πραγματικά το αυτοκίνητο αυτό, θέλουν να το βελτιώσουν προσεκτικά και αναγκάζονται να ακούν κάθε βλάκα να τους λέει " με αυτά τα λεφτά θα είχα πάρει Πόρσε". Μα δεν σκέφτεται σαν εσένα βρε ηλίθιε που θέλει αυτό που μπορούν να έχουν όλοι όσοι διαθέτουν τα λεφτά, θέλει κάτι που να το νιώθει και να είναι δημιούργημά του και να τον εκφράζει όταν κάθεται πίσω από το τιμόνι του!!!! Αυτά.....
Reply
Old Dec 7, 2006 | 03:24 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Μάνο τα θερμά μου συγχαρητήρια για αυτά που έγραψες λίγο πιο πιάνω. Είναι από τις λίγες φορές που δεν νιώθω την ανάγκη να προσθέσω κάτι.
Μ' εκφράζουν απόλυτα τα όσα είπες. Νομίζω πλέον ότι μετά απ΄αυτή την απάντηση του Μάνου απαντήθηκε και η απορία του Κωνσταντίνου.
Reply
Old Dec 7, 2006 | 03:54 AM
counter's Avatar
Registered User

sostos o manos idika auto pou lei gia to dimitri to exo akousi poles fores
Reply
Old Dec 7, 2006 | 06:50 AM
KonstantinoS2K's Avatar
Registered User

Edited
Reply
Old Dec 7, 2006 | 07:44 AM
Psilos's Avatar
Registered User

Κατ' αρχήν, για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο πρέπει πρώτα να σου αρέσει εξωτερικά, να το κοιτάς καθώς πίνεις το καφεδάκι σου στην καφετέρια και να τρελλαίνεσαι.
Ύστερα σκέφτεσαι τι πρόκειται να κάνεις με αυτό, για ποιά χρήση το θέλεις και αν οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου καλύπτουν τις ανάγκες σου.

Δεν είναι κακό να μη σε καλύπτει το S2000 σε αυτά που θέλεις να κάνεις.
Το S2000 είναι για διασκέδαση, για χαβαλέ βόλτα, για παντιλίκια και για οδηγούς που γενικά, την "ψάχνουν" με την οδήγηση, σε πίστες, σε βουνά, σε λαγκάδια ακόμη και σε πλατείες
Με λίγα λόγια είναι για οδηγούς παλαιομοδίτες, της παλιάς σχολής, αυτούς που θέλουν να τιθασεύουν οι ίδιοι το...θεριό!

Το EVO από την άλλη είναι μέχρι στιγμής, η αιχμή της τεχνολογίας στο θέμα, "πρόσφυση". Αδιάφορο εμφανισιακά, αλλά ταχύτατο σε κάθε είδους επιφάνεια, γλιστερή ή άγρια, και πρακτικό (4 πόρτες-5 θέσεις).
Τα διαφορικά δουλεύουν...για 'σενα στην κυριολεξία και μπορείς να περνάς πολλά αυτοκίνητα και να σε ακολουθούν πολύ λίγα.

Δεν ξέρω τι πρόλαβες να καταλάβεις σε τόσο λίγους μήνες (9 μήνες το έχω κι ακόμη μαθαίνω και διψάω να μάθω κι άλλα-οδηγικά) αλλά νομίζω ότι και μόνο που το σκέφτεσαι για ανταλλαγή από τοσο νωρίς ήδη έχεις διαφορετικές ανάγκες από αυτές που το S2000 μπορεί να σου καλύψει.
Αν τελικά το δώσεις, εύχομαι να μην το μετανιώσεις

Εγώ δε θα τό 'δινα με τίποτα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:31 PM.