Ενα για τους gamers
tou eriksa prosektiki matia tou site kai mporo na po pos ksenerosa apo tin zoi mou..
DEN EXEI S2000..........EINAI DUNATON??????????????????????
EXEI ELISE SAN EXOTIC CAR KAI DEN EXEI S2000??????????
MA TI GINANE OI SOSTES SUMFONIES METAKSY ETAIRIWN?
EXEI ELISE SAN EXOTIC CAR KAI DEN EXEI S2000??????????
MA TI GINANE OI SOSTES SUMFONIES METAKSY ETAIRIWN?
file apostole steile epistoli diamartyrias stin EA games an kai to "ergaleio" mas den einai gia "paixnidia" esoterikon xwron....mono exoterikon!!! pantos ego leo na afisieis ta games kai na kanonisoume kamia synantisi sta voreia
To NFS είναι πολύ ψεύτικο.
Οποιος θέλει το απόλυτο παιχνίδι για οδήγηση, γραφικά, ήχο, ρυθμήσεις, επιδόσεις πραγματικές, v-tec κ.α.
Είναι το Grand Turismo 4.
Αν θέλετε να ξεκ@υλώσετε χωρίς να φθείρετε το S ακι σας και τα λαστιχάκια σας,
βάλτε στο ρεύμα το PS2. Οι περισσοτεροι που έχουν παίξει ξέρουν καλά.
Μετά μην πάτε να κάνετε τα ίδια στό δρόμο με το δικό σας (μιλάω για τους αρχάριους π.χ εμένα).
Video1
Video2
Video3
Video4
Οποιος θέλει το απόλυτο παιχνίδι για οδήγηση, γραφικά, ήχο, ρυθμήσεις, επιδόσεις πραγματικές, v-tec κ.α.
Αν θέλετε να ξεκ@υλώσετε χωρίς να φθείρετε το S ακι σας και τα λαστιχάκια σας,
βάλτε στο ρεύμα το PS2. Οι περισσοτεροι που έχουν παίξει ξέρουν καλά.
Μετά μην πάτε να κάνετε τα ίδια στό δρόμο με το δικό σας (μιλάω για τους αρχάριους π.χ εμένα).
Video1
Video2
Video3
Video4
Pezi kanis apo edo Gran Tourismo 4?An ne na organosoume kana diagonismo! Opios ine ke goustari as pi. 3erete to kanoun ke i Ameriklani sto foroum tous, dialegoun idio aftokinito ke pista, trexoun ke anevazoun me foto ton xrono tous sto foroum. Gia na doume an iparxi kapio endiaferon...
Αρχίζω να γουσταρω.
Μέσα είμαι. Δε μπορώ να πώ οτι είμαι
απο τους καλύτερους σε αγώνες. Αλα σε DRIFT νομίζω οτι τα πάω καλύτερα.
Έχω κανει προπονήσεις με αρκετα FR.
Το S ακι με λιγη βελτίωση το πάω αρκετα με το πλαϊ.
Μέσα είμαι. Δε μπορώ να πώ οτι είμαι
απο τους καλύτερους σε αγώνες. Αλα σε DRIFT νομίζω οτι τα πάω καλύτερα.
Έχω κανει προπονήσεις με αρκετα FR.
Το S ακι με λιγη βελτίωση το πάω αρκετα με το πλαϊ.
Trending Topics
Originally Posted by apostolos_s2000,Nov 3 2006, 03:26 AM
To NFS είναι πολύ ψεύτικο.
To Grand Turismo tou Playstation, to Project Gotham Racing tou XBOX kai to TOCA Racedriver, einai ta kalytera race simulators, alla to NFS prosferei ston xristi ti dynatotita na tropopoiisei to autokinito opws 8elei, na beltiwsei ti mixani, to kratima kai tin emfanisi tou autokinitou tou, opxw autos 8elei.