HONDA JAZZ
Επειδη εχω ενα κολλημα με τα honda γενικοτερα και σ ολους προτεινω να παρουν απο 1
, και μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξει αμαξι η γυναικα, ελεγα για το jazz το 1.3lt. Βρηκα μερικα, αλλα θα ηθελα κ την γνωμη οσων το εχουν ή γνωριζουν κατι σχετικα, γιατι μεσα σε 1 βδομαδα πρεπει να το εχω παρει και εκτος αυτου ξημερωβραδιαζομαι στο net να βρω facelift, βλαβες,ανακλισεις,ζημιες, διαφορες,εξοπλισμους κ ολα αυτα τα ωραια. Πριν λιγο εμαθα οτι εχουν 8 μπουζι τα μοντελα '02, ισχυει αυτο
Ποσα facelift εχει βγαλει? προβληματα?ανακλισεις? αξια service?
Οποιος γνωριζει ας γραψει, γιατι εχω ψιλοφρικαρει, φωναζει κ η αλλη...
...................
thanks
, και μιας και ηρθε η ωρα να αλλαξει αμαξι η γυναικα, ελεγα για το jazz το 1.3lt. Βρηκα μερικα, αλλα θα ηθελα κ την γνωμη οσων το εχουν ή γνωριζουν κατι σχετικα, γιατι μεσα σε 1 βδομαδα πρεπει να το εχω παρει και εκτος αυτου ξημερωβραδιαζομαι στο net να βρω facelift, βλαβες,ανακλισεις,ζημιες, διαφορες,εξοπλισμους κ ολα αυτα τα ωραια. Πριν λιγο εμαθα οτι εχουν 8 μπουζι τα μοντελα '02, ισχυει αυτο
Ποσα facelift εχει βγαλει? προβληματα?ανακλισεις? αξια service?
Οποιος γνωριζει ας γραψει, γιατι εχω ψιλοφρικαρει, φωναζει κ η αλλη...
...................thanks
Απο προβληματα δεν εχω ακουσει ποτε να βγαζουν,ανακλησεις απο οσο ξερω εχει κανει μια φορα για αντλια βενζινης που μπορουσε να κολλησει και να μην παιρνει μπροστα και αλλη μια οτι μπορουσε να κολλησει το χειροφρενο αλλα δεν παρουσιαστηκε σε κανεναν.Εχουν 2 μπουζι στον κυλινδρο τα οποια θελουν αλλαγη καθε 100000 χλμ και ειναι για καλυτερη καυση.Γενικα ειναι ενα πολυ οικονομικο αυτοκινητο που παει σχεδον παντου και με μεγαλους χωρους
Θα σου μιλήσω από ίδια πείρα:
Το αμάξι απλά ΔΕΝ υπάρχει. Κατανάλωση 0 (7,5λ/100 χλμ μεικτή με βαρύ πόδι, στην Εθνική δύσκολα πάνω από 6,5). Ευκολοδήγητο - ειδικά για γυναίκες -, χώροι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ (πλυντήριο μεταφέραμε με τα καθίσματα διπλωμένα), γκάζι έχει αρκετό και στο ταξίδι είναι άνετο, βέβαια φορτωμένο φαίνεται η έλλειψη ιπποδύναμης αλλά πάλι εγώ είχα το S για σύγκριση
, κι άμα ξέρεις να αλλάζεις ταχύτητες και να στροφάρεις πάει καλά. Παρκάρει πανεύκολα, χωράει παντού. Μειονεκτήματα δε θυμάμαι να έχει ουσιαστικά. 1 φορά θυμάμαι να έγινε facelift στα τόοοοοοοοοσα χρόνια που βγαίνει το κακόμοιρο. Όταν πρωτοβγήκε ήταν λίγο ακριβό αλλά καθώς ακρίβηναν και τα άλλα με τα χρόνια, ήρθε σιγά σιγά η τιμή του κοντά στο μέσο όρο της κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα 3 τελευταία χρόνια, μετά και το facelift, από κει που τα βλεπες με τα κυάλια, βρώμισε ο τόπος (τι βρώμισε, μοσχομύρισε με τη γλύκα μου το Jazz
). Σέρβις λογικό (μη σου πω και πολύ χαμηλό, ειδικά άμα έχει βγει από εγγύηση και δε χρειάζεται να πας σε εξουσιοδοτημένο).
To παίρνεις με κλειστά μάτια.
Το αμάξι απλά ΔΕΝ υπάρχει. Κατανάλωση 0 (7,5λ/100 χλμ μεικτή με βαρύ πόδι, στην Εθνική δύσκολα πάνω από 6,5). Ευκολοδήγητο - ειδικά για γυναίκες -, χώροι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ (πλυντήριο μεταφέραμε με τα καθίσματα διπλωμένα), γκάζι έχει αρκετό και στο ταξίδι είναι άνετο, βέβαια φορτωμένο φαίνεται η έλλειψη ιπποδύναμης αλλά πάλι εγώ είχα το S για σύγκριση
, κι άμα ξέρεις να αλλάζεις ταχύτητες και να στροφάρεις πάει καλά. Παρκάρει πανεύκολα, χωράει παντού. Μειονεκτήματα δε θυμάμαι να έχει ουσιαστικά. 1 φορά θυμάμαι να έγινε facelift στα τόοοοοοοοοσα χρόνια που βγαίνει το κακόμοιρο. Όταν πρωτοβγήκε ήταν λίγο ακριβό αλλά καθώς ακρίβηναν και τα άλλα με τα χρόνια, ήρθε σιγά σιγά η τιμή του κοντά στο μέσο όρο της κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα 3 τελευταία χρόνια, μετά και το facelift, από κει που τα βλεπες με τα κυάλια, βρώμισε ο τόπος (τι βρώμισε, μοσχομύρισε με τη γλύκα μου το Jazz
). Σέρβις λογικό (μη σου πω και πολύ χαμηλό, ειδικά άμα έχει βγει από εγγύηση και δε χρειάζεται να πας σε εξουσιοδοτημένο).To παίρνεις με κλειστά μάτια.
Originally Posted by katanaman' date='Jan 21 2009, 09:44 AM
Επειδη εχω ενα κολλημα με τα honda γενικοτερα και σ ολους προτεινω να παρουν απο 1
...
...
Originally Posted by lalakis2000' date='Jan 21 2009, 11:00 AM
γκάζι έχει αρκετό και στο ταξίδι είναι άνετο, βέβαια φορτωμένο φαίνεται η έλλειψη ιπποδύναμης αλλά πάλι εγώ είχα το S για σύγκριση 

Θα παρεις ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ 14-15 καθαροαιμα ροδα..[ειναι και γυριζει]
Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu' date='Jan 22 2009, 12:08 PM
Εντάξει, τώρα νομίζω θα συμφωνήσει και η γυναίκα του!!! Ουφ πάλι καλά, γιατί την είχα κόψει ότι το είχε ένα άγχος!!!