Τελος ολα απο τη Honda περι V8 και πισω κινηση!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Πανε ολα, και εγω πιστευα οτι επειδη ηταν μεσα στους αγωνες παλιοτερα, οτι κατι θα εκανε! 
Takanubo Ito says no to V8 engine and rear wheel driving
Takanubo Ito says no to V8 engine and rear wheel driving
Ρε παιδιά,το είπα και σε άλλο post.
Απο τη στιγμή που η Honda το πήρε απόφαση να ασχοληθεί με "πράσινα άλογα" και λοιπές μ@λ@κίες,ξεχάστε V8,πίσω κινήσεις και λοιπά οδηγικά thrills του παρελθόντος που είχαν σχέση με αγωνιστικά πνεύματα.
Μην είστε αιθεροβάμωνες.
Οι πιτσιρικάδες την έψαχναν να πεθάνει ο γερο-Honda και τώρα η εταιρία θα γίνει το βασίλειο του business administration το οποίο ουδεμία σχέση έχει με δόξες παρελθόντος του τύπου VTi,S2000 και λοιπά.
Και ένα ψωροType-R που βγάζουν,μεγάλες παραχωρήσεις κάνουν κατα τη γνώμη τους.
Είτε μας αρέσει,είτε όχι,η εταιρία πλέον ασχολείται με "πράσινα άλογα" και "κινητές ΔΕΗ".
Αλλαγή προσανατολισμού.
Μαζικές παραγωγές,καλές πωλήσεις και "earth dream my @ss".
Ζήτω το καλό και "πράσινο"(είναι και της μόδας άλλωστε) μάρκετινγκ.
EDIT:Και αν εσάς σας συγκινούν κινητήρες του τύπου i-vtec με τις τρομερές οικονομίες,τις απίστευτα μικρές εκπομπές ρύπων και τις ατελείωτες αυτονομίες,να ανοίξετε σαμπάνιες να γιορτάσετε(ειλικρινά δεν νομίζω οτι υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι ανάμεσά μας).
Για εμένα αν η Honda συνεχίσει παρόμοιες τακτικές,θα με χάσει απο πελάτη,όπως επίσης θα χάσει και κάθε ίχνος υπόληψης(όσον αφορά τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζει σε σχέση με παλιές δόξες της) στο μυαλό μου.
Όπως και σε πολλούς απο εμάς.
Είμαι επιθετικός,διότι όταν αγοράζεις απο μια εταιρεία με ιστορία,το κάνεις με γνώμονα το τι έχει να σου προσφέρει,συναρτήσει της ιστορίας της,επειδή σέβεσαι τη συγκεκριμένη ιστορία ΚΑΙ ΕΣΤΩ και αν η εξέλιξή της δεν συμβαδίζει απόλυτα με το ιδανικό στο μυαλό μας ή ως συνέχεια της ιστορίας της,θα πρέπει να είναι τουλάχιστον παράλληλες.
Και εδώ κύριοι(και κυρίες) έχουμε να κάνουμε με ολικό εκφυλισμό ιδανικών,κληρονομιάς και ιστορίας της εταιρίας.
Η Honda να μην παράγει πια sports cars.
Πρίν 20 χρόνια θα ήταν ανέκδοτο.
Απο τη στιγμή που η Honda το πήρε απόφαση να ασχοληθεί με "πράσινα άλογα" και λοιπές μ@λ@κίες,ξεχάστε V8,πίσω κινήσεις και λοιπά οδηγικά thrills του παρελθόντος που είχαν σχέση με αγωνιστικά πνεύματα.
Μην είστε αιθεροβάμωνες.
Οι πιτσιρικάδες την έψαχναν να πεθάνει ο γερο-Honda και τώρα η εταιρία θα γίνει το βασίλειο του business administration το οποίο ουδεμία σχέση έχει με δόξες παρελθόντος του τύπου VTi,S2000 και λοιπά.
Και ένα ψωροType-R που βγάζουν,μεγάλες παραχωρήσεις κάνουν κατα τη γνώμη τους.
Είτε μας αρέσει,είτε όχι,η εταιρία πλέον ασχολείται με "πράσινα άλογα" και "κινητές ΔΕΗ".
Αλλαγή προσανατολισμού.
Μαζικές παραγωγές,καλές πωλήσεις και "earth dream my @ss".
Ζήτω το καλό και "πράσινο"(είναι και της μόδας άλλωστε) μάρκετινγκ.
EDIT:Και αν εσάς σας συγκινούν κινητήρες του τύπου i-vtec με τις τρομερές οικονομίες,τις απίστευτα μικρές εκπομπές ρύπων και τις ατελείωτες αυτονομίες,να ανοίξετε σαμπάνιες να γιορτάσετε(ειλικρινά δεν νομίζω οτι υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι ανάμεσά μας).
Για εμένα αν η Honda συνεχίσει παρόμοιες τακτικές,θα με χάσει απο πελάτη,όπως επίσης θα χάσει και κάθε ίχνος υπόληψης(όσον αφορά τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζει σε σχέση με παλιές δόξες της) στο μυαλό μου.
Όπως και σε πολλούς απο εμάς.
Είμαι επιθετικός,διότι όταν αγοράζεις απο μια εταιρεία με ιστορία,το κάνεις με γνώμονα το τι έχει να σου προσφέρει,συναρτήσει της ιστορίας της,επειδή σέβεσαι τη συγκεκριμένη ιστορία ΚΑΙ ΕΣΤΩ και αν η εξέλιξή της δεν συμβαδίζει απόλυτα με το ιδανικό στο μυαλό μας ή ως συνέχεια της ιστορίας της,θα πρέπει να είναι τουλάχιστον παράλληλες.
Και εδώ κύριοι(και κυρίες) έχουμε να κάνουμε με ολικό εκφυλισμό ιδανικών,κληρονομιάς και ιστορίας της εταιρίας.
Registered User
Παιδια, το μονο που θα περιμενουμε πια ειναι νεα μοντελα οπως αυτα...
http://automobiles.honda.com/fc-sport/
http://automobiles.honda.com/cr-z/
http://automobiles.honda.com/fc-sport/
http://automobiles.honda.com/cr-z/
Registered User
Originally Posted by DimitrisN,Jul 21 2009, 08:14 AM
εκφυλισμό ιδανικών,κληρονομιάς και ιστορίας της εταιρίας.
Επίσης να είστε σίγουροι ότι το μέλον - ακόμη και για τα supercar - δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι V8 κλπ, αλλά κάτι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλον.....
Νομίζω ότι σε 25 χρόνια το V8 θα είναι ότι τα μουλάρια σήμερα (περίπου...)
Trending Topics
Εγώ γουστάρω που θα βγαίνουν όλες οι κυράτσες με τα υβριδικά για το σούπερ μάρκετ και εγώ το Σάββατο και την Κυριακή θα ξεκαπνίζω κυλίνδρους απο το εκάστοτε "μουλάρι" που θα έχω στη κατοχή μου.
Ακόμα μεγαλύτερη κ@υλα στο feeling θα προσδιδουν οι φάτσες τους όταν θα ακούνε το μουλάρι να γκαρίζει και θα τους χαλάω το γούστο για τα υπεραυτοκίνητα ΝΙΚΚΟ με μπαταρίες που θα έχουν.
Ακόμα μεγαλύτερη κ@υλα στο feeling θα προσδιδουν οι φάτσες τους όταν θα ακούνε το μουλάρι να γκαρίζει και θα τους χαλάω το γούστο για τα υπεραυτοκίνητα ΝΙΚΚΟ με μπαταρίες που θα έχουν.