View Poll Results: How old are you
Voters: 34. You may not vote on this poll
How old are you
Και τώρα μία δύσκολη (ερώτηση): Αν εγώ που είμαι 29 ψηφίσω τώρα, πόσο θα αλλάξει ο μέσος όρος που είναι 29;
Σας παρακαλώ να μη βιαστείτε να απαντήσετε. Προηγούνται όσοι έχουν Αμερικανική υπηκοότητα (για καθαρά επιστημονικούς λόγους).
Lalakis: Στους πραγματικά δύσκολους λεκέδες, κάνει το καλό...
Καλύτερο
Σας παρακαλώ να μη βιαστείτε να απαντήσετε. Προηγούνται όσοι έχουν Αμερικανική υπηκοότητα (για καθαρά επιστημονικούς λόγους).
Lalakis: Στους πραγματικά δύσκολους λεκέδες, κάνει το καλό...
Καλύτερο
Originally Posted by eddiex,May 7 2008, 06:06 AM
Οχι, και ο μεσος ορος τοσο ειναι 29,034 

Εφόσον οι ηλικίες είναι ανά κατηγορίες πέντε ετών δεν μπορείς να βγάλεις μ/ο ακριβείας. (πχ στην κατηγορία 26-30 που ξέρεις πόσοι είναι 30 ή 26 ετών?)
@ΛΑΛΑΞ
τον λεκέ της MONIKA τον καθαρίζεις??
Ο τίτλος είναι στ' Αγκλλλικά λόγω παγκοσμιοποίησης...
Heli και εγώ ξέρω κβαντομηχανική αλλά δεν κάνω τον έξυπνο εδώ μέσα, ο μέσος όρος είναι 29 πάει και τελείωσε.
Το λεκέ της Μόνικας (Μπελούτσης) με ενδιαφέρει να της τον κάνω, όχι να της τον καθαρίσω. Ας κάνει και ο άντρας της καμιά δουλειά...
Το λεκέ της Μόνικας (Μπελούτσης) με ενδιαφέρει να της τον κάνω, όχι να της τον καθαρίσω. Ας κάνει και ο άντρας της καμιά δουλειά...
Originally Posted by lalakis2000,May 7 2008, 09:21 AM
Heli και εγώ ξέρω κβαντομηχανική αλλά δεν κάνω τον έξυπνο εδώ μέσα, ο μέσος όρος είναι 29 πάει και τελείωσε.
Originally Posted by Heli2000,May 7 2008, 07:16 PM
WRONG!!!!!
Εφόσον οι ηλικίες είναι ανά κατηγορίες πέντε ετών δεν μπορείς να βγάλεις μ/ο ακριβείας. (πχ στην κατηγορία 26-30 που ξέρεις πόσοι είναι 30 ή 26 ετών?)
@ΛΑΛΑΞ
@ΛΑΛΑΞ
Αλλα αν το πας ετσι εγω ειμαι 22 και 185 ημερων (περιπου, βαριεμαι να το βγαλω ακριβως)... Θες παλι να βγαλουμε το Μ.Ο.????
Thread
Forum
Replies
Last Post
lalakis2000
Γενικά Θέματα εκτός S2000
44
Jan 23, 2010 02:16 PM