View Poll Results: Na katebei o KOTSAMPAS athina?
NAI

0
0%
ENOHTE

0
0%
Voters: 20. You may not vote on this poll
KOTSAMPAS
Originally Posted by package,Nov 6 2008, 04:48 PM
Εγώ όσες φορές έχω ανέβει Θεσσαλονίκη, έχω ερωτευτεί για καμία βδομάδα. Λες καμιά μέρα να φύγω παντρεμένος από εκεί?
Originally Posted by Stradale,Nov 7 2008, 12:17 AM
Πιθανόν,εγώ πήγα να την πατήσω με μια εκ Καλαμαριάς....
Syn sth thessaloniki kykloforoun oi pio wraies gynaikes olhs ths ellados..
Εγώ διαφωνώ κάθετα. Το οτι υπάρχει ένας μύθος για τις Θεσσαλονικιές δεν σημαίνει και ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχει να κάνει βεβαια και με τα γουστα του καθενός. Από την άλλη στην Αθήνα υπάρχουν για όλα τα γουστα. Άλλος γουστάρει μπουρνάζι άλλος γλυφάδα. Προσωπικά απογοητεύτικα από τη Θεσσαλονίκη σαν σύνολο παρόλο που έκανα ενδιαφέρουσες ''γνωριμίες'', μεμονωμένα...
Μπορεί να είναι μύθος αλλά επειδή έχω κυκλοφορήσει και κάτω σ'εσάς έχω γνώση της κατάστασης..
Η απάντηση μου είναι η εξής επειδή ορυθμός κάτω σέσάς είναι πάρα μα πάρα πολύ γρήγορος αμελούν μερικές τον εαυτό τους...
Η απάντηση μου είναι η εξής επειδή ορυθμός κάτω σέσάς είναι πάρα μα πάρα πολύ γρήγορος αμελούν μερικές τον εαυτό τους...
Μη στέκεσαι στο περιτύλιγμα. Δεν είναι ωραίο ούτε να παραμελούν τον εαυτό τους αλλά ουτε και να βγαίνουν πρωινιάτικα σαν τσίρκο του Πεκίνου. Γενικά πολλές γυναίκες στη Θεσσαλονίκη έχουν το στυλ μπουζούκι/r n' b που προσωπικά δεν μου αρέσει. Τέλος πάντων ανοίξαμε μεγάλη συζήτηση...
Originally Posted by kotsampas,Nov 7 2008, 11:05 AM
Syn sth thessaloniki kykloforoun oi pio wraies gynaikes olhs ths ellados.. 

Η βορειος Ελλαδα εχει απο τις ομορφοτερες Ελληνιδες.
Και ειναι ομορφες, οχι γιατι βαφονται και στολιζονται οπως λενε μερικοι αλλα γιατι εχουν πολυ ομορφα χαρακτηριστικα.
Προσωπικα ειχα τις καλυτερες εμπειριες και δεν εχουν καμια σχεση με τα ΖΩΑ τις Αθηναιες.
Ειναι πολυ ομορφες και καλα κανουν και το παιζουν γιατι το αξιζουν τουλαχιστον. Στην Αθηνα ειναι μπαζα και το εχουν δει κιολας.
Ειναι και γουστα βεβαια αλλα τουλαχιστον σε θεμα φυσικης ομορφιας δεν υπαρχει καμια συγκριση.