Lalakis vs Germak...
Ι have a dream που έλεγε και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Μαζεύω όλους τους μ@λ@κες, με ανώνυμη πρόσκληση όλο υποσχέσεις, σε μία υπερπολυτελή σουίτα ξενοδοχείου.
Στην αρχή είναι ένας μόνος του.
Μετά ένας άλλος.
Μετά κι άλλος ένας.
Σε λίγη ώρα μαζεύεται κόσμος και ντουνιάς, γυναίκες άντρες μεγάλοι μικροί τα πάντα όλα, όλοι όσοι κορνάρουν, δεν ξέρουν να οδηγούν, μιλάνε άσχημα, ζητάνε πολλά, με πρήζουν κλπ.
Στο τέλος, εγώ
, φορώντας κοστούμι Αρμάνι (όνειρο είναι, είπα να κάνω μερικά έξοδα
) πηγαίνω, και τους λέω:
Γεια σας, θα αναρωτιέστε όλοι γιατί μαζευτήκατε εδώ. Ο λόγος είναι απλός. Ένα τζίνι μου εμφανίστηκε και μου είπε ότι μπορεί να μου πραγματοποιήσει μία ευχή. Λοιπόν, εύχομαι τώρα δα, να πάτε να #$^@^$$^& όλοι εδώ μεταξύ σας και να με αφήσετε ήσυχο.
Τέλεια εικόνα Γιώτα, δεν μπορείς να πεις
Θοδωρή νομίζω σου απάντησα.
Μαζεύω όλους τους μ@λ@κες, με ανώνυμη πρόσκληση όλο υποσχέσεις, σε μία υπερπολυτελή σουίτα ξενοδοχείου.
Στην αρχή είναι ένας μόνος του.
Μετά ένας άλλος.
Μετά κι άλλος ένας.
Σε λίγη ώρα μαζεύεται κόσμος και ντουνιάς, γυναίκες άντρες μεγάλοι μικροί τα πάντα όλα, όλοι όσοι κορνάρουν, δεν ξέρουν να οδηγούν, μιλάνε άσχημα, ζητάνε πολλά, με πρήζουν κλπ.
Στο τέλος, εγώ
, φορώντας κοστούμι Αρμάνι (όνειρο είναι, είπα να κάνω μερικά έξοδα
) πηγαίνω, και τους λέω:Γεια σας, θα αναρωτιέστε όλοι γιατί μαζευτήκατε εδώ. Ο λόγος είναι απλός. Ένα τζίνι μου εμφανίστηκε και μου είπε ότι μπορεί να μου πραγματοποιήσει μία ευχή. Λοιπόν, εύχομαι τώρα δα, να πάτε να #$^@^$$^& όλοι εδώ μεταξύ σας και να με αφήσετε ήσυχο.
Τέλεια εικόνα Γιώτα, δεν μπορείς να πεις
Θοδωρή νομίζω σου απάντησα.
Αντώνη αν σου φτιάξω εγώ την δική μου εικόνα τελειότητας εν μέσω πανσελήνου, το ονειρό σου θα κινδυνεύσει να χαρακτηρισθεί...πρόσκληση σε παιδικό πάρτι με επιθυμητή τη γονική συναίνεση. (μη το παρεξηγησεις, η λυκανθρωπική μου μετάλλαξη φταιει
)
)