LOST
Ναι, το παραδέχομαι. Είμαι και εγώ ένας LOST freak.
Την Παρασκευή είδα το τελευταίο επισόδειο που παίχτηκε στην Αμερική (8ο του 4ου κύκλου). Τι να πώ. Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με αυτήν τη σειρά. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει δείξει η τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια.
Για να ακούσω (διαβάσω) σχόλια και από άλλους που την βλέπουν.
Την Παρασκευή είδα το τελευταίο επισόδειο που παίχτηκε στην Αμερική (8ο του 4ου κύκλου). Τι να πώ. Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με αυτήν τη σειρά. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει δείξει η τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια.
Για να ακούσω (διαβάσω) σχόλια και από άλλους που την βλέπουν.
Φίλε Μάριε, you are in for a wild ride!
Ενα μεγάλο RESPECT για τους σεναριογράφους, οι οποίοι έχουν δώσει ρεσιτάλ. Έχουν μελετήσει διάφορες επιστήμες, από Φυσική μέχρι Παραψυχολογία και ανεξήγητα φαινόμενα! Δεν μπορώ καν να σου περιγράψω τι γίνεται παρακάτω!
Θέλει προσοχή στην παρακολούθησή του γιατί έχει καταιγισμό πληροφοριών. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι άπειρα ώστε ακόμα και μέχρι σήμερα δεν μου έχουν απαντηθεί!
Ενα μεγάλο RESPECT για τους σεναριογράφους, οι οποίοι έχουν δώσει ρεσιτάλ. Έχουν μελετήσει διάφορες επιστήμες, από Φυσική μέχρι Παραψυχολογία και ανεξήγητα φαινόμενα! Δεν μπορώ καν να σου περιγράψω τι γίνεται παρακάτω!
Θέλει προσοχή στην παρακολούθησή του γιατί έχει καταιγισμό πληροφοριών. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι άπειρα ώστε ακόμα και μέχρι σήμερα δεν μου έχουν απαντηθεί!
Eκπληκτικη σειρα, εγω μια ζωη ημουνα movie freak , με πρηζανε οι φιλοι μου να ξεκινησω να βλεπω σειρες. Ε ξεκινησα με τα κλασσικα, prison break και Lost. Oμολογω οτι στην αρχη το prison μου αρεσε περισσοτερο αλλα πλεον το Lost εχει ξεφυγει, σεναριακα ειναι απιαστο για μενα, τοσες ανατροπες... και το θεμα ειναι οτι περιμενω κι εγω καθε παρασκευη πρωι να κατεβασω το νεο επεισοδιο...
lost freak as well
lost freak as well
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω τα νοικιαζω απο dvd-club. Βεβαια τωρα ειναι ευκολο να βρεις τα επεισοδια στα dvd-clubs αλλα απο το τριτο κυκλο και μετα μαλλον θα κανουμε κρατηση. 
Επιπλεον κοιταχτε εδω το παλικαρι τι εφτιαξε...
http://www.losttv-forum.com/forum/sh...ad.php?t=29143

Επιπλεον κοιταχτε εδω το παλικαρι τι εφτιαξε...
http://www.losttv-forum.com/forum/sh...ad.php?t=29143
Trending Topics
Καλα θα κανουν να αρχισουν να δινουν πιο γρηγορα απαντησεις στα 1000αδες ερωτηματα που εχουν δημιουργισει, γιατι μου εχουν σπασει λιγακι τα @@!!!!
Οπως και να εχει ομως ειναι
Και μεγαλυτερο tv series junky απο εμενα δυσκολα υπαρχει..24,Prison Break,Lost, O.C., Joye, Las Vegas, The Shield, The 4400, Heroes, Californication κτλ κτλ. just name it, 99% το εχω δει..
Οπως και να εχει ομως ειναι
Και μεγαλυτερο tv series junky απο εμενα δυσκολα υπαρχει..24,Prison Break,Lost, O.C., Joye, Las Vegas, The Shield, The 4400, Heroes, Californication κτλ κτλ. just name it, 99% το εχω δει..