My S2000 Model
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 31 2008, 12:23 PM
ΠΩ ΠΩ..... Τώρα το είδα αυτό. Είμαι και εγώ στο club του μοντελισμού. Εχω αεροπλάνο και τώρα ετοιμάζομαι για ελικόπτερο. Ρε Μάριε για δώσε μου τα φώτα σου.Για το ESKY-BELT CP πάω. Τι λές?
Έχει στο jumbo ελικοπτερακια με 20 euro .
Πολύ μικρά ,πολύ σταθερά και εύκολα.
Να σκεφτεί κανείς πως καταφέρνει να το πετάει ο τετράχρονος γιος μου.
Αξίζει να δοκιμάσεις ένα
Είναι μάνα για μέσα στο σπίτι γιατί δεν καταστρέφεις έπιπλα και αντικείμενα σε περίπτωση σύγκρουσης
Ps
Γιατί βρε παλιόπαιδα μου κανιβαλιζετε το topic με ελικοπτερακια
Πολύ μικρά ,πολύ σταθερά και εύκολα.
Να σκεφτεί κανείς πως καταφέρνει να το πετάει ο τετράχρονος γιος μου.
Αξίζει να δοκιμάσεις ένα
Είναι μάνα για μέσα στο σπίτι γιατί δεν καταστρέφεις έπιπλα και αντικείμενα σε περίπτωση σύγκρουσης
Ps
Γιατί βρε παλιόπαιδα μου κανιβαλιζετε το topic με ελικοπτερακια
@yiannakos
Ζητώ συγνώμη για τον κανιβαλισμό του topic σου. Ειλικρινά αν δεν είχα πολύ τρέξιμο αυτή την περίοδο πίστεψέ με θα ήμουν ο πρώτος που θα ήθελα να γίνω μηχανικός σου για τον αγώνα
Όσο για τα ελικόπτερα που λέτε, το γνωρίζω ότι πrέπει να ξεκινήσω από κάτι πιο σταθερό αλλά κατέληξα σε αυτό μετά από πολλές ώρες στο GREAT PLANES SIMULATOR G3 που έχω μάθει το ελικόπτερο πολύ καλά. Σίγουρα έχει διαφορά στην πραγματικότητα αλλά δεν είπαμε να ξεκινήσουμε και με loop
Ζητώ συγνώμη για τον κανιβαλισμό του topic σου. Ειλικρινά αν δεν είχα πολύ τρέξιμο αυτή την περίοδο πίστεψέ με θα ήμουν ο πρώτος που θα ήθελα να γίνω μηχανικός σου για τον αγώνα
Όσο για τα ελικόπτερα που λέτε, το γνωρίζω ότι πrέπει να ξεκινήσω από κάτι πιο σταθερό αλλά κατέληξα σε αυτό μετά από πολλές ώρες στο GREAT PLANES SIMULATOR G3 που έχω μάθει το ελικόπτερο πολύ καλά. Σίγουρα έχει διαφορά στην πραγματικότητα αλλά δεν είπαμε να ξεκινήσουμε και με loop
Originally Posted by S2000_FUN,Jan 31 2008, 12:30 PM
@yiannakos
1.Ζητώ συγνώμη για τον κανιβαλισμό του topic σου.
2.μετά από πολλές ώρες στο GREAT PLANES SIMULATOR G3 που έχω μάθει το ελικόπτερο πολύ καλά.
1.Ζητώ συγνώμη για τον κανιβαλισμό του topic σου.
2.μετά από πολλές ώρες στο GREAT PLANES SIMULATOR G3 που έχω μάθει το ελικόπτερο πολύ καλά.
αλλάξτε του τα Φώτα άμα θέλετε
2.αν είναι έτσι αλλάζει
XRAY NT1 =
Παιδιά το καινούργιο μου εργαλείο είναι αλλού.
Η διαφορά είναι εμφανής .
Έκανα 8ο χρόνο και μπήκα στον 1 τελικό, και αισθανόμουνα ότι μπορούσα να δω ακόμα και βάθρο.
Η 9η τελικά θέση που πήρα δεν ήτανε αντιπροσωπευτική
γιατί είχα δυστυχώς για πρώτη μου φορά πρόβλημα παρεμβολών,
το προηγούμενο αμάξι έβγαζε περίπου 7 λεπτά το ντεπόζιτο ενώ το καινούργιο λόγο του ότι μπορείς να είσαι ποιο πολύ ώρα σανίδα μου έβγαλε μόλις 4 λεπτά.
Λόγο παρατεταμένης σανίδας επίσης , έβρασα για πρώτη φορά το μοτερακι μου .
Παιδιά το καινούργιο μου εργαλείο είναι αλλού.
Η διαφορά είναι εμφανής .
Έκανα 8ο χρόνο και μπήκα στον 1 τελικό, και αισθανόμουνα ότι μπορούσα να δω ακόμα και βάθρο.
Η 9η τελικά θέση που πήρα δεν ήτανε αντιπροσωπευτική
γιατί είχα δυστυχώς για πρώτη μου φορά πρόβλημα παρεμβολών,
το προηγούμενο αμάξι έβγαζε περίπου 7 λεπτά το ντεπόζιτο ενώ το καινούργιο λόγο του ότι μπορείς να είσαι ποιο πολύ ώρα σανίδα μου έβγαλε μόλις 4 λεπτά.
Λόγο παρατεταμένης σανίδας επίσης , έβρασα για πρώτη φορά το μοτερακι μου .