Από που εμπνευστήκατε τα nickname σας.
Originally Posted by lalakis2000,May 7 2009, 09:38 PM
Το Rover 414 δεν είχε ποτέ μοτέρ Χόντα, αλλά Rover - για αυτό κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα έκαιγε φλάντζα.
Τα Rover 416 Gsi (single cam) & Gti (twin cam) είχαν κινητήρα Χόντα. Το δεύτερο είχε τον κινητήρα του Crx (χωρίς vtec) και στρόφαρε απίστευτα. Επίσης χτύπαγε κάθε 150.000 στρόφαλο, ειδικά αν άλλαζες από 50άρι λάδι (που σε αυτά τα χλμ προστατεύει τον κινητήρα) σε πιο λεπτόρευστο (π.χ. 40άρι που σε αυτά τα χλμ γ@μάει τον κινητήρα).
Μιλάω εκ πείρας.
Τα Rover 416 Gsi (single cam) & Gti (twin cam) είχαν κινητήρα Χόντα. Το δεύτερο είχε τον κινητήρα του Crx (χωρίς vtec) και στρόφαρε απίστευτα. Επίσης χτύπαγε κάθε 150.000 στρόφαλο, ειδικά αν άλλαζες από 50άρι λάδι (που σε αυτά τα χλμ προστατεύει τον κινητήρα) σε πιο λεπτόρευστο (π.χ. 40άρι που σε αυτά τα χλμ γ@μάει τον κινητήρα).
Μιλάω εκ πείρας.

ekei pou eida to post sou k lew wraia twra 8a gelasoume esy me apogoitevis mipos den eisai kala vre aderfe??
p.s. 8eloume piso ton palio lalaki na mamai ta topic yeah!!!!!!
Aδέρφια μου είμαι εδώ για σας.
Δε σας απογοητεύσω. Ήθελα απλά να δω αν έχω την προσοχή σας
.
Πάντως Dimi, προλαβαίνεις να το κάνεις Dimis 416 το nickname.
Εγώ θα σβήσω το ποστ μου και θα κάνουμε όλοι σα να μην έγινε τίποτα (πάντως δεν ξέρω αν θέλεις spare parts, έχω όμως ένα μοτέρ στο γκαράζ που κάθεται
).
Tasea εσύ αγόρι μου τι κάνεις έξω on the loose?
Δε σας απογοητεύσω. Ήθελα απλά να δω αν έχω την προσοχή σας
.Πάντως Dimi, προλαβαίνεις να το κάνεις Dimis 416 το nickname.
Εγώ θα σβήσω το ποστ μου και θα κάνουμε όλοι σα να μην έγινε τίποτα (πάντως δεν ξέρω αν θέλεις spare parts, έχω όμως ένα μοτέρ στο γκαράζ που κάθεται
).Tasea εσύ αγόρι μου τι κάνεις έξω on the loose?
Originally Posted by leftis,May 7 2009, 05:07 AM
Παντως την τελευταια φορα που τσεκαρα, αλλος ηταν ο ρουφιανος..
Τον ιδιο πρεπει να εχουμε φιλε, conflict of interests λεγεται αυτο οποτε..
Τον ιδιο πρεπει να εχουμε φιλε, conflict of interests λεγεται αυτο οποτε..
Kserei poly kala aytos pios einai.

p.s. meta ksereis tha paei sto germaniko forum kai tha dinei tis theseis twn ellinikwn S2000
Originally Posted by lalakis2000,May 7 2009, 10:38 AM
Το Rover 414 δεν είχε ποτέ μοτέρ Χόντα, αλλά Rover - για αυτό κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα έκαιγε φλάντζα.
Μιλάω εκ πείρας.
Μιλάω εκ πείρας.

(Επίσης για να κουμπώσει ο 1600άρης ήθελε τρελή πατέντα με το σαζμάν)
Όσο αφορά αυτό με το λάδι, δεν το ήξερα! Τελικά 5 χρόνια μετά συνεχίζω και μαθαίνω για αυτά τα αμάξια
Originally Posted by ThanasiS2K,May 8 2009, 10:09 AM
Leyteri kapoios edw mesa prepei na allaksei nickname se Artemis matsas kai na balei kai thn parakatw foto gia avatar.

p.s. meta ksereis tha paei sto germaniko forum kai tha dinei tis theseis twn ellinikwn S2000

Originally Posted by Dimis_414,May 8 2009, 12:02 AM
Δεν μίλησα εργοστασιακά
Μη μου πεις πως ηθελες να κρατησεις τον εργοστασιακο σου χαρακτηρα
Originally Posted by tkal_s2k,May 8 2009, 04:44 AM
Δλδ θες να πεις πως είχες αλλαξει μοτερ στο 414 με 416?? κ αν ναι γτ συνεχιζε το nick name σου να ειναι dimis_414 κ οχι dimis_416?????

Το όνομα μετατρέπεται κατά σειρά ως εξής
dimis_renault11 σε dimis_nocar σε dimis_414 σε dimis_416 σε dimis_nocar σε dimis_323 σε dimis_vectra σε dimis_nocar σε dimis s2000.
Ξεχνάμε όλα τα προηγούμενα posts και σαν να μην έγινε κάτι, ξανασυστήνομαι στο Club ως dimis S2000.
Αν αυριο (μαυρη ώρα) μου το κλέψουν θα λέγομαι dimis_stolencar.
H αν το τρακάρω dimis_trackencar.
(Πλακίτσα κάνω, χωρίς παρεξηγηση)