PUMP-UP THE VOLUME - ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Καλα jerry απιστευτες εποχες.Προετοιμαζα τοτε την κοπελα μου τοτε(γυναικα μου τωρα
)με +soda γιατι δεν ηταν του χωρου,(life fm ολη τη μερα,πληση εγκεφαλου της εκανα
)και την παω ενα Σαββατο βραδυ ΑΛΣΟΣ.Θυμαμαι ακομα ειχε κολλησει κανα πενταλεπτο χωρις να κουνιεται-μιλαει και χαζευε το απιστευτο πληθος.Επισης θα μου μεινει αξεχαστο after-party,Action-follie,Σαντορινη,Εχει κατεβει απο Βερολινο μια Γερμανιδα dj,δεν θυμαμε ονομα αλλα πολυ δυνατη στο χωρο τοτε,ξεκιναει να βαραει κατα τις 4(τα ξημερωματα παντα!
),στις 6 ολο το μαγαζι τιγκα,οι μισοι λιωμιδες στην πισινα,εχει παει 9 το πρωι και να χτυπιωμαστε ακομα.Τελειες εποχες αλλα δυστυχως οι υποχρεωσεις μεγαλωσανε πολυ.Φοβερες οι επιλογες σου.
)με +soda γιατι δεν ηταν του χωρου,(life fm ολη τη μερα,πληση εγκεφαλου της εκανα
)και την παω ενα Σαββατο βραδυ ΑΛΣΟΣ.Θυμαμαι ακομα ειχε κολλησει κανα πενταλεπτο χωρις να κουνιεται-μιλαει και χαζευε το απιστευτο πληθος.Επισης θα μου μεινει αξεχαστο after-party,Action-follie,Σαντορινη,Εχει κατεβει απο Βερολινο μια Γερμανιδα dj,δεν θυμαμε ονομα αλλα πολυ δυνατη στο χωρο τοτε,ξεκιναει να βαραει κατα τις 4(τα ξημερωματα παντα!
alsos ???????entaksei ante geia....dld de ksero ti na protopo gia to sigkekrimeno meros apla apisteyti porosi mplouzes frond me fosforouxa manikia...
kai ta miala sta kagkel...ena apo ta kalitera event pou eixa paei itan live set apo MFG....opening me mike dee kai de simazevetai
..
kai ta miala sta kagkel...ena apo ta kalitera event pou eixa paei itan live set apo MFG....opening me mike dee kai de simazevetai
..
λιχουδη ζω για να σε βλεπω να χορευεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επι σης τι να πουμε και για BATTERY αλλα και LOBBY και AMNESIA μεταγενεστερα,εμπαινε το γυαλι τo OACLEY κι εβγαινε την αλλη μερα το απογευμα!
Originally Posted by Stradale,Nov 26 2008, 08:56 AM
Μα πως ήταν αυτή η περίοδος απίστευτη τη στιγμή που δεν είχε βγει καν το S2000!
Πο ρε παίδες τι μου θύμισατε...Tώρα πια έχουμε γίνει Ενωμένα Μπαγλάμικα Εμιράτα...
Αθηναϊκές Νύχτες 2008: Σεβασμός στον καλλιτέχνη
Προσέξτε και τον τύπο που φοράει κράνος - πιο cult δε γίνεται
Άντε και εις ανώτερα