Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Αξια πωλησης του s

Old Oct 23, 2008 | 08:09 PM
kriti2000's Avatar
Registered User

Default Αξια πωλησης του s

απο οτι θα εχουμε δει ολοι μας οι τιμες των αμαξιων μας πεφτουν σε τιμες εξεφτελιστικες και για το συγκεκριμενο αμαξι αλλα και στο οτι χανουμε ολοι μας παρα πολλα λεφτα.ειδικα για καποιυς απο εμας που το πειραμε καινουργιο.Πιστευω οτι αν ολοι μας απο εδω μεσα βαλουμε ενα στανταρ ποσο να πουλαμε τα αμαξια μας αναλογα το μοντελο κτλ. πιστευω οτι και 8α κρατησουμε σε μια αξιοπρεπεις τιμη τα αμαξια μας αλλα και δεν θα χανουμε ολιμας τοσα πολλα λεφτα.
Reply
Old Oct 23, 2008 | 09:41 PM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

...βλέπω ότι ΄ψάχνεις' μπλεξίματα με την επιτροπή ανταγωνισμού

Πέρα απο την πλάκα....., κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδύνατο για πολλούς κ διάφορους λόγους. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες S δεν είναι μέλη του φόρουμ, συν τοις άλλοις υπάρχουν S και S.....
Reply
Old Oct 23, 2008 | 10:43 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Πέρα απο την πλάκα....., κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδύνατο για πολλούς κ διάφορους λόγους. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες S δεν είναι μέλη του φόρουμ, συν τοις άλλοις υπάρχουν S και S.....

Reply
Old Oct 23, 2008 | 11:21 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι θέμα μόνο για τα S. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν μεγάλο ποσοστό απαξίωσης, ειδικά αν αγορασθούν καινούργια, όπως λες και εσυ.

Εσύ όμως στο τέλος καλείσε να αξιολογήσεις το αυτοκίνητο που πουλάς, την κατάσταση στην οποία το είχες και φυσικά να πείσεις και τον υποψήφιο αγοραστή για πιο λόγο το κόστος είναι αυτό που είναι.

Είναι στο χέρι του αν μετά θα πάει να πάρει ένα κακο-συντηρημένο για να γλυτώσει 1-2-3 χιλιάρικα τα οποία στην τελική θα πρέπει να σκάσει "με το καλημέρα" για να το φέρει στα standards του άλλου.

Στο τέλος όλα είναι υποκειμενικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις στον άλλο μην πουλήσεις το αμάξι σου για "τόσο" γιατί είναι λίγα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να πουλάει κάποιος το αμάξι του και δεν είναι πάντα όλοι τους καλοί, δυστυχώς.

Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
Reply
Old Oct 24, 2008 | 06:27 AM
kriti2000's Avatar
Registered User

ολοι οι ιδιοκτητες δεν ειναι απο εδω μεσα αλλα πιστευω οτι θα υπαρχουν αρκετοι που θα πουλανε απο εδω.σιγουρα το τι ειναι το καθε αμαξι φτιαχνει και την τιμη του αλλα οταν βλεπουμε να πουλανε s με 15 χιλιαρικα και 16 και σε καλη καλη κατασταση..αυτο ρε παιδια ξεφτιλιζει το αμαξι..τα mr2 πουλιουνται σε ιδιες η και σε καλυτερες τιμες..παντως αν βαζαμε ενα μεσο ορο για να πουλαμε τα αμαξια μας μεσα απο αυτην την κοινοτητα οπου υπαρχουν αρκετοι κατοχοι s,πιστευω οτι και εμεις θα ειμασταν ευχαριστημενοι ωστε κανεις μας να μην χανει πολλα λεφτα αλλα και ετσι δεν ριχνουμε την αξια του αμαξιου μας στα "ματια"της αγορας.
Reply
Old Oct 24, 2008 | 08:10 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Μεχρι τωρα δεν εχω δει s2k με 16χιλιαρικα και αν υπαρχει κατι τετοιο πιστευω πως πρεπει να εχει φαει πολυυυ καλιμπρα. Πιστευω πως αυτο που σε χαλαει ( κ οχι αδικως) ειναι ισως το οτι βλεπεις s σε χερια που δεν θα επρεπε να ειναι λογω τιμης. Εν ολιγοις ενα αμαξι 50χιλιαδων ευρω να μπορει να το παρει καποιος με 18 ή και λιγοτερα. Αυτο ''ριχνει'' το κυρος του αυτοκινητου στα ματια αυτων που το θεωρουν ακριβο, απροσιτο κλπ κλπ κλπ και το αγοραζει κ η κουτση Μαρια. Αν ειναι αυτο που θες να πεις, δυστυχως δεν υπαρχει λυση. Ετσι ειναι η αγορα και δεν θα αλλαξει, οσο κ αν οργανωθει το κλαμπ γιατι ο καθενας πουλαει συμφωνα με τις αναγκες του. Αν περιμενεις καμμια 10ετια που θα γινει συλλεκτικο τοτε θα εχει 2πλασια τιμη... λεμε τωρα
Reply
Old Oct 24, 2008 | 08:16 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Δηλαδή δεν κατάλαβα είναι ταξικό το θέμα αγοράς αυτοκινήτου;
Reply
Old Oct 24, 2008 | 08:18 AM
package's Avatar
Registered User

Ρε μάγκες, κοιτάτε να χαρείτε το αμάξι σας και αφήστε τα υπόλοιπα στην άκρη. Τι να πω και εγώ που από την αγορά του Rx8 μέσα σε 2,5 χρόνια έχασα 20.000
Reply
Old Oct 24, 2008 | 08:51 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by Taseas,Oct 24 2008, 08:16 AM
Δηλαδή δεν κατάλαβα είναι ταξικό το θέμα αγοράς αυτοκινήτου;
Εύλογη η απορία του Τάσου και την συμμερίζομαι και εγώ...

Δηλαδή για να καταλάβω...

Ένα S με 22.000-25.000 δεν αξίζει στους ανθρώπους τους οποίους το αγόρασαν για τόσο?
Εγώ δηλαδή που είμαι 24 χρόνων και ονειρεύομαι αυτό το αυτοκίνητο απο τότε που λανσαρίστηκε και έχω χρεωθεί ένα δάνειο στο όνομα μου για την "πραγματοποίηση" του ονείρου μου, και δουλεύω μέσα σε όλα και για να μπορώ να το πληρώνω, είμαι λιγότερος άνθρωπος απο κάποιον που έχει την οικονομική ευκαίρια να το πάρει του κουτιού? Η μήπως έτσι το αμάξι χάνει την αξία του και το prestige του στον δρόμο? Δηλαδή όταν το έχει κάποιος -που μπορούσε να το πάρει εύκολα- μόνο για την μόστρα και πάει με 40 και ποτέ πάνω απο τις 6.000σαλ, είναι πιο glamorous?

Και 50.000 να είχα πάλι το S θα αγόραζα καινούργιο και όχι κάποιο άλλο μεταχειρισμένο "καλυτερο" αυτοκίνητο αλλά δυστυχώς....

Φιλικά,
Κωνσταντίνος.

Reply
Old Oct 24, 2008 | 01:27 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Δεν ξερω αν αυτο εννοει ο φιλος, μια πιθανη εκδοχη εγραψα. Και γω μεταχειρω το πηρα nabu, το εβλεπα απ τα 20 κ το πηρα στα 27, και μου φαινεται λιγο ακυρο να σκεφτεσαι ετσι , αλλα ειναι κ αυτο μια αποψη...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:24 AM.