S2000 1:18
Για οποιον ενδιαφερεται να παρει το αγαπημενο του αμαξι σε μικρο (1:18) μπορει να παει στο παρακατω link και να δει τι παιζει. Εχει 4 S2000 διαφορων χρωματων (Μαυρο "Του Fast&Furious", Ασπρο, Ασημι
και Κιτρινο). Η τιμη τους ειναι στα 30ευρω + 18 τα μεταφορικα που χρεωνει. Μεχρι και 3 αυτοκινητα δεν χρεωνει παραπανω μεταφορικα. Μεχρι 6 χρεωνει 24 αντι για 18 που σας ειπα. Νομιζω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη αν σκεφτεις οτι εγω πηρα απο γνωστο μαγαζι στην Νεα Σμυρνη BMW M3 E46 και Ford Mustang CobraR 2000 = 140 ευρω! Συνηθως εδω κανουν 60 - 70 ευρω που ξερω (τα καλα). Οποτε ριχτε μια ματια και δειτε και αλλα του του γιατι εχει πολλα.
http://stores.ebay.de/trends-toys
P.S. Εγω πηρα το Μαυρο S2k, Ενα Nissan Skyline R34 (μπλε) και ενα Ford Shelby GT500 (Eleanor του Gone in 60'').
και Κιτρινο). Η τιμη τους ειναι στα 30ευρω + 18 τα μεταφορικα που χρεωνει. Μεχρι και 3 αυτοκινητα δεν χρεωνει παραπανω μεταφορικα. Μεχρι 6 χρεωνει 24 αντι για 18 που σας ειπα. Νομιζω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη αν σκεφτεις οτι εγω πηρα απο γνωστο μαγαζι στην Νεα Σμυρνη BMW M3 E46 και Ford Mustang CobraR 2000 = 140 ευρω! Συνηθως εδω κανουν 60 - 70 ευρω που ξερω (τα καλα). Οποτε ριχτε μια ματια και δειτε και αλλα του του γιατι εχει πολλα. http://stores.ebay.de/trends-toys
P.S. Εγω πηρα το Μαυρο S2k, Ενα Nissan Skyline R34 (μπλε) και ενα Ford Shelby GT500 (Eleanor του Gone in 60'').
Ηρθανε τα του του μου. Μπαμ - μπαμ! 4 μερες για να ερθουν! Αλλα δεν μπορω να τα βγαλω φωτο διοτι μου ηρθαν στο γραφειο και δεν εχω μπλε παπλωμα να τα βαλω πανω. Οποτε υπομονη μεχρι να παω σπιτι...
Ειναι ενα απο τα χομπυ μου! Ποιοτητα μια χαρα, στο Honda εχω 3 χρονια εγγυηση λογο οτι ειναι απο απεξω και για τα αλλα δεν ξερω. Ford & Nissan! Θα τους κανω μικτη παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
Trending Topics
Originally Posted by Drifteropoulos,Sep 21 2007, 11:10 AM
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ΑΥΤΟ γιατί απλά ταιριάζει με το πάπλωμα
είναι και λαχαΝΝΝΝί και δε ξεβάφει.
και ακόμα δε θα σε έκανα παρέα γιατί θα σύχναζα στο ΣΕΦ.
Να, για να μάθεις.
είναι και λαχαΝΝΝΝί και δε ξεβάφει.
και ακόμα δε θα σε έκανα παρέα γιατί θα σύχναζα στο ΣΕΦ.
Να, για να μάθεις.

ΧΕΧΕ!