S_2000 FUNNNNNNN
Με αφορμη τις ευχαριστιες καποιων μελων προς το προσωπο του αγαπημενου μας Χρηστου νομιζω οτι επιβαλλοταν να ανοιξει ενα καινουριο τοπικ που να μπορουν ολοι να γραψουν ελευθερα την αποψη τους για αυτον τον αγιο πραγματικα ανθρωπο και σε τι ακριβως τους βοηθησε!!!!
Προσωπικα εγω του χρωσταω τοσα μα τοσα πολλα που τα λογια δεν αρκουν και δεν εννοω φυσικα μονο γι αυτα που αφορουν το αυτοκινητο αλλα για πολυ σημαντικοτερα,για την ιδια μου τη ζωη!!!!!!
Τι να λεμε τωρα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!
Προσωπικα εγω του χρωσταω τοσα μα τοσα πολλα που τα λογια δεν αρκουν και δεν εννοω φυσικα μονο γι αυτα που αφορουν το αυτοκινητο αλλα για πολυ σημαντικοτερα,για την ιδια μου τη ζωη!!!!!!
Τι να λεμε τωρα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!
tis megaliteres eyxaristies se ayto ton agio anthropo kai filo!!!!!kai den einai mono peri aytokinitou alla kai simvoulon pou kata diastimata exei dosei!!!!!
na eisai kala re xristara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apla den yparxei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na eisai kala re xristara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apla den yparxei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνω και εγω με τον Φωτη και θελω να ευρχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον Χρηστο για την καθε βοηθεια που μου εχει προσφερει.
Χρηστο εισαι απο τα πιο αξιολογα ατομα που εχω γνωρισει.Μακαρι να ηταν ολοι σαν εσενα.
Χρηστο εισαι απο τα πιο αξιολογα ατομα που εχω γνωρισει.Μακαρι να ηταν ολοι σαν εσενα.
Παιδιά τι να πωωωωωω΄...Εχω μείνει άφωνος και παράληλα έχω γίνει κατακόκκινος.
Φωτάρα ΑΔΕΡΦΕ το ξέρεις ότι θα είμαι εκεί........σε οτιδήποτε
Βαγγελάρα ισχύει το ίδιο ρε φίλε
Ειλικρινά μέσα από το forum έχω γνωρίσει απίστευτα άτομα. Οι παρέες μου είναι πλέον μέσα από το forum αυτό τα λέει όλα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
Φωτάρα ΑΔΕΡΦΕ το ξέρεις ότι θα είμαι εκεί........σε οτιδήποτε
Βαγγελάρα ισχύει το ίδιο ρε φίλε
Ειλικρινά μέσα από το forum έχω γνωρίσει απίστευτα άτομα. Οι παρέες μου είναι πλέον μέσα από το forum αυτό τα λέει όλα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
Trending Topics
Παιδιά εδώ μπορούμε να γράφουμε και παράπονα για το Χρήστο ή μόνο ευχαριστίες;
Γιατί αν όχι, είμαι πάλι οφ τόπικ.
Χρήστο το φίλτρο καμπίνας πότε θα μου το φέρεις ρε φίλε;
Χρηστάρα
a million thanks γιατί χάρη σε σένα το Χόντα μου έγινε άλλο αμάξι (τα χω ξαναγράψει αλλά αυτά ποτέ δεν βλάπτει να τα λέμε, ειδικά σε μία εποχή που έχουμε κάτι περίεργα κρούσματα απατεωνιάς).
Γιατί αν όχι, είμαι πάλι οφ τόπικ.
Χρήστο το φίλτρο καμπίνας πότε θα μου το φέρεις ρε φίλε;
Χρηστάρα