Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Speed cameras

Thread Tools

Old Oct 5, 2005 | 01:36 AM
nik2000's Avatar
Registered User

Συμφωνω με τον φιλο vtec-man και επαυξανω,
ομως δεν μπορεις να εισαι παντα με τα δυο χερια το τιμονι και να πηγαινες ΠΑΝΤΑ προσεκτικα, καπου θα σου φυγει εκει που δεν το περιμενεις, καπου θα υπερεκτιμισεις τις δυνατοτητες σου αλλα και του αυτοκινητου.
και οπως λεει ο vtec-man εαν ηταν να μην το αγοραζαμε αυτο το τουτου εαν δεν θελαμε να παιρναμε αυτα τα ρισκα!!!!!

εγω την γλυτωσα. δεν περιμενα να μου εφευγε, ε και να ομως που μου εφυγε και τη γλυτωσα. δεν το εκανα επιτηδες! και τα δυο χερια να ειχα στο τιμονι τιποτα δεν θα αλλαζε κατι, αφου ο δρομος ηταν βρεγμενος και επομενως το μονο που μπορουσα να κανω ηταν αν πατησω φρενο και να περιμενω που θα σταματησω.....δεν νομιζω να προλαβαινε να κανει κανενας "χερας" κατι αλλο!! απλως πηγαινε παραπανω απο οσο επρεπε!!

Συγνωμη, ο fire fly που ειχε ενα ατυχηματακι, δεν γνωριζω το πως εγινε, γιατι δεν ημουν εκει, δεν ηταν προσεκτικος? μαλλον ηταν και απλως δεν υπολογισε καλα ...κατι...ε ετσι και εγω.
τεσπα, το μονο που λεω οτι παντα αυτο το αυτοκινητο θα μας εκπλησει/ταρακουναει δυστυχως, μακαρι να ειναι και αναιμακτες, αλλα θα μας δινει και μεγαλες χαρες, μονο ενας βλακας θα μπορουσε να πει οτι μπορει να παιρνει στροφες με 3η και με 120+ σε βρεγμενο επαρχιακο δρομο και να το παιζει κοολ και ανετος!!

> προς τον VAG, εγω εχω ενα αντιρανταρ που πιανει απο οτι λενε οι εδικοι τα παντα, με εχει σωσει πολλες φορες, για δες σε αυτο το λινκ, εγκατεστημενο ενα σε ενα τουτου ιδιο με το δικο σου
http://bloka.com/phpBB2/viewtopic.php?t=663

εαν θελεις πληροφοριες σχετικα με αντιρανταρ πες μου μηπως μπορω να βοηθησω.

την ιδια στιγμη σου εγραφε ο φιλος με το κοκκινο S και σου ελεγε για το ιδιο
Reply
Old Oct 5, 2005 | 01:44 AM
nik2000's Avatar
Registered User

ναι, ομως εαν βαλεις jammer και σε πιασουν τοτε μαλλον την που..ες! ενω με το αντιρανταρ μαλλον την βγαζεις καθαρη!!
εγω πχ εχω στο αυτοκινητο μεσα την κλασσικη συνενετυξη του διευθυντη τροχαιας που λεει οτι τα αντιρανταρ δεν ειναι παρανομα και επικροτει την χρηση τους. ομως τα jammer παρεμβαλουν στις συχνοτητες των lasers του και αρα problem!!

εγω εχω το RX65!

τωρα θα μου πειτε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!!
Reply
Old Oct 5, 2005 | 01:46 AM
oxtros's Avatar
Registered User

From: Loutsa

Originally Posted by vtec-man' date='Oct 5 2005, 01:33 AM
Δεν τα θεωρώ 100% αξιόπιστα τα αντιραντάρ γιατι μέρα με την μέρα τα τεχνικά μέσα αυξάνουν και πληθαίνουν με αποτέλεσμα οι προβλέψιμες συχνότητες ενός αντιραντάρ να μήν επαρκούν.

Συνεπώς, πάντα θα έχεις το άγχος μήπως και...

Αυτά μου τα έχει πεί ενας φίλος που έχει κάνει διδακτορικό στο θέμα αντιραντάρ, εγώ δεν έχω ψαχτεί και ιδιαίτερα να σου πώ την αλήθεια. Λένε κιόλας οτι υπάρχουν κάτι καλά που τοποθετούνται στην μετώπη!

Γι'αυτό πιστεύω οτι τα καλύματα (τα συγκεκριμένα δεν φαίνονται και πολύ) είναι η μόνη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ενώ παράληλλα κάνεις τα δικά σου!
Vitec-Man..

Τα RADAR που αναφέρω BELL-966 & 550 ΕΊΝΑΙ τα πλέον αξιόπιστα για τα ελληνικά ΔΕΔΟΜΈΝΑ και σου παρεχουν 100% κάλυψη από τα Σταθερά-RADAR..
Η τεχνολογία τις E.A. ΔΕΝ αναβαθμίζεται γρήγορα ΛΌΓΟ του τεραστιου κόστους ΑΥΤΏΝ τον μηχανημάτων..

Το άγχος θα το έχεις όταν πάρεις χαμπάρι κάποιο flash στο κεντρικό καθρεφτάκι του αυτοκινητου όταν πέρασες με καμια 100αρια πάνω από το όριο και περιμένεις την κλίση σπίτι σου μαζί με την αφαίρεση άδειας αυτοκινητου-οδηγού για 1 έως ΚΑΙ 6 μήνες..

Ναι, ο φίλος σου σου είπε σωστα για διαιρούμενα συστήματα που είναι ΚΑΛΎΤΕΡΑ σε εμβέλεια αλλα και πιο αθέατα..

Τα καλύμματα Λέω και πάλι ΔΕΝ παρεχουν προστασία εκτος αν αφήσετε μονο αυτά ΧΩΡΊΣ την πινακίδα..
Reply
Old Oct 5, 2005 | 05:07 AM
panagiotispa's Avatar
Registered User

Apo gnosto mou Aksiomatiko tis troxeas,
ta Jammer oute na to skefteste, ta pistolia tis troxaias exoun "sustimataki" pou deixnei an exei jammer to amaksi giati epistrefi to sima "kapos" kai to pistolaki to katalabainei....

Gia antiradar an einai kolima o mpatsos se stelnei dikastirio, afou prota sou aferesei oti xarti exeis pano sou plus pinakides Sto dikastirio kata 90% tha athootheis gia to anti-radar alla tha tin fas kanonika gia tin taxutita, den paianoun dikiologies an exeis anti-radar mazi sou .
Reply
Old Oct 5, 2005 | 05:55 AM
oxtros's Avatar
Registered User

panagiotispa

Αυτά που λες έχουν πλέον ξεπεραστεί με τους εξής τρόπους:

1on, Η συσκευή LT-400 ΔΕΝ δείχνει στα Laser-Gun την ένδειξη Error ΑΛΛΑ απλά ότι καθυστερεί να βγάλει την ένδειξη της ταχύτητας (οι λόγοι για αυτό είναι συνήθεις με συχνότερο ότι η στόχευση δεν είναι καλή και δεν έχει βρεθει κάποια κατάλληλη ανακλαστική επιφάνεια, π.χ. πινακίδα-φωτιστικά σώματα οχήματος), έτσι για 7sec. η συσκευή αφού αντιληφθεί ότι κάποιος <σημαδεύει> το όχημα δίνει ένδειξη στον οδηγό και δεν αφήνει να γίνει η πολυπόθητη μέτρηση, ΕΣΥ στα 7sec. θα έχεις σταθεροποιηθεί σε μια ΛΟΓΙΚΗ ταχύτητα( όχι βεβαια 30xlm. σε εθνική οδό) και έτσι η μέτρηση θα γίνει με τα αποτελέσματα μέσα στο όριο...

2on, ΑΝ ακόμα σε κάποιο μπλόκο μπορέσουν και διακρίνουν την σύσκευη ότι πρόκεται για Jammer, πράγμα ΑΡΑ πολύ δύσκολο, Η εταιρία που παράγει το LT-400 ΔΕΝ το δίνει για jammer για Ελεγχους της E.A. αλλα και για όλες τις αστυνομικές arxes των τόπων ΑΛΛΑ για συσκευή που ανοίγει την γκαραζόπορτα του σπίτι σου αυτόματα μόλις εσύ πλησιάσεις κοντά.. Το ότι η σύσκευη μπλοκάρει και τα Laser-guns είναι ένα κακό που ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΦΤΑΊΜΕ για αυτό.. Η συσκευή είναι ιστοποιημένη από E.Ο.K. για να ανοίγει την γκαραζόπορτα λοιπόν και όχι για άλλη χρήση..

3on, αυτό που λες για αφαίρεση πινακίδων και αλλα ΔΕΝ ισχύει και μου έχει τύχει πλέον σε μπλόκο της Αττικής οδού που με σταμάτησαν ΟΙ ίδιοι ΟΙ αστυνομικοί να στοχεύον το αμάξι μου, μετά αφού έχω σταματήσει για απλό έλεγχο, να δούμε αν όντως πιάνει τα Laser-Gun Η όχι.. Τελικά τα έπιασε σε λιγοτερο απο 1sec και όλοι μαζί συμφωνήσαμε ότι το BEL-966 είναι από τα καλυτερα αντί-radar ΚΑΙ όχι σαν κάτι αλλα που έχουν δει κατά καιρούς που δεν πιάνουν τίποτα...
Βεβαια όλα αυτά με καλή συμπεριφορά,συνειδητοποίη η και ΌΧΙ υπερβολές με ταχύτητες των 150+χλμ. σε δρόμους που δεν πρέπει..
Reply
Old Oct 5, 2005 | 06:04 AM
oxtros's Avatar
Registered User

Και για του λόγου το αληθές παραθέτω τα εξής links:

http://www.radar-detector-shop.co.uk/products/lt400.htm
http://www.radarexpress.com/target-lt-400.html
http://www.beldirect.co.uk/LT-400-lasertrack.htm
Reply
Old Oct 5, 2005 | 06:43 AM
nik2000's Avatar
Registered User

κοιταχτε τι λεμε στα τελευταια posts.

απο την μια λεμε να οδηγαμε σε λογικα ορια, προσεκτικα, με τα δυο χερια κλπ και απο την αλλη ενημερωνουμε ο ενας τον αλλον πως θα μπορουμε να παραβιαζουμε το οριο ταχυτητας και να "βρισκουμε" τα μπλοκα οταν υπαρχουν!! χιχιχιχι δεν ειναι λιγο αντιθετα???

ειμαστε Ελληνες με τα ολα τους!!
Reply
Old Oct 5, 2005 | 06:53 AM
oxtros's Avatar
Registered User

Δυστυχώς φιλε nik τα όρια ταχύτητος στην Ελλάδα δεν είναι και τoσooo λογικά..
ΚΑΙ τις περισσότερες φορες με τον ΑΠΌΛΥΤΟ εισπρακτικό χαρακτήρα για αυτό και εγώ προστατεύομαι από το να πληρώνω ανούσιες κλήσεις..
Σέβομαι την ζωή μου και των άλλων και χρησιμοποιώ την τεχνολογία ως αντίσταση σε αυτά που βλέπω γύρο μου στους δρόμους που οδηγώ
Reply
Old Oct 5, 2005 | 08:10 AM
agisd's Avatar
Registered User

From: London

Αυτο που εχει σημασια ειναι να ξερουμε τις ταχυτητες που θα ενεργοποιηθουν τα φωτορανταρ και τα ρανταρ της αστυνομιας, και που ειναι φυσικα.
Reply
Old Oct 5, 2005 | 10:35 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ola auta pou exo diabasei eos tora se auto to topic ta theoro poli xrisima.

Gia to thema asfaleias tha prepei na omologiso oti i eleipsi xrisis zonis einai adikaiologiti. Isos akougomai austiros alla eksartatai i zoi mas apo auti. Ego panta forao zoni gia logous asfaleias alla kai epeidi aisthanomai kalitera tis antidrasis tou autokinitou. Parabaseis kokkinou fanariou prosopika de kano pote, akoma kai ta ksimeromata me adeious tous dromous.

To thema taxititas omos kai ta oria tous, einai eksofrenika se polla simeia, kai tha simfoniso me ton oxtros pou kala kanei kai pairnei ta metra tou dikaiologontas ti thesi tou.

Oso anafora ta jammers kai antiradar, tha prepei na po oti eimai iper ton antiradar dioti katarxin einai pleon nomima. Ta jammer mporei na se mpleksoun se polles peripeteies. Sigkekrimeno paradeigma einai auto pou egine se eparxiako dromo tis Agglias sto Sunderland opou to lasergun de mporouse na parei endeiki taxititos apo autokinita me jammer. To lasergun apotiponei sti mnimi automata pairnontas fotografia to autokinito katagrafontas tis pinakides tou. Kathe 6 mines ta laserguns elegxontai kai osa autokinita exoun katagrafei sti mnimi, elegxontai xoris eidopiisi apo tin astinomia. Malista ipirxe kai ena sigkekrimeno autokinito to opoio eixe katagrafei 7 fores! Autos den eixe kamia elpida! Ola auta stin Agglia... Gia edo de to gnorizo.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:10 AM.