Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Video αγωνα με Porsche και Corvette

Thread Tools

Old Jan 9, 2011 | 09:03 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Από όποιο σημείο και να το δεις η συμπεριφορά του πορσακια είναι αντί-αθλητική, αντί-επαγγελματική και όλα τα αντί μαζί.
Reply
Old Jan 10, 2011 | 11:50 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

ρε nabu το ειδα κ το ξανα ειδα το βιντεακι του γκρε, ο τυπος με το κορβετ εκανε τα παντα για να περασει (μεχρι κ μεσα απο τη γραμμη των πιτ) κ εφοσον ηθελε να παιξει βρομικα επρεπε να εχει παντα στο μυαλο σου οτι δεν ειναι ο μονος που μπορει να το κανει. Επαιξε κ εχασε κ την εφαγε γτ προφανως απο οτι αποδειχθηκε δε μπορουσε να τον περασει στα ισα. νεξτ ταιμ πιο τιμια ισως τα καταφερει

Reply
Old Jan 10, 2011 | 11:59 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σωστος ο tkal.
Reply
Old Jan 11, 2011 | 12:12 AM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Originally Posted by tkal_s2k,Jan 11 2011, 11:50 AM
ρε nabu το ειδα κ το ξανα ειδα το βιντεακι του γκρε, ο τυπος με το κορβετ εκανε τα παντα για να περασει (μεχρι κ μεσα απο τη γραμμη των πιτ) κ εφοσον ηθελε να παιξει βρομικα επρεπε να εχει παντα στο μυαλο σου οτι δεν ειναι ο μονος που μπορει να το κανει. Επαιξε κ εχασε κ την εφαγε γτ προφανως απο οτι αποδειχθηκε δε μπορουσε να τον περασει στα ισα. νεξτ ταιμ πιο τιμια ισως τα καταφερει

Reply
Old Jan 11, 2011 | 03:20 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by tkal_s2k,Jan 11 2011, 12:50 AM

Έτσι μπράβο!!!

Μάχη όμως απο τις λίγες!!!
Reply
Old Jan 11, 2011 | 07:29 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Jan 11 2011, 02:20 PM
Έτσι μπράβο!!!

Μάχη όμως απο τις λίγες!!!
Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σας.

Το αν πέρασε παράνομα ή όχι μέσα από την γραμμή των πιτ δεν θα το κρίνει ούτε ο οδηγός του Πόρσε ούτε κανένας άλλος οδηγός. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό? Προσπάθησες να με περάσεις αντί-κανονικά θα σε στείλω στον τοίχο με τα όσα.
Δηλαδή δεν κατάλαβα ποιος τον έχρησε αγωνοδίκη και επιλέγει να τον κλείσει και να τον στείλει στο τοίχο για αντίποινα.

Εγώ δεν είδα κάπου τον κορβετακια να απειλεί την σωματική ακεραιότητα του οδηγού της Πόρσε. Αν στο φινάλε έκανε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι αντικανονικό ο οδηγός του Κορβετ ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι επί του θέματος και ας τον θέσουν εκτός αγώνα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Απλά ο πορσακιας σκέφτηκε ‘’το παλεύει τόση ώρα να με περάσει δεν θα του κάνω την χάρη ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσω την οικογένεια του ορφανή’’.
Reply
Old Jan 11, 2011 | 09:46 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

εμένα δε με νοιάζει! καλά να πάθουν και οι 2 αφού δεν είχαν s2000...
Reply
Old Jan 11, 2011 | 11:26 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by S2johnyK,Jan 11 2011, 08:29 AM
Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σας.

Το αν πέρασε παράνομα ή όχι μέσα από την γραμμή των πιτ δεν θα το κρίνει ούτε ο οδηγός του Πόρσε ούτε κανένας άλλος οδηγός. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό? Προσπάθησες να με περάσεις αντί-κανονικά θα σε στείλω στον τοίχο με τα όσα.
Δηλαδή δεν κατάλαβα ποιος τον έχρησε αγωνοδίκη και επιλέγει να τον κλείσει και να τον στείλει στο τοίχο για αντίποινα.

Εγώ δεν είδα κάπου τον κορβετακια να απειλεί την σωματική ακεραιότητα του οδηγού της Πόρσε. Αν στο φινάλε έκανε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι αντικανονικό ο οδηγός του Κορβετ ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι επί του θέματος και ας τον θέσουν εκτός αγώνα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Απλά ο πορσακιας σκέφτηκε ‘’το παλεύει τόση ώρα να με περάσει δεν θα του κάνω την χάρη ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσω την οικογένεια του ορφανή’’.
Καλες ειναι οι διαφωνιες για να εχουμε να συζηταμε

Το περασμα μεσα απο τη γραμμη των πιτ ηταν παρανομο και ο κορβετος περασε παλι στη θεση του πισω απο το πορσε. Στον τοιχο προφανως δεν τον εστειλε για τη γραμμη των πιτ αλλα για το χτυπημα πανω στη στροφη, και στην τελικη νομιζω πως μπορει να ισχυριστει οτι κλεινει στη γραμμη του ο πορσε (αλλαζει πορεια μια φορα εφοσον ειναι μπροστα απο το αλλο οχημα δεν ξερω αν ισχυει οπως στη F1), το θεμα ειναι πως απο οτι καταλαβα δε επιβληθηκε καποια ποινη σε κανεναν απο τους 2 οποτε ολα ηταν νομιμα οποτε θα ξανα πω πως οποιος παιζει με τη φωτια καποια στιγμη θα καει (αποψη μου παντα) .
Reply
Old Jan 12, 2011 | 11:17 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

[QUOTE=tkal_s2k,Jan 12 2011, 10:26 AM]Καλες ειναι οι
Reply
Old Jan 12, 2011 | 12:10 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by S2johnyK,Jan 12 2011, 10:17 PM
Υπάρχει ένα βιντεακι στο εσυσωληνα.κομ (έψαξα να το ποστάρω αλλά δεν το βρήκα, αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει μπας και έχει καλύτερη τύχη...) το οποίο δείχνει αγώνα μπάσκετ νομίζω από Α2.
Έλα Johny.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=3g3CckfLBP4 [/media]
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:43 AM.