ΗΧΟΣ - ICE
..μαριε,ευχαριστω για τον κοπο...
τελικα χθες το βραδυ,μετα απο αρκετη προσοχη που εδωσα,εχει ενα κουμπακι που το κρατας πατημενο..(clock) και στην συνεχεια πιεζεις το Νο1 απο τις μνημες για την ωρα,και το Νο2 για τα λεπτα,και εισαι ετοιμος.
ευχαριστω ξανα.
χρηστος
τελικα χθες το βραδυ,μετα απο αρκετη προσοχη που εδωσα,εχει ενα κουμπακι που το κρατας πατημενο..(clock) και στην συνεχεια πιεζεις το Νο1 απο τις μνημες για την ωρα,και το Νο2 για τα λεπτα,και εισαι ετοιμος.
ευχαριστω ξανα.
χρηστος
back from the dead...
Οσοι εχετε πηγη Pioneer, και χρησιμοποιειτε τον ανταπτορα της pioneer για να δουλευουν και τα μαμα χειριστηρια, ξερετε να μου πειτε τον κωδικο του? ή καποιο link ισως? καποιον αλλο ανταπτορα μηπως (εκτος απο modifry's)
Δεν δουλευει το γαμωsearch σημερα και μου εχουν σπασει τα νευρα!
Οσοι εχετε πηγη Pioneer, και χρησιμοποιειτε τον ανταπτορα της pioneer για να δουλευουν και τα μαμα χειριστηρια, ξερετε να μου πειτε τον κωδικο του? ή καποιο link ισως? καποιον αλλο ανταπτορα μηπως (εκτος απο modifry's)
Δεν δουλευει το γαμωsearch σημερα και μου εχουν σπασει τα νευρα!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λευτερη δες αυτo το link απο ενα αλλο παιδι που εχει παρει adapter, ειχε καποιο προβλημα στην αρχη. Αναφερει οτι τα καταστηματα αυτα εχουν adapters και για μοναδες της Pioneer...
http://www.diccaldwell.co.uk/interface.htm
http://www.diccaldwell.co.uk/interface.htm
Αταντιόν παρακαλώ!!!
Σήμερα το πρωί, καθώς έβγαζα ένα cd μέσα απο την πηγή, αυτό ψιλοκόλλησε. Το έπιασα στην άκρη και το τράβηξα με το δάχτυλο.
Το Alpine φαίνεται να κόλλησε ολοκληρωτικά μετά απο αυτό.. Έχει μείνει με την πρόσοψη ανοιχτή, όλη την ώρα γράφει Eject..Load...Eject...Load μέχρι που έρχεται η ώρα του Error.
Έσβησα την μηχανή... Τζίφος
Έβγαλα την προσοψη...Τζίφος
Τσαντίστηκα και έφυγα... ΟΚ!
Καμιά ιδέα? Κανένα Reset δεν έχουν αυτά τα μαραφέτια? Μάνο - Πακέτο - Θανάση?
Σήμερα το πρωί, καθώς έβγαζα ένα cd μέσα απο την πηγή, αυτό ψιλοκόλλησε. Το έπιασα στην άκρη και το τράβηξα με το δάχτυλο.
Το Alpine φαίνεται να κόλλησε ολοκληρωτικά μετά απο αυτό.. Έχει μείνει με την πρόσοψη ανοιχτή, όλη την ώρα γράφει Eject..Load...Eject...Load μέχρι που έρχεται η ώρα του Error.
Οχι οχι, σήμερα το πρωί το έγραψα το cdaki -φαντάσου άργησα να πάω στην δουλειά για να το κάψω- και είχα ξεσηκώσει πολλά απο τα τραγουδάκια που έχετε προτείνει εδω μέσα κατα καιρους!! (φυσικά αν θες να μου γράψεις και ένα δικό σου cdaki τότε κανένα πρόβλημα
) !!
Η μαλακία αυτή όμως, δεν λέει να φτιάξει!!
) !!Η μαλακία αυτή όμως, δεν λέει να φτιάξει!!
Originally Posted by Nabu,Apr 8 2009, 11:53 PM
Αταντιόν παρακαλώ!!!
Bebaia poly kala ekanes kai ebales daktylo to na bazeis daktylo einai panta aparaithto