Ηλεκτρικό πρόβλημα λόγω βροχής
Χθες φαγαμε βρόχα τρελή από Πάτρα μεχρι και μετά την Κόρινθο, μιλαμε για 20 ποντους νερο στην ασφαλτο... επικινδυνες καταστάσεις, και μολις καναμε σταση μεσα στην Αθήνα ο σακης βγήκε off
Eδειχνε σα να εχει πέσει η μπαταρία. Οι ενδειξεις αναβαν στιγμιαια και σβήναν, τα παραθυρα υπολειτουργούσαν κ.ο.κ. Το έβαλα μπροστα με καλώδια και σήμερα ούτε γατα ούτε ζημια... Παιρνει με τη μια και δουλεύει ρολοι... Τι να συνεβει ρε παιδια?
Eδειχνε σα να εχει πέσει η μπαταρία. Οι ενδειξεις αναβαν στιγμιαια και σβήναν, τα παραθυρα υπολειτουργούσαν κ.ο.κ. Το έβαλα μπροστα με καλώδια και σήμερα ούτε γατα ούτε ζημια... Παιρνει με τη μια και δουλεύει ρολοι... Τι να συνεβει ρε παιδια?
Originally Posted by sk4s2k,Feb 19 2011, 05:52 AM
Χθες φαγαμε βρόχα τρελή από Πάτρα μεχρι και μετά την Κόρινθο, μιλαμε για 20 ποντους νερο στην ασφαλτο... επικινδυνες καταστάσεις, και μολις καναμε σταση μεσα στην Αθήνα ο σακης βγήκε off
Το πιο πιθανο ειναι αυτο φιλε μου.
κι εγω κατι τετοιο υποψιάστηκα γιατι όσο περίμενα για τα καλώδια φαινόταν να επανερχεται σιγά σιγά το ρευμα. Βεβαια 2 ώρες μετα και ακόμα λίγο είχε επανελθει...Πώς λύνεται το ζήτημα με το δυναμο αν ειναι αυτό?
Trending Topics
Originally Posted by sk4s2k,Feb 19 2011, 12:36 PM
μολις μου λεγαν οτι η μπαταρια μπορει να δουλεψει αψογα μετα τα καλώδια και να με αφησει εντελως σε 2-3 μερες. Με τοση πολύ βροχή ομως αποκλειεται ναναι δυναμο?