Τοποθέτηση twitter και ηχείων
ας μου πει καποιος που εχει βαλει ηχοσυστημα στ αμαξι σε ποιον να παω να κανω κ εγω εγκατασταση δυο τρια πραγματακια που εχω..θελω να το εχει ξανακανει σε s2000 γιατι συνηθως ετσι μειονονται οι πιθανοτητες ζημιας..
[quote name='eddiex' timestamp='1320758164' post='21138088']
Εγω πηγα Gelisound στο περιστερι και βαλαμε ηχεια, twitter στις πορτες, πηγη, modifry και 2 ηχεια πισω απο το καθισμα. Αυτα!
[/quoμπορεις να βαλεις καμια φωτο να δουμε ππου τα εβαλες?
γιατι αυτον τον καιρο κεφτομαι να βαλω κεγω πισω αλλα δεν ξερω που να τρυπησω,προφανος στο πλαστικο με τον αεραγωγο σωστα?
Εγω πηγα Gelisound στο περιστερι και βαλαμε ηχεια, twitter στις πορτες, πηγη, modifry και 2 ηχεια πισω απο το καθισμα. Αυτα!
[/quoμπορεις να βαλεις καμια φωτο να δουμε ππου τα εβαλες?
γιατι αυτον τον καιρο κεφτομαι να βαλω κεγω πισω αλλα δεν ξερω που να τρυπησω,προφανος στο πλαστικο με τον αεραγωγο σωστα?
Και για αυτό υπάρχει λύση αγορίνα
Αλέξη εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι η ίντσες του ηχείου (θα δώ τα δικά μου γιατί μπήκαν οριακά) και το βάθος του μαγνήτη. Θα πρέπει το ήχειο που θα βάλεις να έχει κοντό μαγνήτη. Να μην έχει πολύ βάθος. Για το ψευτοσασί που λέει ο eddiex μπορείς να κάνεις δυο εγκοπές αριστερά και δεξιά και να το στραβώσεις προς τα πίσω(μιλάμε για ένα πολύ μικρό κομματάκι).
Αλέξη εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι η ίντσες του ηχείου (θα δώ τα δικά μου γιατί μπήκαν οριακά) και το βάθος του μαγνήτη. Θα πρέπει το ήχειο που θα βάλεις να έχει κοντό μαγνήτη. Να μην έχει πολύ βάθος. Για το ψευτοσασί που λέει ο eddiex μπορείς να κάνεις δυο εγκοπές αριστερά και δεξιά και να το στραβώσεις προς τα πίσω(μιλάμε για ένα πολύ μικρό κομματάκι).
Trending Topics
Ρε παιδια ξερω οτι ειναι ακριβα, αλλα υπαρχουν κ τα ηχεια στα προσκεφαλα...Δεν ξερω αν εχουν την ιδια αποδοση, αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ ανωτερα...
Δηλαδη καθεστε κ τρυπατε πλαστικα, κοβετε λαμαρινες κλπ?
δεν θα το εκανα ουτε σε σιβικ 15ετιας...
Δηλαδη καθεστε κ τρυπατε πλαστικα, κοβετε λαμαρινες κλπ?
δεν θα το εκανα ουτε σε σιβικ 15ετιας...