Βομβητής κλειδαριάς τιμονιού
Originally Posted by t.i.n.t.,Jul 30 2009, 05:28 AM
αρχιζω καριερα στο χωρο της βιομηχανιας πορνο σαν ηθοποιος
Φωτη μην κανεις τιποτα. Κατσε σε μια καρεκλα, πιες λιγο δροσερο νερακι και μου ειπαν σε 10 λεπτα θα ειναι εκει το ΕΚΑΒ...
Originally Posted by Heli2000,Jul 27 2009, 11:23 PM
....χρήσιμο post....
Τώρα κι εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια υπομονή να το αντέξεις και να μη του βάλει χέρι κανείς...και ίσως σταματήσει..αλλιώς, βλέπεις..
Φοβάμαι πολύ όταν μπαίνουν χέρια στο αυτοκίνητο αυτό, ρε γαμώτο...

Α! Επειδή σ'εχει πάρει το μάτι μου στο ΛΟΥ,αν πας, πριν τον αφήσεις να κάνει οτιδήποτε, θα τον ρωτήσεις τί ακριβώς σκοπεύει να κάνει..αν το ακούς πολύ σύνθετο, ή με πολλά ξεβιδώματα, σήκω φύγε!!!
Originally Posted by uma_chikara,Jul 30 2009, 07:23 AM
Γιάννη, νομίζω πως οι περισσότεροι που το έχουν πάθει δεν ασχολούνται.. βάζουν το κλειδί άλλη μια φορά και σταματάει.. και μετά από κάποια χλμ σταματά εντελώς...
Τώρα κι εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια υπομονή να το αντέξεις και να μη του βάλει χέρι κανείς...και ίσως σταματήσει..αλλιώς, βλέπεις..
Α! Επειδή σ'εχει πάρει το μάτι μου στο ΛΟΥ,αν πας, πριν τον αφήσεις να κάνει οτιδήποτε, θα τον ρωτήσεις τί ακριβώς σκοπεύει να κάνει..αν το ακούς πολύ σύνθετο, ή με πολλά ξεβιδώματα, σήκω φύγε!!!

Originally Posted by patriot_S2K,Jul 31 2009, 04:51 AM
Γιάννη μη σε απασχολεί αυτό. Εγώ το έχω ξεχάσει. Μου το κάνει μια φορά τους τρείς μήνες το πολύ. Απλά ξαναβάζω το κλειδί και το βγάζω να ξεμπλοκάρει.....
Πάντως αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να το αγνοούμε εντελώς διότι μπορεί αργότερα να χειροτερέψει, κάτι που δεν το θες κυρίως όταν σου λήξει η εγγύηση.