Cruise control
Εδω εχει το 458 Italia, αλλα οκ φοραει και πολιτικα λαστιχα δεν ειναι σαν κατι ψαγμενα s που κυκλοφορουν με r888... αλλα ξεχασα υπαρχει και ενα BMW M3 CSL με cruise και φοραει τα michelin cup αλλα anyway HONDARA μιλαμε! οποιος θελει να παει ηρεμα σε ταξιδια ας παρει κανα gsx-r 600 για συνταξιουχους
Το ξέρω ότι δεν πολύ κολλάει με το τόπικ αλλά αφού δεν το αντιμετωπίζουμε και πολύ σοβαρά (λόγω της φύσης του τοπικ) θυμήθηκα μια παροιμία που πάει κάπως έτσι... "Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι".
HONDARA!
HONDARA!
Είστε άδικοι ...
Cruise control = ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις ταξίδι σε ταχύτητες >150 ...
Βέβαια αν δεν υπήρχε προεγκατεστημένο δεν νομίζω να έμπαινα στη διαδικασία να ψαχτώ για να το βάλω εγώ.
Δεν είμαστε όλοι ήρωες για να κάνουμε ταξίδι με 120 ... ποδοκίνητα!
Cruise control = ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις ταξίδι σε ταχύτητες >150 ...
Βέβαια αν δεν υπήρχε προεγκατεστημένο δεν νομίζω να έμπαινα στη διαδικασία να ψαχτώ για να το βάλω εγώ.
Δεν είμαστε όλοι ήρωες για να κάνουμε ταξίδι με 120 ... ποδοκίνητα!
+1 για το cruise control.
Είναι πολύ κουραστικό να κάνεις ταξίδι με 100-140 χωρίς cruise control, παθαίνεις αγκύλωση, πως να το κάνουμε.
Αλλά εσείς εσείς που κράζετε μάλλον σε κάθε ταξίδι οδηγείτε το S2000 όπως του αξίζει. Μπράβο, εμένα πάντως μου αρέσει να το οδηγώ όπως του αξίζει στο βουνό και για να πάω μέχρι εκεί θέλω cruise control, όπως και εσείς οι σκληροπυρηνικοί θέλετε το a/c σας... Ελπίζω όμως να το έχετε καταργήσει γιατι είναι πολύ βάρος και δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του S2000. Το crouιse control τουλάχιστον δεν ζυγίζει.
Και για να μην είμαστε offtopic, το είχα ψάξει και εγώ παλότερα, αλλά χωρίς να θυμάμαι γιατι και πώς , το είχα εγκαταλήψει σαν εγχείρημα . Μου είχε φανεί πολύ μπέρδεμα και εντελώς ασύμφορο.
Είναι πολύ κουραστικό να κάνεις ταξίδι με 100-140 χωρίς cruise control, παθαίνεις αγκύλωση, πως να το κάνουμε.
Αλλά εσείς εσείς που κράζετε μάλλον σε κάθε ταξίδι οδηγείτε το S2000 όπως του αξίζει. Μπράβο, εμένα πάντως μου αρέσει να το οδηγώ όπως του αξίζει στο βουνό και για να πάω μέχρι εκεί θέλω cruise control, όπως και εσείς οι σκληροπυρηνικοί θέλετε το a/c σας... Ελπίζω όμως να το έχετε καταργήσει γιατι είναι πολύ βάρος και δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του S2000. Το crouιse control τουλάχιστον δεν ζυγίζει.
Και για να μην είμαστε offtopic, το είχα ψάξει και εγώ παλότερα, αλλά χωρίς να θυμάμαι γιατι και πώς , το είχα εγκαταλήψει σαν εγχείρημα . Μου είχε φανεί πολύ μπέρδεμα και εντελώς ασύμφορο.
γεια χαρα παιδια να ρωτησω κατι στο s2000 μου εκει που ειναι το κουμπι της μιζας αριστερα του ταμπλο το συστημα αυτο που ρυθμιζει το ραδιο δεν δουλευει εκτος απο το mute αυτο δουλευει κανονικα.τι παιζει;εχει χαλασει η δεν ειναι συνδεδεμενο;