Eργοστασιακό Radio-CD
Αγόρασα απο Αμερική "Ebay" το εργοστασικό ραδιο-Cd και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν προσπαθείς να βρεις καποιο σταθμό ειτε χειροκίνητα είτα αυτόματα βγάζει μόνο τα μονά δεκαδικά. Δηλαδή 89,1-89,3-89,5-89,7-89,9... ποτε δεν βγαζει ζυγό.
Ξερετε τι μπορεί να φταίει???
Ξερετε τι μπορεί να φταίει???
Να συνεχίσω τη κουβέντα και να πω ότι θέλω να αλλάξω το εργοστασιακό μου ραδιο-cd με ένα afetrmarket Alpine ή pioneer. Θέλω όμως να χρησιμοποιώ τα χειρηστήρια του αυτοκινήτου και να μην απενεργοποιηθούν. Το έχει κάνει κανένας? Μπορεί να βοηθήσει να μου πει πόσο εύκολο είναι?
Χρήστος
Χρήστος
Trending Topics
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Δηλαδή με τον αντάπτορα απλώς συνδέεις τις φύσες του S με τις φίσες του Alpine χώρίς να κόψεις τίποτα και μετά παίζουν και τα χειριστήρια του αυτοκινήτου?
Μήπως φίλε μου ξέρεις αν αυτός ο αντάπτορας είναι μόνο για το S ή είναι κοινός για όλα τα αυτοκίνητα και πού μπορώ να τον αγοράσω?
Χρήστος
Δηλαδή με τον αντάπτορα απλώς συνδέεις τις φύσες του S με τις φίσες του Alpine χώρίς να κόψεις τίποτα και μετά παίζουν και τα χειριστήρια του αυτοκινήτου?
Μήπως φίλε μου ξέρεις αν αυτός ο αντάπτορας είναι μόνο για το S ή είναι κοινός για όλα τα αυτοκίνητα και πού μπορώ να τον αγοράσω?
Χρήστος
Μπορείς να βρείς είτε ebay είτε από κατάστημα με ηχοσυστήματα. Πχ. http://www.kalogeropoulos.gr/ProductList.asp?ITMID=5928

) απλα παραβλέπει τα ζυγά δεκαδικα...