Flickering του καντράν
Λοιπον έχω νέα!
Το καντραν μου παντα τρεμόπαιζε...
Τις τελευταίες μέρες δε, είχε φτάσει σε σημείο να αναβοσβήνει στο ρελαντί...
Παρήγγειλα λοιπόν ένα δυναμό (AP2, MY07, 16.000μιλια) για να το αλλαξω να τελείωνω.
Όμως! Εκατσα το Σαββατο και καθαρισα τις γειώσεις που ειναι πίσω απο τα φαναρια (ηταν μεσ' τη μπίχλα... δεν φαινόντουσαν καν..) και ψεκασα με ηλετρολογικό σπρεϊ επαφών το δυναμό...
ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ!
Τυχαίο??
Νομίζω δεν νομίζω... τωρα είναι μια χαρά!
Βεβαια περιμένω και το δυναμό μεσα στην εβδομάδα σε περίπτωση που ξαναρχίσει τα κόλπα!
Το καντραν μου παντα τρεμόπαιζε...
Τις τελευταίες μέρες δε, είχε φτάσει σε σημείο να αναβοσβήνει στο ρελαντί...
Παρήγγειλα λοιπόν ένα δυναμό (AP2, MY07, 16.000μιλια) για να το αλλαξω να τελείωνω.
Όμως! Εκατσα το Σαββατο και καθαρισα τις γειώσεις που ειναι πίσω απο τα φαναρια (ηταν μεσ' τη μπίχλα... δεν φαινόντουσαν καν..) και ψεκασα με ηλετρολογικό σπρεϊ επαφών το δυναμό...
ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ!
Τυχαίο??
Νομίζω δεν νομίζω... τωρα είναι μια χαρά!
Βεβαια περιμένω και το δυναμό μεσα στην εβδομάδα σε περίπτωση που ξαναρχίσει τα κόλπα!
Ωραίος!
Θα του κάνω και εγώ ένα σέρβις εκεί.
Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις και κάποια φωτογραφία για το ποια καλώδια λες?
Έτσι για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και εμείς που δεν ξέρουμε.
Θα του κάνω και εγώ ένα σέρβις εκεί.
Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις και κάποια φωτογραφία για το ποια καλώδια λες?
Έτσι για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα και εμείς που δεν ξέρουμε.
Θα βγαλω φωτο το απογευμα που θα γυρίσω πο τη δουλειά, ωστόσο πίσω απο τα φαναρια, εκτέρωθεν του ψυγείου μαζεύονται 4-5 καλώδια γειώσεων και βιδώνουν στο σασί με μια βίδα. Σεέμένα δεν φαινόντουσαν ούτε τα μυτάκια απο τα καλώδια, ούτε η βίδα! Σίγουρα η μπίχλα δεν ειναι επιθυμητή στα καλώδια και γενικά στις ενώσεις, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται πως λύθηκε...
Επίσης ψεξασα και σπρεϊ επαφών στις γειώσεις και στο πηνίο του δυναμό και όλα καλά...
ΜΑΚΑΡΙ να φτιάξει σε όλους να τελειώνουμε με αυτό !
Επίσης ψεξασα και σπρεϊ επαφών στις γειώσεις και στο πηνίο του δυναμό και όλα καλά...
Originally Posted by GiorgoS2k,Nov 8 2010, 12:02 AM
Θα βγαλω φωτο το απογευμα που θα γυρίσω πο τη δουλειά, ωστόσο πίσω απο τα φαναρια, εκτέρωθεν του ψυγείου μαζεύονται 4-5 καλώδια γειώσεων και βιδώνουν στο σασί με μια βίδα. Σεέμένα δεν φαινόντουσαν ούτε τα μυτάκια απο τα καλώδια, ούτε η βίδα! Σίγουρα η μπίχλα δεν ειναι επιθυμητή στα καλώδια και γενικά στις ενώσεις, ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται πως λύθηκε...

Αν όντως είναι αυτό δίνεις λύσεις σε πολλούς αν και εμένα σταμάτησε με την αλλαγή δυναμό. Αν ήταν από τις γειώσεις θα παρέμενε το πρόβλημα
Originally Posted by GiorgoS2k,Nov 8 2010, 12:02 AM

Ανεβάζω αυτή τη φώτο για να δείξω για ποιες γειώσεις μιλάω.
Είναι αυτές που εχω zoomάρει και οι αντίστοιχες απο την άλλη μεριά του ψυγείου πίσω απο το φανάρι.

Για την ιστορία
Απο το Σαββατο μεχρι και σήμερα ολα καλα
Originally Posted by GiorgoS2k,Jan 16 2011, 02:43 AM
Ας κάνω ενα update 2 μήνες μετά...
To flickering δεν έχει εξαφανιστεί αλλά σίγουρα είναι ανεπαίσθητο... καμια σχέση με το τρεμόπαιγμα που είχα (σχεδον αναβόσβηνε)
To flickering δεν έχει εξαφανιστεί αλλά σίγουρα είναι ανεπαίσθητο... καμια σχέση με το τρεμόπαιγμα που είχα (σχεδον αναβόσβηνε)