Flickering του καντράν
γεια σας παιδια,ενα κιτ γειωσεων θα παρεις και εχουν λυθει ολα τα προβληματα ιδιαιτερα τα ap1,και λιγοτερο τα ap2,λογο το οτι τα ρευματα ειναι πιο καινουρια,ουτε τρεμουλο στα φωτα ουτε στα αλαρμ,ουτε οταν παιρνει μπροστα το βεντιλατερ,ουτε να ανεβοκατεβαινουν η στροφες του κινητηρα στο ρελαντι και λιγο ανεβασμα στην ιπποδυναμη.χαιρετω τους καλους φιλους και γρηγορους χοντακηδες
Καλά ποιος είσαι εσύ τώρα που θα μας πεις ότι δεν είναι το δυναμό???
Φίλε πλάκα κάνουμε.....απλά λέω ότι μπορεί και να έχεις δίκιο. Γιατί όμως η μαμά honda δεν το σκεύτηκε?? Και ότι από προσωπική εμπειρία ήταν το δυναμό.
Πάντως έχω ένα δυναμό αν θέλει να δοκιμάσει κάποιος. Μου τον επιστρέφετε όμως γιατί σε λίγο πάει πάνω στο σφυρίλατο
Φίλε πλάκα κάνουμε.....απλά λέω ότι μπορεί και να έχεις δίκιο. Γιατί όμως η μαμά honda δεν το σκεύτηκε?? Και ότι από προσωπική εμπειρία ήταν το δυναμό.
Πάντως έχω ένα δυναμό αν θέλει να δοκιμάσει κάποιος. Μου τον επιστρέφετε όμως γιατί σε λίγο πάει πάνω στο σφυρίλατο
Η χονταρα ειναι πολυ μπροστα,αλλα μπορουμε εμεις να το κανουμε ακομα και καλυτερο,ενα καλωδιο συνδεεται με το δυναμο επομενως αναιρουμε το δυναμο ενα με την πεταλουδα και ενα στο καπακι και ειμαστε οκ κ ειμαι ο makis ats κ εχω παντα ΔΙΚΙΟ... (Πλακα κανω)