Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΓΥΡΙΣΜΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

Thread Tools

Old Sep 29, 2010 | 03:01 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Default ΓΥΡΙΣΜΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

καλημερα παιδια..Προσφατα ενας φιλος βρηκε ενα s για αγορα και με πηρε μαζι του για να του πω την γνωμη μου σε μερικα θεματα..Το αμαξι μοντελο 99 ελληνικο,με τα φαγωμενα του(στα γνωστα σημεια)καθισματα,τα κιτρινισμενα φαναρια του κτλ..Ηθελα να ρωτησω:Για αμαξι 11ετιας ειχε 75000χλμ.Πολυ λιγα για την κατασταση που ειναι το αμαξι και για τα χρονια του..Γινεται να γυρισουν τα χλμ στο αμαξι μας?Και αν ξερει καποιος πως??Για να παω να ψαρωσω λιγο αυτον που το πουλαει μπας και το παρει σε καλυτερη τιμη το παιδι..Εγω στο hyundai coupe που ειχα τα ειχα γυρησει,αλλα εκει ηταν αναλογικο το κοντερ..
Reply
Old Sep 29, 2010 | 03:12 PM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

γινεται και πολυ ανετα.Στρατηγου Καλλαρη,Πατησια ξερω εναν που το κανει για 50 ευρω.
Reply
Old Sep 29, 2010 | 03:40 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

thanks tint.θα το εχω στα υποψην μου οταν ειναι να το πουλησω!!! (πλακα κανω)Αλλο ΗΟNDA αλλο hyundai..Mε αλλη ψυχολογια μαρτυρας τα χλμ ενος honda(λες στον υποψηφιο:Honda ειναι..Σκυλια..Δεν παθαινουν τιποτα )και με αλλη ενος hyundai...
Reply
Old Sep 29, 2010 | 06:01 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by t.i.n.t.,Sep 29 2010, 03:12 PM
γινεται και πολυ ανετα.Στρατηγου Καλλαρη,Πατησια ξερω εναν που το κανει για 50 ευρω.
τιντ... ακριβος ο τυπος... υπαρχουν αλλοι με 30ευρω και τωρα με την κριση παιζει να του δωσεις ενα καφε και ενα κουλουρι με σουσαμι και να στο φτιαξει το θεμα.
Reply
Old Sep 29, 2010 | 10:53 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

αν ήταν να μη γυρνάνε τα κοντέρ, δε θα μπορούσε να πουληθεί ουτε ένα S στην Ελλάδα...
πόσες φορές έχουμε δει αγγελίες από 00-01 με πάνω από 100.000 χλμ..?
Προσωπικά, άντε να'χω δει 1-2 φορές..
και καλά όλοι τα έχουν για σκ...
ο,τι να΄ναι θα ακούσεις..
Reply
Old Sep 30, 2010 | 11:08 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

ρε ψηλε ολος μεσα στην καχυποψια βουτηγμενος εισαι, τι εισαι συ ρε π*^στη μου θα σ εχω υπ οψιν μου αν ειναι να παντρευτω να ρθεις να ριξεις ενα βλεφαρο στην κυρα!
Reply
Old Sep 30, 2010 | 11:16 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

παντως δε πιστευω να ειναι ευκολο να μη μεινουν σημαδακια στις ταπες του ταμπλο οσο και μαεστρος να ειναι ο κοντερας. σκεψου τωρα να του δωσεις μονο ενα παστελι και σπαστο φραπε απ τον περιπτερα τι δουλεια αρτσι μπουρτσι και λουλατσι θα κανει για τετοιες δουλειες πας στον μπεστ και καθεσαι και απο πανω του με πιστολι στον κροταφο οση ωρα πασπατευει

εκτος και μετα ο μερακλης οουνερ αλλαξει τα πλαστικα και ουτε γατος ουτε ζημια

Reply
Old Oct 1, 2010 | 08:11 AM
kyriakoss2000t's Avatar
Registered User

Originally Posted by t.i.n.t.,Sep 29 2010, 03:12 PM
k γω ιδια τιμη εχω ακουσει..........δεν μπαιζει με τιποτα να ναι με αυτα τα χιλιομετρα φιλαρακι!!!!!!!!
Reply
Old Oct 1, 2010 | 11:01 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by george.alex,Sep 30 2010, 11:16 AM
παντως δε πιστευω να ειναι ευκολο να μη μεινουν σημαδακια στις ταπες του ταμπλο οσο και μαεστρος να ειναι ο κοντερας. σκεψου τωρα να του δωσεις μονο ενα παστελι και σπαστο φραπε απ τον περιπτερα τι δουλεια αρτσι μπουρτσι και λουλατσι θα κανει για τετοιες δουλειες πας στον μπεστ και καθεσαι και απο πανω του με πιστολι στον κροταφο οση ωρα πασπατευει

εκτος και μετα ο μερακλης οουνερ αλλαξει τα πλαστικα και ουτε γατος ουτε ζημια

Αστο και εμένα έχει αλλάξει κοντέρ μέσα στην εγγύηση όταν ήταν Γερμανία και επαναπρογραμματίστηκε στα πραγματικά χιλιόμετρα (φαίνεται στον κεντρικο υπολογιστή της Honda) αλλά σημάδια στις τάπες δεν έχει
Reply
Old Oct 1, 2010 | 12:52 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Το θεωρω μεγαλη μ@λ@κι@ να γυρισεις χλμ σε ενα αμαξι ειδικα οταν μιλαμε για ιαπωνα που οι περισσοτεροι γνωριζουν την αξιοπιστια τους... αυτον τον ψυχολογικο εξαναγκασμο των ελληνων, μολις φτανει τ αμαξι 100.000χλμ να θεωρουν οτι τα φτυσε το μοτερ, δεν μπορω να τον καταλαβω...
προτιμω να δω ενα αμαξι με 150.000χλμ ετσι ωστε να ξερω τι θα χρειαστει στο σερβις κ τι θα πρεπει να κοιταξω, παρα ενα με 40.0000χλμ γυρισμενα που κανει μπαμ οτι εχουν γυριστει κ να μην ξερω τι να υποθεσω...τεσπα...Να ξερεις οτι μπορεις να κυνηγησεις νομικα καποιον που σε εξαπατησε κ σου πουλησε αμαξι με γυρισμενα χλμ... εξαλλου ειδικα στα σ2κ η φθορα φαινεται απο πολλα αλλα πραγματα...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:33 AM.