ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Εγώ πάντως απο αυτά που διαβάζω έχω καταλάβει ότι η Toda είναι μέσα στους Top Manufactures για εξαρτήματα Honda.
Άψογη συναρμογή, άψογα υλικά, ελαφριές και φυσικά κοστίζουν και τα ανάλογα.
Χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι η τιμή που λες για την διπλή (τιτανίου δεν ειναι αυτή?) ειναι αρκετά καλή.
Άψογη συναρμογή, άψογα υλικά, ελαφριές και φυσικά κοστίζουν και τα ανάλογα.
Χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι η τιμή που λες για την διπλή (τιτανίου δεν ειναι αυτή?) ειναι αρκετά καλή.
Ειναι αρκετα καλη εξατμιση, ομορφη θα ελεγα... αλλα ειναι παρομοια με την Js που θα ελεγα οτι απο τις after market που κανουνα τον πιο υπορετο θορυβο + οτι εχουν κ αυτες ταπα κ ειναι ακριβως στα ιδια λεφτα.
ασχετος με το αν κανουν θορυβο η οχι ολες οι aftermarket εξατμισεις κατεβαζουν το συνολικο βαρος οποτε εστω και στο ελαχιστο μια σπιρταδα την παιρνει το αυτοκινητο.οι toda μ αυτα που εχω διαβασει περα απο αξιοπιστια και αποδοση σαφως ειναι και αρκετα ησυχη,σε σχεση με αλλες παντα..energetic αυτη η εισαγωγη της mugen ποσο κανει περιπου?
Originally Posted by LOCAL S,Apr 16 2009, 09:38 AM
Tην ειδα στο ιντερνετ γυρω στα 1500Ε με μεταφορικα, απο Ιαπωνια... Παραλογη τιμη μου φανηκε, αν οντως ισχυει...
ασε...καλυτερα το κν το ελευθερο που φοραω γιατι η εισαγωγη δεν ειναι για πολλα πολλα..θα πρεπει να κανει γαμ@το θορυβο ομως η mugen λογικα.το κν ειναι πιο ελευθερο απο μαμα αλλα ο ηχος παραμενει...μαμα!δεν ειναι ασχημος παντως..ειχα ενα βαρελακι πιο παλια..εκει να δεις ηχο το γ@μημενο που εβγαζε!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
H τιμη καινουργιας γνησιας Mugen εισαγωγης, ειναι μεταξυ 1400-1500 USD. Με τα μεταφορικα και τελωνεια (εκτος Ευρωπης), το κοστος ανεβαινει. Η συμβουλη μου ειναι να εχετε το νου σας στο αγγλικο forum οπου με την ισοτιμια ευρω/λιρας συμφερει να τη παρεις μεταχειρισμενη. Απλα προσοχη μη πουλησει κανενας τη κοπια για γνησια... οχι οτι εχουν διαφορες μεταξυ μας, απλα θα ειναι κριμα να αγορασει κανεις τη κοπια για γνησια. Η κοπια παντως κοστιζει γυρω στα 400-500 USD στο ebay.