ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
ρελαντι:106db, 4,000rpm μου ειπε να εχω σταθερο γκαζι και εβγαλε 130db και κατι θυμαμαι..μου ειπαν να παρουν τις πινακιδες και δεν ειχαν στραβοκατσαβιδο...ετσι την γλιτωσα με 300 ευρω..o μπατσος μου ειπε οτι ειναι αμαρτια τοσο ομορφο αυτοκινητο να κανει τοσο θορυβο και επισης μου ειπε πως με ακουγε που ερχομουν ενα ολοκληρο λεπτο και περιμενε να με δει για να με σταματησει..τις εβαλα θυμαμαι πεμπτη μεσημερι πεμπτη βραδυ με γραφουν και κλεινω ραντεβου να τις βγαλω σαββατο. και παρασκευη με ξανασταματουν για ελεγχο και εδηξα την κληση που ειχα φαει την προηγουμενη μερα και ετσι με αφησαν..και ολο αυτα αφου ειχα το αυτοκινητο 2 βδομαδες..γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Aug 26 2008, 01:11 PM
...άκου λέει αμαρτία να κάνει τόσο όμορφο αυτοκίνητο τόσο θόρυβο...
Δηλαδή αυτό πού το είδε γραμμένο;
Δηλαδή αυτό πού το είδε γραμμένο;
ξερω και εγω??μ@λ@κ@ες ειναι μ@λ@κ@ες λενε..εδω με ρωτησε αν εχω εγω στραβοκατσαβιδο για να μου βγαλει τις πινακιδες μου!!
εγω εχω ολοκληρο εργαλειοφορο αλλα πηγα να του πω για μ@λ@κ@ ψαχνεις??οταν πατουσα γκαζι και ανεβαινε το στροφομετρο με ρωτησε turbato κιολας??
εγω εχω ολοκληρο εργαλειοφορο αλλα πηγα να του πω για μ@λ@κ@ ψαχνεις??οταν πατουσα γκαζι και ανεβαινε το στροφομετρο με ρωτησε turbato κιολας??