ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
μου φαινεται θα το αφησω μαμα!!!!
ειλικρινα, επειδη εχω δει πολλα Σ με τα καλυτερα πανω και να εχουν παρει ψιχουλα στον δρομο σκεφτομαι μια εισαγωγη σχετικα οικονομικη και να κανει ωραιο θορυβο...
αποσο εχω δει, η εισαγωγη και γενικα τα πραγματα της js ειναι τα μονα που αποδιδουν σε Σ, αλλα και παλι να δωσω τοσα λεφτα για να παρω 1-2 αυτοκινητα στον δρομο με μια μικρη περιουσια τοτε καλυτερα το κανω 2.2 με τα ιδια λεφτα αν θελω να παραμεινω ατμοσφαιρα η να παω σε κοπρεσσορα... οσο παραμενω λοιπον μαμα, θα σκεφτω να παρω κατι σχετικα οικονομικο για το αισθητικο περισσοτερο λοοκ και τον 'λιγο' θορυβο απο εξατμιση ετσι για την 'κ@υλ@' της ιστοριας...
σχολια του τυπου παιρνεις 2.36 μουλαρια και μερικου λαγους μου ειναι εντελως αδιαφορα απο οποιονδηποτε γιατι τα εχω δει στον δρομο και ειναι εντελως ακυρα...
αν το ιντζεν ομως δινει καποια λογικη διαφορα εστω στο δυναμομετρο (πολυ αμφιβαλω για 13 σε δυναμομετρο..... ποσο μαλλον για τον δρομο...) και κανει ωραιο ηχο και δειχνει ωραια στο μηχανοστασιο θα το σκεφτω...
αλλες γνωμες για το βαρελακι και σκουπα?!?
ευχαριστω ολους για τα υπεροχα σχολια τους!!!
Originally Posted by package,Oct 21 2008, 03:30 PM
Το ξέρω αγορίνα μου. Απλά εγώ σε άνοιγμα με άλλο αμάξι, όταν ήμουν μαμά είδα τι κάνει η injen.
next time..!
Originally Posted by ManosS2k,Oct 21 2008, 05:37 AM
Παιδια να επισημανω οτι στο dyno η injen εδειξε 13 αλογα πανω...μονο η injen χωρις αλλο περιφεριακο.
Παιδια εγω ειπα οτι τα δειχνει στο dyno...αν θυμαστε ειχα βγαλει 213,5 μονο με την Injen. Απλα αναφερω το γεγονος. Στο δρομο μπορει να μην εχει διαφορα λογο του peak που κανει πριν τον κοφτη αλλα με ενα εγκεφαλο μπορει να τα κρατησει...
Ρε Μανο ειχες πριν δυναμομετρηση χωρις την injen? Oχι οποτε οδηγουμαστε σε λαθος συμπερασματα. Ουτως η αλλως τα 2004+ ειναι λιγο πιο δυνατα σε ονομαστικη ισχυ απο τα 00-03 αλλα στον κοφτη τα αλογα ειναι τα ιδια...
Η λυση ειναι μια. Πριν και μετα δυναμομετρηση στο ιδιο dyno με παραπλησιες συνθηκες απλα τα πραγματα.....Ισως ο φιλος Gzob θα μπορουσε να μας βοηθησει σε ενα τετοιο πειραμα για να δουμε επιτελους τι αξιζει και τι οχι και αν πεταμε τα χρηματα μας η οχι......Αυτα τα ολιγα...
Η λυση ειναι μια. Πριν και μετα δυναμομετρηση στο ιδιο dyno με παραπλησιες συνθηκες απλα τα πραγματα.....Ισως ο φιλος Gzob θα μπορουσε να μας βοηθησει σε ενα τετοιο πειραμα για να δουμε επιτελους τι αξιζει και τι οχι και αν πεταμε τα χρηματα μας η οχι......Αυτα τα ολιγα...
Originally Posted by Vagelis,Oct 21 2008, 05:14 PM
To POWER είχε κανει το σuγκριτικό.Για την ακρίβεια η INJEN είχε δείξει 11,7ps....τώρα τι και πως...και εγώ με την απορία έχω μείνει... 

Τωρα που τις πηγε ομως δεν μας ειπαν.
Ουτε τσουτσουνακι ουτε injen ουτε τιποτα το μαμα φιλτροκουτι μαμαει και δεν κοστιζει και το 1/3 ενος S/C kit
Mercy