Η πρωτη δυναμομετρηση του S μου!
Αρχικα ενα μεγαλο μπραβο απο το Φιλο Κωνσταντινο για το μεγαλυτερο νουμερο που εχει βγαλει μαμα S! αν δε κανω λαθος εγω πρεπει να ειχα βγαλει γυρω στα 213,5 κτ τετοιο... Επειτα να πω στον Αντωνη πως αυτο ηταν π μας ειχε "χαλασει", οτι επαιρνε αερα διπλα απο την μηχανη (δλδ μεγαλες θερμοκρασιες). Παρ'ολα αυτα μπορει κ να δουλευει
οπως δειχνει το dyno
ναι το χαιρεσαι Κωστη!
οπως δειχνει το dyno
ναι το χαιρεσαι Κωστη!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Να'σαι καλα Μανο,και οντος δεν ειναι οτι καλυτερο η εισαγωγη.Με τη πρωτη ευκαιρια θα παρω μια j's racing Tsuchinoko.
Και εγω βρε παιδια πιο πολυ γι'αυτο πηγα και εκανα δυναμομετρηση γιατι οποιος την εβλεπε μου ελεγε απο ηχο φουλ αλλα θα εχεις χασει αρκετα.Ασε που οπως λεει ο θεοδοσης ειναι χυμα στο κυμα και τη φοβαμαι λιγο.
Και εγω βρε παιδια πιο πολυ γι'αυτο πηγα και εκανα δυναμομετρηση γιατι οποιος την εβλεπε μου ελεγε απο ηχο φουλ αλλα θα εχεις χασει αρκετα.Ασε που οπως λεει ο θεοδοσης ειναι χυμα στο κυμα και τη φοβαμαι λιγο.
Originally Posted by eddiex,Jan 15 2010, 03:47 PM
Ναι, ειχε και μια προς πωληση ο Σπυρακος. Αλλα η ΚΝ εχει καποια "προστασια". Αυτη που εχει ο Κωνσταντινος ειναι χυμα στο κυμα.
Originally Posted by konstantinos2000,Jan 15 2010, 03:47 PM
Να'σαι καλα Μανο,και οντος δεν ειναι οτι καλυτερο η εισαγωγη.Με τη πρωτη ευκαιρια θα παρω μια j's racing Tsuchinoko.
Originally Posted by ManosS2k,Jan 15 2010, 05:50 AM
Για να μην ανοιξουμε συζητηση περι εισαγωγων κ χαλασουμε το τοπικ σου, εγω θα σ πρότεινα μια ΑΕΜ/Injen με το 1/3 των χρηματων 

Δεν βιαζομαι s2johnyk.Εδω κουβεντουλα.