ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΒS
απο οταν αγορασα το αυτοκινητο πριν 3 μερες ηταν αναμμένο το λαμπακι του ΑΒS...το πηγα σε εναν μηχανικο και μου ειπε οτι θελει αισθητηρα για το ΑBS...και κανει 80 ευρω...προφανως μεταχειρισμενος...λογικα δεν πρεπει να εχει 4 αισθητηρες??αυτοι χαλανε η κοπηκε κανενα καλωδιακι απο το βαλε βγαλε των τροχων??πως βλεπω ποιος αισθητηρας εχει προβλημα απο το διαγνωστικο δινει βλαβη στον συγκεκριμενο??
Γνωριζει κανεις τπτ σχετικα με αυτο το θεμα ρε παιδια γιατι λιγο περιεργο μου φαινεται και πρεπει να το επιδιορθοσω αμεσα γιατι προφανως δεν θα εχω ABS τωρα...
καμια ιδεα???
Γνωριζει κανεις τπτ σχετικα με αυτο το θεμα ρε παιδια γιατι λιγο περιεργο μου φαινεται και πρεπει να το επιδιορθοσω αμεσα γιατι προφανως δεν θα εχω ABS τωρα...
καμια ιδεα???
Κατα πασα πιθανοτητα καποιο καλωδιακι εχει κοπει σε καποιον απο τους τεσσερις. Δεν νομιζω οτι το tester θα βγαλει ξεχωριστο κωδικο αλλα δεν χανεις τπτ να το κοιταξεις. Αλλιως βγαζεις τροχους και κοιτας εναν εναν.
Παρτς πηρες κ τα συναρμολογεις ή Σ2000 ??? Αν πηρες Σ2000 που το καταλαβες οτι ειναι όντως Σ2000 κ οχι πχ Ζ3, ΜΡ2 ή κατι αλλο ?
Αμα σου λεω εγω σε καταλαβα από την φωνη (απο το ποστ που μας συστηθηκες), προταση μου λοιπον πηγαινε το αυτοκινιτο σε κανα Εξουσιοδοτημενο να κανουν γενικο ελεγχο στο αυτοκινητο αστο εκει κ ελα να σου γνωρισουμε καμια κοπελα του κλαμπ γτ εχουμε κ πολλες να δουμε τι κανεις κ εκει γτ με τα αυτοκινητα δε το εχεις κ πολυ
Αμα σου λεω εγω σε καταλαβα από την φωνη (απο το ποστ που μας συστηθηκες), προταση μου λοιπον πηγαινε το αυτοκινιτο σε κανα Εξουσιοδοτημενο να κανουν γενικο ελεγχο στο αυτοκινητο αστο εκει κ ελα να σου γνωρισουμε καμια κοπελα του κλαμπ γτ εχουμε κ πολλες να δουμε τι κανεις κ εκει γτ με τα αυτοκινητα δε το εχεις κ πολυ
ενα ενα τα βγαζεις φιλαρακι!!!πηγαινε το για ενα καλο ελενχο κι αν το εχεις παρει απο μαντρα καποια πραγματα να τον βαλεις να στα πληρωσει γιατι και γω για συναρμολογουμενο το κοβω,,,φιλικα!
Trending Topics
εχετε δικιο παιδια δεν ειναι ομως οτι δεν το κατεχω το αθλημα απλα ειμαι πολυ σχολαστικος...οπως ειπα και σε αλλο ποστ προτιμησα να το παρω με μεγαλη εκπτωση και να φτιαξω εγω αυτα τα θεματακια που ειχε...
Παντως σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!
Originally Posted by InspiredS2000,Apr 13 2010, 01:39 AM
εχετε δικιο παιδια δεν ειναι ομως οτι δεν το κατεχω το αθλημα απλα ειμαι πολυ σχολαστικος...οπως ειπα και σε αλλο ποστ προτιμησα να το παρω με μεγαλη εκπτωση και να φτιαξω εγω αυτα τα θεματακια που ειχε...
Ελπιζω να λυσεις τα θεματα οσο το δυνατο γρηγοροτερα.
Thread
Forum
Replies
Last Post