Λουρι καταργησης air condition?
Ηταν να το βαλω, αλλα δυστυχως δε προλαβα για να σ πω σιγουρα. Η αληθεια ομως πιστευω ειναι να δωσει 1-2 το πολυ χωρις τα ελαφρομενα γραναζια. Btw πρεπει να πουλαγε καποια στιγμη ο Μανιατης ενα, στειλε ενα πμ.
Χάρη όπως τα είπε ο Μάνος.
Το φοράει το CR που δεν έχει aircondition.
Άλογα δεν "κερδίζεις" αλλά χάνεις απώλειες στην μεταφορά της ενέργειας.
Ο ιμάντας αυτός παρακάμπτει το γρανάζι του aircondition και ως εκ τούτου εμπλέκονται λιγότερα κινούμενα μέρη άρα και λιγότερες απώλειες.
Μην φανταστείς ότι θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά, αλλά όπως λένε "every little helps".
Ο Μανιάτης είχε 2 όντως...
Το φοράει το CR που δεν έχει aircondition.
Άλογα δεν "κερδίζεις" αλλά χάνεις απώλειες στην μεταφορά της ενέργειας.
Ο ιμάντας αυτός παρακάμπτει το γρανάζι του aircondition και ως εκ τούτου εμπλέκονται λιγότερα κινούμενα μέρη άρα και λιγότερες απώλειες.
Μην φανταστείς ότι θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά, αλλά όπως λένε "every little helps".
Ο Μανιάτης είχε 2 όντως...
Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλαγης ιμαντα για να καταργησεις το air condition. Αν κανεις κοντρες συχνα, τοτε θα δεις διαφορες σιγουρα αν και ειναι επισης καλη ιδεα για μια μεγαλη πιστα. 
Εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στη διαδικασια, παρα μονο αν ειχα κανενα project car που σημαινει επιπλεον ξηλωμα ολοκληρης της μοναδας air condition και οχι μονο.
Αλλοι παντως καταργουν και το δυναμο (και αρχιζει ο χαμος τωρα).

Εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στη διαδικασια, παρα μονο αν ειχα κανενα project car που σημαινει επιπλεον ξηλωμα ολοκληρης της μοναδας air condition και οχι μονο.

Originally Posted by energetic,Aug 29 2010, 10:37 PM
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλαγης ιμαντα για να καταργησεις το air condition. Αν κανεις κοντρες συχνα, τοτε θα δεις διαφορες σιγουρα αν και ειναι επισης καλη ιδεα για μια μεγαλη πιστα. 

ευχαριστω παιδια..αλλα αφου δεν υπαρχει καμια εντονη διαφορα(χωρις να βγαλω ολο το συστημα του air condition) τεινω στο να μη μπω κ εγω στη διαδικασια αυτη.απλως ηθελα να το συζυτησω μαζι σας για να μαθω τα + κ τα - ...