ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Παιδια αυτο ειναι το αποτελεσμα 9 ετων βασεις μηχανης (Και οι δυο). Τις αλλαξα σημερα και ιδου η εικονα που αντικρυσαμε με τον ξαδερφο μου που τις αλλαξαμε:

Οποιος εχει δει βαση μηχανης θα καταλαβει πως αυτα επρεπε να ηταν κολλημενα το μικρο με το μεγαλο. Να το κοιταξετε παιδια, ιδιως αυτοι με τα ΑΡ1 οπως και εγω!

Οποιος εχει δει βαση μηχανης θα καταλαβει πως αυτα επρεπε να ηταν κολλημενα το μικρο με το μεγαλο. Να το κοιταξετε παιδια, ιδιως αυτοι με τα ΑΡ1 οπως και εγω!
Eddiex η μοκέτα σου χει βγει καλή;
Άμα σου περισσεύει κανα μέτρο ρε φίλε, θέλω να κόψω κάτι πατάκια για το αυτοκίνητο, το χρώμα μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ.
Στείλε κανα δείγμα γιατί μπορεί και να κάνω λάθος. Κόψε κάπου που να μη φαίνεται, πχ. στο κέντρο της μοκέτας, μόνο μην το δει καμιά μάνα σου και τρέχουμε.
Άμα σου περισσεύει κανα μέτρο ρε φίλε, θέλω να κόψω κάτι πατάκια για το αυτοκίνητο, το χρώμα μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ.
Στείλε κανα δείγμα γιατί μπορεί και να κάνω λάθος. Κόψε κάπου που να μη φαίνεται, πχ. στο κέντρο της μοκέτας, μόνο μην το δει καμιά μάνα σου και τρέχουμε.
Originally Posted by gre165-makis,May 9 2009, 07:07 PM
Καλος καυτης εισαι και εσυ.
Αυτες πρεπει να βγουν για να τις τσεκαρουμε?μηπως σου κοπηκε οπως την εβγαζες?
Αυτες πρεπει να βγουν για να τις τσεκαρουμε?μηπως σου κοπηκε οπως την εβγαζες?
Originally Posted by lalakis2000,May 9 2009, 09:58 PM
Eddiex η μοκέτα σου χει βγει καλή;
ΟΚ Lalaki, αν μπορω θα στο φερω στην επομενη συναντηση!