ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by package,Jun 4 2009, 01:14 PM
Για ποιο λόγο να το κάνεις? Έχεις πρόβλημα? Αν κάνεις ένα dyno και ζητήσεις και αναλογία, μπορεί να γίνει.
Καθόλου. Καλο είναι όμως να πάρεις ένα οργανάκι(λίγο ακριβό) με δικό του αναλυτή και να ανοίξεις μια τρύπα στο χταπόδι και να παίρνεις από εκεί ενδείξεις για το όργανο.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AEM-GAUGE-T...sQ5fAccessories
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AEM-GAUGE-T...sQ5fAccessories
Ένας wideband lambda sensor και ένα air/fuel ratio οργανάκι και είσαι έτοιμος Γιάννη.
Όπως τα λένε τα παιδιά.
Δεδομένου του ψαξίματος που ρίχνεις δεν το βρίσκω κακή ιδέα να πειραματιστείς λίγο. Αν ήταν κάποιος άλλος "αρπακολας" τότε θα ήταν διαφορετική η απάντηση.
Πρόσεξε μόνο μην δημιουργήσεις καποια βλάβη στην προσπάθεια σου να παίξεις...
Καλή τύχη!!
Όπως τα λένε τα παιδιά.
Δεδομένου του ψαξίματος που ρίχνεις δεν το βρίσκω κακή ιδέα να πειραματιστείς λίγο. Αν ήταν κάποιος άλλος "αρπακολας" τότε θα ήταν διαφορετική η απάντηση.
Πρόσεξε μόνο μην δημιουργήσεις καποια βλάβη στην προσπάθεια σου να παίξεις...
Καλή τύχη!!
Originally Posted by gzob,Jun 4 2009, 08:23 PM
Αν θες βοήθεια, εδώ είμαι. Δεν είναι τόσο απλό αλλά κάποια βασικά μπορώ να σου δείξω. Για να μετρήσεις AF ratio θες οπωσδήποτε wideband γιατί αλλιώς δεν παίζει (με τα φτηνά οργανάκια τύπου autometer).
Euxaristo Giorgo.
Tha ta poume apo konta
Αυτός είναι λοιπόν ο δίσκος και η συσκευασία του που παρέλαβα σύμερα από το ταχυδρομίο.
Πείτε μου μεγιά
Εδώ έχουμε την καταπληκτική συσκευασία που κατάφερε να κάνει ΙΣΩΣ το Τελωνείο μας.
Ολόκληρο άνοιγμα και το άνοιξαν από πάνω.
Τελικά οι περισσότερες συσκευασίες που λένε "ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ" με το βελάκι δεν έχουν άδικο.
Η συσκευασία που είχε αυτό το κουτί με το δίσκο και το πλατω ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση.

και εδώ έχουμε το περίφημο δίσκο.

Πείτε μου μεγιά
Εδώ έχουμε την καταπληκτική συσκευασία που κατάφερε να κάνει ΙΣΩΣ το Τελωνείο μας.
Ολόκληρο άνοιγμα και το άνοιξαν από πάνω.
Τελικά οι περισσότερες συσκευασίες που λένε "ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ" με το βελάκι δεν έχουν άδικο.
Η συσκευασία που είχε αυτό το κουτί με το δίσκο και το πλατω ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση.

και εδώ έχουμε το περίφημο δίσκο.