Μιζα ή οχι
Ακουστε πως εχει το θεμα αφου σας ανακοινωσει ο FUN την τιμη κ συμφωνουμε, θα κανουμε μια συναντηση σε καποιο μερος που θα βολευει κ τις 2 πλευρες, αφου πληρωθουμε θα σας φερω το ειδος μετα απο 7 εργασιμες. Αυτη ειναι η αλλαγη πλευσης του FUN κ εγω ειμαι αυτος που αναλαμβανει τις δοσοληψιες.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
τελεικα ειναι τεντωτηρας παριγιλα ενα σχεδον 170ευρο με τον ιμαντα a/c γιατι θελω αναλαξω και ιμαντα. τςρα ομως παρατηρισα κατι αλλο βγαζω ασπρο καπνο και φενετε οτι ειναι λαδι . μπορει να το κανει εντονοτερο η νεα μου αξατμιση? (ΗΚΣ) ο καπνοσ βγενει οταν παω να στροφαρο μετα απο ωρα στο ριλαντη η οταν αφηνω γκαζι( δεν φοραω καταλιτη)
Όχι δεν έχει σχέση με την εξάτμιση.
Έχει σχέση με το μοτέρ σου και την ηλικία του/τα χλμ του.
Έχω μοτέρ ίδιας γενιάς και έχω το ίδιο πρόβλημα.
Λέγεται: τσιμουχάκια.
Πας, τα αλλάζεις και ξενοιάζεις (εγώ δεν τα χω αλλάξει, αυτό τον καιρό επενδύω σε ψυγεία, λόγω που έρχεται καλοκαίρι, με καταλαβαίνεις).
Άλλωστε τι μας νοιάζει; Πρόβλημά του αυτού που κάθεται από πίσω όταν βγαίνει το ντουμάνι.
Πλάκα πλάκα, να τσεκάρεις την κατανάλωση του λαδιού γιατί όσο πάει θα αυξάνεται. Μη σου μείνει κανα μοτεράκι ανά χείρας.
Έχει σχέση με το μοτέρ σου και την ηλικία του/τα χλμ του.
Έχω μοτέρ ίδιας γενιάς και έχω το ίδιο πρόβλημα.
Λέγεται: τσιμουχάκια.
Πας, τα αλλάζεις και ξενοιάζεις (εγώ δεν τα χω αλλάξει, αυτό τον καιρό επενδύω σε ψυγεία, λόγω που έρχεται καλοκαίρι, με καταλαβαίνεις).
Άλλωστε τι μας νοιάζει; Πρόβλημά του αυτού που κάθεται από πίσω όταν βγαίνει το ντουμάνι.
Πλάκα πλάκα, να τσεκάρεις την κατανάλωση του λαδιού γιατί όσο πάει θα αυξάνεται. Μη σου μείνει κανα μοτεράκι ανά χείρας.
Όντως..το καλό είναι πως ο καπνός βγαίνει από πίσω και όχι από μπροστά..
φαντάζεσαι να σου έβγαινε στη μάπα, από τις τρύπες του "carbon hood" ???
Γι αυτό κι εγώ δεν παίρνω Carbon hood, για να βγαίνει από πίσω, απ'όπου κι αν προέρχεται ο καπνός..
Απ'την άλλη, στην Ελλάδα ζούμε.. μπορεί να είναι και μίζα, γιατί ως γνωστόν, αν δε λαδώσεις, η δουλειά σου δε γίνεται..
Goldman Sachs ή όπως γράφεται... (απαράδεκτος κι εγώ,να μην ξέρω να γράφω το όνομα αυτού, για τον οποίο δουλεύουμε...)
Γι αυτό κι εγώ δεν παίρνω Carbon hood, για να βγαίνει από πίσω, απ'όπου κι αν προέρχεται ο καπνός..
Απ'την άλλη, στην Ελλάδα ζούμε.. μπορεί να είναι και μίζα, γιατί ως γνωστόν, αν δε λαδώσεις, η δουλειά σου δε γίνεται..
Goldman Sachs ή όπως γράφεται... (απαράδεκτος κι εγώ,να μην ξέρω να γράφω το όνομα αυτού, για τον οποίο δουλεύουμε...)
Originally Posted by uma_chikara,Mar 22 2010, 07:07 AM
Όντως..το καλό είναι πως ο καπνός βγαίνει από πίσω και όχι από μπροστά..
Goldman Sucks είναι το σωστό αλλά δε θα το διαβάσεις στις εφημερίδες