Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ

Thread Tools

Old Jan 11, 2012 | 11:35 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

Χμμμμμ..... Απο τη στιγμή που δεν σου ανάβει κάποιο τσεκ και με δεδομένο ότι έχεις αλλάξει και μοτέρ και σε συνδυασμό με την επιδείνωση που παρατηρείται όταν το ρεζερβουάρ είναι άδειο το συμπέρασμα μου είναι κάποιο πρόβλημα στο κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου η επιστροφής αυτού.. Συνεπώς κανε έναν έλεγχο στην αντλία βενζίνης και στις γραμμές επιστροφής.
Παρόμοιο πρόβλημα έκανε ένα Μ5 ενός γνωστού μου που είχε μαζέψει μπάζα το φίλτρακι της αντλίασ καυσίμου.
Reply
Old Jan 11, 2012 | 11:36 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις έναν αναλυτή καυσαεριων να δεις τι ενδείξεις έχεις όταν κάνει το κόψιμο
Reply
Old Feb 2, 2012 | 10:55 PM
The Hulk's Avatar
Registered User

Καλημέρα,

Έβγαλες άκρη τελικα?
Reply
Old Feb 2, 2012 | 11:52 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by The Hulk
Καλημέρα,

Έβγαλες άκρη τελικα?

Οχι ακομη φιλε...
Reply
Old Feb 5, 2012 | 03:54 AM
package's Avatar
Registered User

Τσεκαρε τι ταση εχει η μπαταρια σου στο ρελαντι και αλλαξε και μια αντλια καυσιμου στην τελικη αν δεν το εχεις κανει
Reply
Old Feb 5, 2012 | 03:55 AM
package's Avatar
Registered User

Και κατι ακομα. Αυτο που με τα σκασιματα στο ρελαντι μου το εκανε και εμενα οταν ημουν κομπρεσσερατος και τα ειχε φτυσει ο map.
Reply
Old Feb 6, 2012 | 09:38 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by package
Και κατι ακομα. Αυτο που με τα σκασιματα στο ρελαντι μου το εκανε και εμενα οταν ημουν κομπρεσσερατος και τα ειχε φτυσει ο map.

Αντλια εχω αλλαξει πακεταρα!!Δεν θα εβγαζε σφαλμα ο map αν ειχε πεθανει??
Reply
Old Feb 8, 2012 | 08:26 AM
package's Avatar
Registered User

Φορούσα ΑΕΜ οπότε δεν ξέρω να σου πω. Κάνε σκάτζα ενα map και βλέπεις. Ψηλά σου κάνει κοψίματα?
Reply
Old Feb 9, 2012 | 03:29 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Ρε συ κορδελινο 1 μηνα τωρα παλευεις, το συνεργειο σου δε ξερει; εξουσιοδοτημενο ή μη δε ξερω δλδ που πας, απλα ειμαι περιεργος στο τι σου λενε ... δε ξερουμε τι ειναι παρτο φυγε κ αν μαθεις ελα να μας πεις ? Ρωταω γτ με ενοχλει αυτη η αγνοια την οποια ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ολοι κ απο την αλλη ειναι καποια παιδια αγγελος φαν κοσνταλις που προσπαθουν να ανακαλυψουν τι εχει το τουτου σου για να σε βοηθησουν (και καλα κανουν και μακαρι να υπαρχουν ατομα τετοια να βοηθαν), αλλα γαμω το κερατο μου με τους ξερολες που πληρωνονται να το κανουν αυτο κ δε ξερουν την τυφλα τους.
Reply
Old Feb 10, 2012 | 02:00 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by tkal_s2k
Ρε συ κορδελινο 1 μηνα τωρα παλευεις, το συνεργειο σου δε ξερει; εξουσιοδοτημενο ή μη δε ξερω δλδ που πας, απλα ειμαι περιεργος στο τι σου λενε ... δε ξερουμε τι ειναι παρτο φυγε κ αν μαθεις ελα να μας πεις ? Ρωταω γτ με ενοχλει αυτη η αγνοια την οποια ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ολοι κ απο την αλλη ειναι καποια παιδια αγγελος φαν κοσνταλις που προσπαθουν να ανακαλυψουν τι εχει το τουτου σου για να σε βοηθησουν (και καλα κανουν και μακαρι να υπαρχουν ατομα τετοια να βοηθαν), αλλα γαμω το κερατο μου με τους ξερολες που πληρωνονται να το κανουν αυτο κ δε ξερουν την τυφλα τους.
+1000
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:17 AM.