ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ
Originally Posted by package' timestamp='1328965992' post='21404937
Σορρυ ρε Χρήστο αλλά τι σημαίνει οτι πρεπει να γίνει εγκατάσταση άγραφου? Ο εγκέφαλος είναι το πρόβλημα ή επειδή δεν μπορούνε να βρούνε τι είναι βάζουν ένα άγραφο?
https://www.s2ki.com/s2000/topic/478...hl__fuel+trims
https://www.s2ki.com/s2000/topic/748...hl__fuel+trims
Αρα δε λυσαμε το προβλημα, απλα το παρακαμψαμε ???
δλδ αν το κοστος του ειναι X γτ εφοσον δε βρισκουμε τι ειναι δε ξερουμε και το κοστος της "ζημιας" σωστα? πληρωσε εναν αγραφο 1000Ε + για να μην υπαρχει θεμα
anyway αν ο κορδελινος το βλεπει οκ εμας δε μας πεφτει παραπανω λογος. Και τελικα παλι καποιος "ΜΑΣΤΟΡΑΣ" δε βρηκε το προβλημα.
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1328967013' post='21404951
[quote name='package' timestamp='1328965992' post='21404937']
Σορρυ ρε Χρήστο αλλά τι σημαίνει οτι πρεπει να γίνει εγκατάσταση άγραφου? Ο εγκέφαλος είναι το πρόβλημα ή επειδή δεν μπορούνε να βρούνε τι είναι βάζουν ένα άγραφο?
δλδ αν το κοστος του ειναι X γτ εφοσον δε βρισκουμε τι ειναι δε ξερουμε και το κοστος της "ζημιας" σωστα? πληρωσε εναν αγραφο 1000Ε + για να μην υπαρχει θεμα
anyway αν ο κορδελινος το βλεπει οκ εμας δε μας πεφτει παραπανω λογος. Και τελικα παλι καποιος "ΜΑΣΤΟΡΑΣ" δε βρηκε το προβλημα. 
[/quote]
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να το ψάχνει μέχρι να βρεθεί λύση.Από ότι γνωρίζω θα γίνουν και κάποιες άλλες δοκιμές. Πάντως για αποφυγή παρεξηγήσεων σ Σπύρος έδωσε μια λύση (και ήταν και ο μοναδικός) χωρίς να έχει στόχο την πώληση ενός άγραφου αυτό σίγουρα και ούτε η αγορά του άγραφου έγινε από αυτόν.
Τα ευχαριστω στον Χρηστο και τον Σπυρο θα τα πω αλλη φορα μολις ξεμπερδεψουμε εντελως...
Να ενημερωσω πως οπως ειπε και ο Χρηστος ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει βγαλει ακρη με το συγκεκριμενο θεμα..Το να παλευεις και να αλλαζεις και να δοκιμαζεις πραγματα για να δεις τι εχει τελικα ειναι πολυυυυυ επιπονο και στην τσεπη και στην ψυχολογια...Ο αγραφος οπως ειπε ο Χρηστος εχει δρομολογηθει και θα δοκιμαστουν αλλα 2 πραγματακια: αλλαγη του 2ου ο2 sensor(καταλυτη) και αν βρω εναν Ιαπωνικο εγκεφαλο να τον δοκιμασω..Εαν ειναι κατι απο αυτα τα 2 τελευταια,τοτε καποιος αλλος θα χαρει τις ιδιοτητες του ΑΕΜ. :-)
Ειλικρινα σπαταλησα πολυ χρονο και χρημα και ακουσα πολλες γνωμες απο συνεργεια αλλα 0 εις το πυλικο...!!Μακαρι να ειναι κατι απτα 2 και να γλιτωσω αυτα τα χρηματα αλλα λογω της απογοητευσης μου τα αποκλυω να ειναι..
By the way οποιος εχει πισω λαμδα για μια δοκιμη θα με εξυπηρετουσε πολυ...(εγκεφαλο εχω βρει για την δοκιμη)
Να ενημερωσω πως οπως ειπε και ο Χρηστος ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει βγαλει ακρη με το συγκεκριμενο θεμα..Το να παλευεις και να αλλαζεις και να δοκιμαζεις πραγματα για να δεις τι εχει τελικα ειναι πολυυυυυ επιπονο και στην τσεπη και στην ψυχολογια...Ο αγραφος οπως ειπε ο Χρηστος εχει δρομολογηθει και θα δοκιμαστουν αλλα 2 πραγματακια: αλλαγη του 2ου ο2 sensor(καταλυτη) και αν βρω εναν Ιαπωνικο εγκεφαλο να τον δοκιμασω..Εαν ειναι κατι απο αυτα τα 2 τελευταια,τοτε καποιος αλλος θα χαρει τις ιδιοτητες του ΑΕΜ. :-)
Ειλικρινα σπαταλησα πολυ χρονο και χρημα και ακουσα πολλες γνωμες απο συνεργεια αλλα 0 εις το πυλικο...!!Μακαρι να ειναι κατι απτα 2 και να γλιτωσω αυτα τα χρηματα αλλα λογω της απογοητευσης μου τα αποκλυω να ειναι..
By the way οποιος εχει πισω λαμδα για μια δοκιμη θα με εξυπηρετουσε πολυ...(εγκεφαλο εχω βρει για την δοκιμη)
Originally Posted by tkal_s2k' timestamp='1328986657' post='21405468
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1328967013' post='21404951']
[/quote]
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να το ψάχνει μέχρι να βρεθεί λύση.Από ότι γνωρίζω θα γίνουν και κάποιες άλλες δοκιμές. Πάντως για αποφυγή παρεξηγήσεων σ Σπύρος έδωσε μια λύση (και ήταν και ο μοναδικός) χωρίς να έχει στόχο την πώληση ενός άγραφου αυτό σίγουρα και ούτε η αγορά του άγραφου έγινε από αυτόν.
[/quote]
Εγω δεν ειπα οτι ειχε στοχο την πωληση ουτε αγραφου ουτε γραμμενου κ ουτε οτι εγινε η αγορα απο τον Σπυρο. Να μη λεμε πραγματα που δεν ειπωθηκαν. Αντε περιμενουμε να μαθουμε τι ηταν αυτο, μακαρι να ειναι κατι φτηνο αυτο που σε ταλαιπωρησε, να γλιτωσεις κ τα φραγκα του αεμ.
Φίλε μου σου είχα γράψει το παραπάνω. Το έκανες;;;; Σε ένα αμάξι δεν υπάρχει μόνο ένας ή δύο αισθητήρες....Μάτι στροφάλου κοιτάξατε πχ;;; Μπορεί ένας αισθητήρας να μην είναι χαλασμένος, αλλά να παρουσιάζει δυσλειτουργία σε κάποιες στροφές...υπό κάποιες συνθήκες κλπ κλπ Δε σημαίνει οτι θα βρείς σίγουρα λύση, αλλά προσωπικά πιστεύω οτι αν έχεις θέμα με κάποιον αισθητήρα, δυστυχώς θα το βρείς μπροστά σου ακόμα και μετά την τοποθέτηση του άγραφου....
Παιδιά καλησπέρα,
Επειδή αντιμετωπίζω ενα παρομοιο προβλημα και σκοπεύω να το λύσω
με αλλαγή της τρομπας βενζίνης, το δοκιμάσατε?
Κάπου διάβασα μόνο για φίλτρο..
Το δικό μου αφού το βάλω μπροστά κ πέσουν οι στροφές αρχίζει και κάνει κάποια κοψίματα στο ρελαντί τα οποία ακούγονται έντονα από την aftermarket εξάτμιση..
Επειδή αντιμετωπίζω ενα παρομοιο προβλημα και σκοπεύω να το λύσω
με αλλαγή της τρομπας βενζίνης, το δοκιμάσατε?Κάπου διάβασα μόνο για φίλτρο..
Το δικό μου αφού το βάλω μπροστά κ πέσουν οι στροφές αρχίζει και κάνει κάποια κοψίματα στο ρελαντί τα οποία ακούγονται έντονα από την aftermarket εξάτμιση..
Τα κοψίματα μπορεί να οφείλονται και σε άλλους παράγοντες εκτός από την τρόμπα βενζίνης. Η τρόμπα όταν αρχίζει να έχει πρόβλημα κάνει θόρυβο στο πρώτο στάδιο. Από εκεί και πέρα για τα κοψίματα στο ρελαντί κοίτα την πεταλούδα σου. Πιθανότατα θα θέλει καθάρισμα. Αναφορικά με το φίλτρο βενζίνης όπως έχουμε ξαναγράψει δεν χρειάζεται αλλαγή παρα μόνο καθάρισμα.
Λοιπόν έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τελικά και τα προβλήματα στα αυτοκίνητα είναι θέμα μόδας.
Δεν εξηγείται αλλιώς....
Την μια τσεκάρει κάποιος τα retainers του και το ένα είναι ραγισμένο.
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ας τρέξουμε όλοι μαζί να δούμε τα retainers μας, ας ανοίγουμε κεφαλές,ας μπαίνουμε σε έξοδα γιατί ο Χ έτυχε να έχει ραγισμένο retainer!
Μετά...
Εξατμίσεις, διαφράγματα.
Ξαφνικά όλοι αρχίζουν να δίνουν τις J's τους γιατί ακούνε θορύβους απο μέσα και κάτι τους λέει ότι το αμάξι "δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε, είναι βουλωμένη".
Τώρα..
Τρόμπες βενζίνης!
Δεν πέρασε μια μέρα που το άλλο το παληκάρι έβγαλε πρόβλημα με την αντλία βερζίνας και ξαφνικά τσουπ! Σαν την ανεμοβλογιά!!
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, παραδεχτείτε το. Ελάτε να βρούμε το pattern για να ξέρουμε τι έρχετε μετά!
--------------------------------
Όλο το απο επάνω δεν πήγαινε στον προβληματισμό σου φίλε μου Dick.
Ήταν απλά μια αναλαμπή που είχα και είπα να την μοιραστώ.
Αν απο την άλλη εσύ είσαι αποφασισμένος να λύσεις το πρόβλημα σου με αλλάγη τρόμπας βενζίνης, ποιοί είμαστε εμείς να σου πούμε το αντίθετο!
Δοκιμάζεις, βλέπεις και μας λες τα αποτελέσματα!!
Έτσι, μετά θα το έχουμε δοκιμάσει και αυτό σαν κλάμπ και θα ξέρουμε τι τρέχει
Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
Δεν εξηγείται αλλιώς....
Την μια τσεκάρει κάποιος τα retainers του και το ένα είναι ραγισμένο.
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ας τρέξουμε όλοι μαζί να δούμε τα retainers μας, ας ανοίγουμε κεφαλές,ας μπαίνουμε σε έξοδα γιατί ο Χ έτυχε να έχει ραγισμένο retainer!
Μετά...
Εξατμίσεις, διαφράγματα.
Ξαφνικά όλοι αρχίζουν να δίνουν τις J's τους γιατί ακούνε θορύβους απο μέσα και κάτι τους λέει ότι το αμάξι "δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε, είναι βουλωμένη".
Τώρα..
Τρόμπες βενζίνης!
Δεν πέρασε μια μέρα που το άλλο το παληκάρι έβγαλε πρόβλημα με την αντλία βερζίνας και ξαφνικά τσουπ! Σαν την ανεμοβλογιά!!
Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, παραδεχτείτε το. Ελάτε να βρούμε το pattern για να ξέρουμε τι έρχετε μετά!
--------------------------------
Όλο το απο επάνω δεν πήγαινε στον προβληματισμό σου φίλε μου Dick.
Ήταν απλά μια αναλαμπή που είχα και είπα να την μοιραστώ.
Αν απο την άλλη εσύ είσαι αποφασισμένος να λύσεις το πρόβλημα σου με αλλάγη τρόμπας βενζίνης, ποιοί είμαστε εμείς να σου πούμε το αντίθετο!
Δοκιμάζεις, βλέπεις και μας λες τα αποτελέσματα!!
Έτσι, μετά θα το έχουμε δοκιμάσει και αυτό σαν κλάμπ και θα ξέρουμε τι τρέχει
Φιλικά,
Κωνσταντίνος.