Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ S2000.....

Thread Tools

Old Aug 31, 2011 | 09:35 PM
evo8santorini's Avatar
Registered User

καλημερα..ενταξει ρε γνωστες....χαλαρωστε...
δεν ζητησαμε δανεικα...ημαρτον.....
τελος παντον...

φιλος..δεν εχω αναγκη να ψωνησω και να τρελαθω με το χοντα...
εχω αλλα γκαζια για να ξ..................ω...
με πιανεις....εεεεεεεεεεεεεε???? ?????????
απλα ειπα να παρω 5 γνωμες μιας και δεν εχω ψαχτει με χοντα...
παροτι το 2003 που ειχα παρει s2000 new....πολλοι απο εσας ειχατε ποδηλατο...
δεν εχω αναγκη να δειχτω μεσα απο το φορουμ.....απλα...

ευχαριστω....
Reply
Old Aug 31, 2011 | 11:32 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by evo8santorini
τελος παντον...

ευχαριστω....
Κανείς δεν είπε ότι έχεις ανάγκη να "δειχτείς" μέσα από το φόρουμ..
Αντιθέτως, όλοι καταλαβαίνουν τη χαρά κάποιου που έχει πάρει ένα νέο γι αυτόν αυτοκίνητο και θέλει να το κάνει να ανταποκρίνεται στα γούστα του..
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι το γεγονός ότι γίνονται συνεχώς οι ίδιες ερωτήσεις για πράγματα που έχουμε αναλύσει μέχρι αηδίας χιλιάδες φορές και που μπορείς να βρεις κάνοντας "search" στο φόρουμ, ή κοιτώντας τα "sticky" "εισαγωγή-εξαγωγή", "1ο στάδιο" κ.ο.κ.. Κι εσύ μας βομβάρδιζες με τέτοιου είδους ερωτήσεις, γι αυτό και δυσανασχετήσαμε, πράγμα που εκφράστικε από τον nabu όσο πιο ευγενικά γινόταν, προσκαλώντας σε κιόλας στις συναντήσεις μας, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες από κοντά.

Τώρα, τα "φιλος..δεν εχω αναγκη να ψωνησω και να τρελαθω με το χοντα...
με πιανεις....εεεεεεεεεεεεεε???? ?????????" και "το 2003 που ειχα παρει s2000 new....πολλοι απο εσας ειχατε ποδηλατο..." τα ακούμε βερεσέ και δεν ανταποκρίνονται στο χαρακτήρα που πρέπει να έχει η γραφή κάποιου που μπαίνει σε ένα χώρο, είτε είναι διαδικτυακός είτε όχι, για να αποκομίσει κάποια πράγματα..Η εμπειρία και οι ικανότητες είναι εκείνο που μετράει σε κάθε τομέα και όχι το ποιός αγόρασε πρώτος κάτι, το οποίο δε φανερώνει ούτε κάποιο εκπληκτικό προσόν, ούτε κάποια φοβερή ικανότητα, επομένως δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα σε μία συζήτηση.. έτσι δεν είναι?

Επομένως, αν ήμουν στη θέση σου, δε θα θιγόμουν.. αντιθέτως θα κατανοούσα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που έχουν όλη την καλή διάθεση να με βοηθήσουν, αλλά θα κατανοούσα επίσης ότι θα έπρεπε πρώτα να διαβάσω κάποια βασικά πράγματα από εκείνα που έχουν χιλιογραφτεί χρησιμοποιώντας το κουτάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά στη οθόνη μου και λέγεται "search", καθώς όπως σου είπε και ο nabu, υπάρχουν όλα σε πολύ μεγάλες ποσότητες και αναλύσεις..

Επίσης, θα πρότεινα να μη δωθεί συνέχεια σε ό,τι έχει να κάνει με το ποιος πήρε πρώτος honda και ποιος είχε ποδήλατα, πατίνια, ή πήγαινε με τα πόδια..
Reply
Old Aug 31, 2011 | 11:49 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Reply
Old Aug 31, 2011 | 11:59 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Το κακο παιδια ξεκιναει απ το γεγονος οτι αναμοχλευουμε τοσα χρονια τις ιδιες πληροφοριες, για τις ιδιες βελτιωσεις ξανα και ξανα.Καποιοι που ειναι παλιοι τα εχουν δει χιλιαδες φορες και λογικο ειναι να βαριουνται να απαντησουν σε καθε νεο μελος που μπαινει κ ρωταει τι εξατμιση να βαλει. ειναι φυσικο επακολουθο λοιπον και κατανοητο, να υπαρχει αυτος ο κορεσμος και η ελλειψη διαθεσης να δωθουν απαντησεις. απ την αλλη αυτο το γ@μημενο το search δεν δουλευει σωστα και δυσκολευει τα πραγματα. Βεβαια αν ψαξεις φιλε evo8santorini ολο και κατι θα βρεις για πρωτο σταδιο κ λοιπες βελτιωσεις, απλα θελει χρονο.
Λιγο η κριση, λιγο η επιστροφη απ τις διακοπες μαζι με τη τελευταια αλλαγη που εγινε στη σελιδα εχουν ως αποτελεσμα να γινει αυτη η ''κοιλια'' στο φορουμ. Λυσεις θα βρεις σιγα-σιγα, μην βιαζεσαι τοσο. Μπορει να εχεις τα χρηματα να τα βαλεις ολα πανω, ή μπορει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο, αλλα μην ξεχνας πως δεν ειμαστε ολοι πανω απο το πληκτρολογιο να σου απαντησουμε κατευθειαν, εχουμε δουλειες και ο καθενας τα προβληματα του. επιπλεον δεν εχουμε τον ενθουσιασμο σου, γιατι πολλοι απο μας τα εχουμε κανει ηδη, τα εχουμες δει πολλακις και τα εχουμε διαβασει απειρες φορες. Υπομονη λοιπον και δεν χρειαζεται εκνευρισμος...
Reply
Old Sep 1, 2011 | 12:47 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by uma_chikara
Originally Posted by evo8santorini' timestamp='1314855354' post='20933611
τελος παντον...

ευχαριστω....
Κανείς δεν είπε ότι έχεις ανάγκη να "δειχτείς" μέσα από το φόρουμ..
Αντιθέτως, όλοι καταλαβαίνουν τη χαρά κάποιου που έχει πάρει ένα νέο γι αυτόν αυτοκίνητο και θέλει να το κάνει να ανταποκρίνεται στα γούστα του..
Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι το γεγονός ότι γίνονται συνεχώς οι ίδιες ερωτήσεις για πράγματα που έχουμε αναλύσει μέχρι αηδίας χιλιάδες φορές και που μπορείς να βρεις κάνοντας "search" στο φόρουμ, ή κοιτώντας τα "sticky" "εισαγωγή-εξαγωγή", "1ο στάδιο" κ.ο.κ.. Κι εσύ μας βομβάρδιζες με τέτοιου είδους ερωτήσεις, γι αυτό και δυσανασχετήσαμε, πράγμα που εκφράστικε από τον nabu όσο πιο ευγενικά γινόταν, προσκαλώντας σε κιόλας στις συναντήσεις μας, ώστε να σου λυθούν όλες οι απορίες από κοντά.

Τώρα, τα "φιλος..δεν εχω αναγκη να ψωνησω και να τρελαθω με το χοντα...
με πιανεις....εεεεεεεεεεεεεε???? ?????????" και "το 2003 που ειχα παρει s2000 new....πολλοι απο εσας ειχατε ποδηλατο..." τα ακούμε βερεσέ και δεν ανταποκρίνονται στο χαρακτήρα που πρέπει να έχει η γραφή κάποιου που μπαίνει σε ένα χώρο, είτε είναι διαδικτυακός είτε όχι, για να αποκομίσει κάποια πράγματα..Η εμπειρία και οι ικανότητες είναι εκείνο που μετράει σε κάθε τομέα και όχι το ποιός αγόρασε πρώτος κάτι, το οποίο δε φανερώνει ούτε κάποιο εκπληκτικό προσόν, ούτε κάποια φοβερή ικανότητα, επομένως δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα σε μία συζήτηση.. έτσι δεν είναι?

Επομένως, αν ήμουν στη θέση σου, δε θα θιγόμουν.. αντιθέτως θα κατανοούσα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που έχουν όλη την καλή διάθεση να με βοηθήσουν, αλλά θα κατανοούσα επίσης ότι θα έπρεπε πρώτα να διαβάσω κάποια βασικά πράγματα από εκείνα που έχουν χιλιογραφτεί χρησιμοποιώντας το κουτάκι που βρίσκεται πάνω δεξιά στη οθόνη μου και λέγεται "search", καθώς όπως σου είπε και ο nabu, υπάρχουν όλα σε πολύ μεγάλες ποσότητες και αναλύσεις..

Επίσης, θα πρότεινα να μη δωθεί συνέχεια σε ό,τι έχει να κάνει με το ποιος πήρε πρώτος honda και ποιος είχε ποδήλατα, πατίνια, ή πήγαινε με τα πόδια..
Ο Ηλίας νομίζω κάλυψε και αυτά που θα ήθελα να πω και εγώ.
Διάβασε καλά αυτά που γράφει και ξαναδιάβασε αν θες και το δικό μου πρώτο πόστ. Δεν ήθελα ούτε να σε προσβάλω, ούτε να σε μειώσω, ούτε να μειώσω την οικονομική σου κατάσταση που προφανώς σου επιτρέπει να αγοράζεις πολλά και καλά αυτοκίνητα.

Όπως και να έχει η πρόταση μου ισχύει... Σε περιμένουμε απο κοντά στην επόμενη τακτική μας συνάντηση γιατι το πληκτρολόγιο είναι ελαφρώς παρεξηγήσιμο.

Κωνσταντίνος.

@ Katanaman (Ρε γμτ έχω φάει κόμπλα και δεν θυμάμαι το μικρό σου, νομίζω Βαγγέλης? :S )

Εμένα προσωπικά η απάντηση μου δεν θα ήταν καθόλου διαφορετική είτε αν δεν είχαμε κρίση, είτε αν δεν είχα φύγει για διακοπές, είτε αν είχα ακόμα περισσότερη όρεξη απο ότι έχω τώρα (γιατί δεν μου λείπει δόξα το Θεό).
Εμένα το παιδί μου δείχνει ότι δεν έχει όρεξη να το πολυψάξει αλλά όπως είπε και ο ίδιος να μπει και να ρωτήσει.
Επειδή όμως το είπες και εσύ μέσα στις πρώτες 5 λέξεις του πόστ σου, δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια μια ζωή.
Και όσο και αν δεν βολεύει το search που λες, είμαι αρκετά σίγουρος ότι αν κάποιος θέλει να διαβάσει για εξατμίσεις, χταπόδια, εισαγωγές, έκκεντρα, τετραπετάλουδα, τουρμπίνες, αναρτήσεις, φρένα κ.α. θα βρεί τα ΠΑΝΤΑ εδω μέσα...
Σε φιλώ
Reply
Old Sep 1, 2011 | 02:40 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Nabu
@ Katanaman (Ρε γμτ έχω φάει κόμπλα και δεν θυμάμαι το μικρό σου, νομίζω Βαγγέλης? :S )

Εμένα προσωπικά η απάντηση μου δεν θα ήταν καθόλου διαφορετική είτε αν δεν είχαμε κρίση, είτε αν δεν είχα φύγει για διακοπές, είτε αν είχα ακόμα περισσότερη όρεξη απο ότι έχω τώρα (γιατί δεν μου λείπει δόξα το Θεό).
Εμένα το παιδί μου δείχνει ότι δεν έχει όρεξη να το πολυψάξει αλλά όπως είπε και ο ίδιος να μπει και να ρωτήσει.
Επειδή όμως το είπες και εσύ μέσα στις πρώτες 5 λέξεις του πόστ σου, δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια μια ζωή.
Και όσο και αν δεν βολεύει το search που λες, είμαι αρκετά σίγουρος ότι αν κάποιος θέλει να διαβάσει για εξατμίσεις, χταπόδια, εισαγωγές, έκκεντρα, τετραπετάλουδα, τουρμπίνες, αναρτήσεις, φρένα κ.α. θα βρεί τα ΠΑΝΤΑ εδω μέσα...
Σε φιλώ
Εχεις δικιο, με λιγη προσπαθεια πιστευω πως θα βρει αυτο που θελει, καθως ολα τα θεματα βελτιωσης για το s2k ειναι πλεον εξαντλημενα και χιλιοειπομενα σ αυτο το φορουμ, απο κει και περα ισως παρεξηγησε τον ''τοννο'' της συζητησης επειδη ειναι 1η φορα που μπαινει κ γραφει εδω...τεσπα ολα οκ...
( Γιωργος )
Reply
Old Sep 1, 2011 | 08:55 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Sorry George
Reply
Old Sep 2, 2011 | 12:27 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Φιλε evo8santorini (κουκλα η σαντορινη...) κολλα μια τουρμπινα πανω και μη τα διαβασεις όλα στο forum και στραβώνεσαι...ετσι κι αλλιως με χταποδια και καλαμαρακια τα ιδια κωλοφαναρα που βλεπεις και τωρα θα βλεπεις...αφου ειχες και εχεις εργαλεια ξερεις τι παιζει υποσημειωση: κοιτα μη κατεβαινεις για Αθηνιο vtecιασμενος και σε βρουνε κρητη...πλακα κανω
Reply
Old Sep 8, 2011 | 05:59 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μετα απο αυτο που εγραψες Nabu επειδη δεν εχει και πολυ αναγκη ο φιλος μας θα το πουλησει το S... Αμαν και να ξερεις, εξαιτιας σου! Αλλη φορα να μιλας καλυτερα στους νεους κατοχους του αυτοκινητου μας.

Αδερφε μιας που δεν χαμπαριαζεις εσυ, δεν αγοραζεις το δικο μου που ραβει τα παντα και δωσε το δικο σου μιας που ειναι ετοιμο για πολεμο το Berlina Μου!

Πολλα φιλια απο την πανεμορφη Αθηνα!

Reply
Old Sep 11, 2011 | 11:12 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Εγώ δεν το ήθελα να ξέρετε. Απλά ήθελα να διαφωτίσω το παιδί για να ξέρει πριν προβεί σε ψώνια που μπορεί να μην του αρέσουν.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:49 AM.