Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Τελικο J'S 60αρα μονη

Thread Tools

Old Sep 11, 2010 | 11:39 AM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki
Default Τελικο J'S 60αρα μονη

Μετα το μεσαιο καζανακι(μαμά) κοπηκε ο σωληνας και προστεθηκε μονό τελικο της j's.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι σωστη η διαμετρος της μαμα σωληνας για το τελικο καζανακι της j's και αν θα <κερδισω> κατι σε αποδοση αφαιρωντας το μεσαιο καζανακι.Ο ηχος δεν με απασχολει ιδιαιτερα...Ευχαριστω.
Reply
Old Sep 12, 2010 | 01:33 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Προσπαθώ να καταλάβω αν κόλησες μετά το μαμά καζανάκι κομάτι με σωλήνα από J's εξάτμιση ή μόνο το τελικό της J's
Αν δεν κάνω λάθος η μαμά εξάτμιση είναι 60αρα. Το τελικό καζανάκι δεν παίζει ρόλο στην απόδοση παρά μόνο στον ήχο αν το βάλεις. Αν αφαιρέσεις το μεσαίο καζανάκι, δηλαδή τον καταλύτη, αν καταλαβαίνω καλά κάτι θα κερδίσεις.
Reply
Old Sep 12, 2010 | 03:27 AM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Χρηστο μετα το μεσαιο κολληθηκε σωληνα δηλαδη στην ουσια <προεκταση> και σ'αυτην κολληθηκε το τελικο j's.Η j's αυτη καποτε ηταν διπλη και ενας φιλος την <εσπασε> οποτε στην ουσια φοραω μονο το τελικο και μαλιστα απο την αριστερη μερια!Αν δεν κανω λαθος,εχουμε και ενα καζανακι μετα τον καταλυτη...Αυτο υπαρχει σε μενα σε αντιθεση με εναν φιλο ο οποιος το εχει βγαλει και υπαρχει μεγαλη διαφορα στον ηχο.Κερδιζει ομως κατι απο αυτο σε αποδοση ή απλα εχει πετυχει περισσοτερο θορυβο?
Reply
Old Sep 12, 2010 | 06:49 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by reload,Sep 12 2010, 03:27 AM
Χρηστο μετα το μεσαιο κολληθηκε σωληνα δηλαδη στην ουσια <προεκταση> και σ'αυτην κολληθηκε το τελικο j's.Η j's αυτη καποτε ηταν διπλη και ενας φιλος την <εσπασε> οποτε στην ουσια φοραω μονο το τελικο και μαλιστα απο την αριστερη μερια!Αν δεν κανω λαθος,εχουμε και ενα καζανακι μετα τον καταλυτη...Αυτο υπαρχει σε μενα σε αντιθεση με εναν φιλο ο οποιος το εχει βγαλει και υπαρχει μεγαλη διαφορα στον ηχο.Κερδιζει ομως κατι απο αυτο σε αποδοση ή απλα εχει πετυχει περισσοτερο θορυβο?
Το καζανάκι που λες είναι καθαρά για το θόρυβο. Ο ρόλος του είναι για να μην έχει drowning και πολύ θόρυβο η μαμά εξάτμιση. Υπάρχει και μια μικρή προέκταση στη μαμά εξάτμιση που αυτό είναι κυρίως για drowning
Reply
Old Sep 12, 2010 | 03:04 PM
package's Avatar
Registered User

Πως κολλήθηκε ατσάλι με τιτάνιο?
Reply
Old Sep 12, 2010 | 10:41 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Όπως γίνεται με όλες τις εξατμίσεις Stainless Stell with Titanium Tip.

Η κόλληση ανάμεσα στα 2 μέταλλα γίνεται κανονικά Πακέτο μου, απλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θέλει κάποια ειδικού τύπου κόλληση και πως λέγεται αυτή.

Φίλε μου, εγώ δεν θα έβγαζα τπτ. Θόρυβος περισσότερος πολύ και απο αποδόση καλύτερα να κάνεις δίαιτα για καμιά βδομάδα.
Reply
Old Sep 13, 2010 | 12:52 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Nabu,Sep 13 2010, 08:41 AM
... και απο αποδόση καλύτερα να κάνεις δίαιτα για καμιά βδομάδα.
Και βαλε... σε κοβω μπουλη ...
Reply
Old Sep 13, 2010 | 01:00 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Originally Posted by Nabu,Sep 13 2010, 09:41 AM
Η κόλληση ανάμεσα στα 2 μέταλλα γίνεται κανονικά Πακέτο μου, απλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θέλει κάποια ειδικού τύπου κόλληση και πως λέγεται αυτή.
Εισαι σιγουρος? γιατι η δικια μου πχ που εχει titanium tip ειναι με 3 βιδες πανω στο καζανακι.
Reply
Old Sep 13, 2010 | 01:03 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Πετα την....

... εξω απο το σπιτι μου!
Reply
Old Sep 13, 2010 | 01:05 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Θες να στη πεταξω εξω?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:55 PM.