Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ..K&N ΙΣΩΣ?!

Thread Tools

Old Feb 6, 2011 | 10:52 AM
marios s2k's Avatar
Registered User

From: Athens
Default ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ..K&N ΙΣΩΣ?!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΧΡΙ 200ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΣ Κ&Ν ΤΟ FIPK..

ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!
Reply
Old Feb 6, 2011 | 10:59 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Καλησπέρα φίλε μου,

Επειδή δεν θυμάμαι αν το έχεις κάνει και στο παρελθόν, εαν δεν έχεις συστηθεί πέρνα μια βόλτα και απο τανέα μέλη να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, απο ότι καταλαβαίνω δεν θες απλά να αλλάξεις φίλτρο αέρα αλλά θέλεις να αλλάξεις σύστημα εισαγωγής αέρα.
Δηλαδή να αντικαταστήσεις το ΟΕΜ φιλτροκούτι με κάποιο άλλο aftermarket.

Τέτοιου είδους συστήματα ονομάζονται FIPK (όπως έγραψες) ή αναφέρονται και ως Cold Air Intake.

Κ&Ν, Injen, AEM και σίγουρα κάποια άλλη που δεν μου έρχεται τώρα βγάζουν τέτοια κιτάκια.

Χρησιμοποίησε είτε το search είτε ψάξε λίγο περισσότερο στα διάφορα τμήματα του φόρουμ και ότι χρειαστείς εμείς εδώ είμαστε.

Κωνσταντίνος.
Reply
Old Feb 6, 2011 | 10:59 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

προφανως εννοεις να αλλαξεις τη εισαγωγη και οχι απλα το φιλτρο..το fipk της kn ειναι κιτ εισαγωγης αερα και αντικαθιστα το μαμα φιλτροκουτι,,
Reply
Old Feb 6, 2011 | 11:08 AM
marios s2k's Avatar
Registered User

Ναι απλα το διατυπωσα λαθος...εννοω ολο το συστημα εισαγωγης..!

εχω ενα s ap1 με πολυ λιγες επεμβασεις..! ειχα συστηθει πιο παλια, καθως ειχα ενα προβλημα με το διαφορικο μου (j's racing) και εψαχνα για κορωνοπηνιο...

εσυ φιλε Nabu μπορει να θυμασαι κατι! θα υπαρχει καπου στο site το θεμα!
Reply
Old Feb 6, 2011 | 11:44 AM
marios s2k's Avatar
Registered User

https://www.s2ki.com/forums/index.ph...c=715395&st=50

βασικα βρηκα το λινκ που ελεγες οτι υπαρχει παλαιοτερο θεμα...

το κυριο συμπερασμα της ολης συζητησης ειναι κανα 2hp κερδος σε σχεση με το μαμα φιλτρο... αν και το σχολιο του guest "pelatisss" φαινεται με μεγαλο ενθουσιασμο..! τελος παντων!
Reply
Old Feb 6, 2011 | 09:56 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Μάριε αντικαθιστώντας το μαμά φιλτροκούτι μην περιμένεις να δείς τις γνωστές π@π@ριες που γράφουν για 10-15 άλογα. Εκείνο που θα δείς είναι μια καλύτερη απόκρυση στο γκάζι (καλά μην φανταστείς τρελά πράγματα), σίγουρα θα αγριέψει ο ήχος ειδικά με την injen & AEM (κάνουν πολύ ωραίο ήχο και ειδικά στο vtec) και από δύναμη άντε να πάρεις 2-3 αλογάκια και αυτό εξαρτάται.
Reply
Old Feb 8, 2011 | 02:15 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Σαράντη , η εισαγωγή(απ την πεταλούδα και μετά) έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα,πως γίνεται ?? κρατάει τίποτα η φιλτροχοάνη ή έχει γίνει πουτ@να η εισαγωγή και θες καθαρισμούς κτλ? Το λέω αυτό διότι μετά από κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα,όταν φόραγα φίλτρο ΚΝ στο μαμά φιλτροκούτι του Vti -όπου πάει κατευθείαν σωλήνας από το κάτω μέρος του προφυλλακτήρα,εκεί που μπαίνει προβολάκι, η εισαγωγή μετά την πεταλούδα ήταν τίγκα στην μαυρίλα......οπότε ξαναγυρίσαμε σε χάρτινο φίλτρο....στο άψε σβήσε κατάμαυρο !!!
Reply

Trending Topics

Old Feb 8, 2011 | 03:07 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by vtecas,Feb 8 2011, 03:15 AM
Σαράντη , η εισαγωγή(απ την πεταλούδα και μετά) έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα,πως γίνεται ?? κρατάει τίποτα η φιλτροχοάνη ή έχει γίνει πουτ@να η εισαγωγή και θες καθαρισμούς κτλ? Το λέω αυτό διότι μετά από κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα,όταν φόραγα φίλτρο ΚΝ στο μαμά φιλτροκούτι του Vti -όπου πάει κατευθείαν σωλήνας από το κάτω μέρος του προφυλλακτήρα,εκεί που μπαίνει προβολάκι, η εισαγωγή μετά την πεταλούδα ήταν τίγκα στην μαυρίλα......οπότε ξαναγυρίσαμε σε χάρτινο φίλτρο....στο άψε σβήσε κατάμαυρο !!!
Πέτρο για αυτό υπάρχει και το κιτ καθαρισμού του ΚΝ φίλτρου
Reply
Old Feb 8, 2011 | 03:12 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Χρηστάρα, τακτικό πλύσιμο με το υγρό του και ψέκασμα με λαδάκι.....αλλά το ram air ρουφάει παπάδες και το πιο ελέυθερο φίλτρο,μάλλον δεν κάνει την απαιτούμενη κατακράτηση......οπότε ένα στώμα σκόνης και λαδιού...κοσμούσε την εισαγωγή....
Reply
Old Feb 8, 2011 | 05:11 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Πετραν αν κατάλαβα καλά ρωτάς για την μούργα που μαζεύει όλο το σύστημα της εισαγωγή. Φίλε μου αυτό δυστυχώς δεν το γλιτώνεις με τίποτα. Για αυτό λέμε ανα κάποια χρονικά διαστήματα να καθαρίζουμε και τους σωλήνες που οδηγούν στην πεταλούδα αλλά το κυριότερο είναι ο καθαρισμός της πεταλούδας. Αύριο θα ανεβάσω φώτο την πεταλούδα που έβγαλα την προηγούμενη εβδομάδα να την δείς πώς ήταν
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:21 AM.