ΨΥΞΗ
Meta apo arketo diavasma sta international forums ola ta antipsiktika ta opoia DEN periexoun silicates ( pyritika alata) einai katallhla gia ton kinhthra mas....Opote twra gnwrizete kai eseis poio einai to katallhlo.
Epishs 7.6 litra h xwrhtikothta olou tou kyklwmatos me mama psigeio.
Epishs 7.6 litra h xwrhtikothta olou tou kyklwmatos me mama psigeio.
Δεν ξερω αν επρεπε να ρωτησω εδω γιατι δεν βλεπω πουθενα το TOPIC Ψυξη - Θερμανση οποτε:
Για την αγορα του KOYO (που λεω να κανω σε λιγες μερες) λετε να παρω και κολαρα για καλυτερα ή ειναι και τα μαμα οκ? Γιατι ειναι και κανα 90-100
Για την αγορα του KOYO (που λεω να κανω σε λιγες μερες) λετε να παρω και κολαρα για καλυτερα ή ειναι και τα μαμα οκ? Γιατι ειναι και κανα 90-100
2 ειναι τα κολαρα eddie. Ενα πανω, ενα κατω. Εγω θα τα εβαζα. Αλλα και τωρα να μην τα παρεις και να το αφησεις για πιο μετα, δεν εγινε και τπτ, σιγα το πραγμα. Αλλοι δεν τα βαζουν και καθολου. Απλα ετσι ειναι πιο ολοκληρωμενο.
Θεοδόση τα κολάρα είναι 2. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τη παρακάτω φωτό που έχω στο δικό μου. Σίγουρα ελαφρώς καλύτερα (από άποψη μόνωσης) από τα μαμά, τα οποία είναι ήδη πολύ καλής ποιότητας
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα