Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

καλησπερα με απορια.

Thread Tools

Old May 6, 2011 | 12:44 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by SBIT
Ερώτηση: Τρίζει ή τρέμει??

Τρεμοτρίζει.
Reply
Old May 6, 2011 | 12:57 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Κωνσταντίνε πολύ όμορφα όσα γράφεις, αλλά μάλλον δεν παρατήρησες ότι είναι ΚΑΙ τα μπροστά λάθος....
Reply
Old May 6, 2011 | 12:58 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Τυπογραφικο θα ειναι Τασο.
Reply
Old May 6, 2011 | 12:59 AM
actinf's Avatar
Registered User

Και όταν λεμε λάθος εννοούμε ΛΑΘΟΣ... Το "υψος" των ελαστικών μπρός πίσω είναι εντελώς ανάποδα. Μπροστά έβαλε ψηλότερα και πίσω χαμηλώτερα. Συγνώμη αλλά το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τραγικό.
Reply
Old May 6, 2011 | 01:00 AM
actinf's Avatar
Registered User

Ε τότε μπορεί να είναι τυπογραφικό και το 235...
Αν είναι να γράφουμε ότι να 'ναι...
Reply
Old May 6, 2011 | 01:01 AM
eddiex's Avatar

Καλα, πες οτι δεν ειπα τπτ ουτε υπεθεσα...
Reply
Old May 6, 2011 | 01:29 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by actinf
Κωνσταντίνε πολύ όμορφα όσα γράφεις, αλλά μάλλον δεν παρατήρησες ότι είναι ΚΑΙ τα μπροστά λάθος....
Όντως δεν είχα παρατηρήσει το 40άρι μπροστά για να πω την αλήθεια μου.
Reply
Old May 6, 2011 | 04:38 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by eddiex
Αν παρεις για τιμες τον Σαρακακη προσεξε να καθεσαι και να μην εχεις ιστορικο με τπτ καρδια.

Δισκο-πλατο απο ebay πχ παιζει πια και νομιζω πανω απο 400€ και τοποθετηση απο 150€ εως 250€. Αναλογως που θα το πας.
Για βασεις μηχανης παλι απο Σαρακακη οι τιμες ειναι απαγορευτικες (360+ για την καθε μια αν θυμαμαι καλα) οποτε θα πρεπει να κοιταξεις απο εξω παλι.

Το φοβερο πιο ειναι ομως τωρα? Ο S2000_Fun εχει βασεις μηχανης αν θυμαμαι καλα σε σουπερ τιμη. Δεν ξερω αν εχει και δισκο-πλατο κιολας να σε φτιαξει τελειως. Και μην αγχωνεσαι, αν τελικα το σασμαν ειναι σαπιο... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ. Ακους γκρακα γκρουκα απο το πισω... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ. Μετα τα 150χλμ γινεται χαμος απο τον αερα και δεν μπορεις να μιλησεις στο γκομενακι? ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΕΣ. Τα παντα ολα αυτο το παιδι... Στειλτου κανα pm αν ειναι και δες.
Καλά που ήμουν εγώ τώρα το είδα. Θεοδόση έχεις πολύ πλάκα...σωστά τα λες .

Λοιπόν για να τρέμει ο λεβιές πιο πιθανόν είναι κομένες βάσεις μοτέρ ή σασμάν παρά δίσκο πλατό.

Ρε φιλαράκι σου λένε τόσοι για το Νικηφόρο και εσύ επιμένεις. Τι να πω πια λες και εμείς τόσο καιρό δεν έχουμε ξεχωρίσει τους καλύτερους και τους εντιμότερους? Σου έλεγξε και το αμάξι και δεν το είδε και επιμένεις. Τι να πω αν σου αρέσει να σε κάνουν μεροκάματο.....
Reply
Old May 6, 2011 | 05:16 AM
dimitrisgt's Avatar
Registered User

οπα φιλε παρεξηγησες δεν επιμενω στον νικηφορο ισα ισα που εστειλα πμ σε ενα παιδι απο εδω να μου προτεινει καποιον αλλο ετσι κι αλλιως ενας απο τουσ λογους που ειμαι σε αυτο το club ειναι να γνωρισω ατομα που ξερουν αυτο το αμαξι να με βοηθησουν να το μαθω και εγω.απο δευτερα θα ψαξω να βρω καποιο συνεργειο να το κοιταξουν πιο σωστα .αν εχετε να προτινεται και καποιο και εσεις ακομα καλητερα μην παω παλι σε κανα κλεφτη..
Reply
Old May 6, 2011 | 05:22 AM
eddiex's Avatar

Σου απαντησα. Διαβασε το τοπικ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ που σου ειπα σιγα σιγα και βγαλε συμπερασμα μονος σου!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:57 PM.