Καρφώματα 2ας+3της..
Εγώ το πρόβλημα το έλυσα..ήθελε λίγο παίξιμο η 1τη-2α..έπρεπε να την φέρνω πιο αριστερά σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκινιτα που είχα οδιγήσει..χάλαγε για το χιλιοστο..πλέον την φέρνω τοίχο τοίχο..και είμαι μια χαρα..όλες οι άλλες έμπεναν και μπαίνουν κουτί..ο δισκος και το συγχρονιζέ είναι μια χαρά
Originally Posted by Alonso,Nov 16 2007, 04:19 PM
Κατι τέτοιο λες ManosS2K? http://www.youtube.com/watch?v=mou-FbFPEAk
Και αυτού στο vιdeo αν παρατηρήσεις σταματάει να ανεβάζει(και το λέει) στις 4.000 στροφες..αλλά κρατάει το γκάζι μέσα και τη φτίνει..ίσως να το έκανε και έσένα αλλα δεν το κάνει επειδή είναι στις 7.000 και λογικά τράβιξες το πόδι απο το γκάζι..(αν με καταλαβαίνεις τι λέω)..Στο έχει κάνει πάνω απο 1 φορά?Ελπίζω να μην είναι τιποτα..Πάντως απο ότι έχω παρατηρίσει μέχρις στιγμής το σασμάν μας είναι πάρα πολυ ιδιότροπο αν και πάρα πολυ καλό απο άποψη σχέσεων..Εχει βάλει κάποος SHORT SHIFT?Αν ναι,πόσο και απο πού?Στο S νομίζω θα βοηθάει πολύ στις αλλαγές
Originally Posted by Alonso,Nov 17 2007, 02:20 AM
Και αυτού στο vιdeo αν παρατηρήσεις σταματάει να ανεβάζει(και το λέει) στις 4.000 στροφες..αλλά κρατάει το γκάζι μέσα και τη φτίνει..ίσως να το έκανε και έσένα αλλα δεν το κάνει επειδή είναι στις 7.000 και λογικά τράβιξες το πόδι απο το γκάζι..(αν με καταλαβαίνεις τι λέω)..Στο έχει κάνει πάνω απο 1 φορά?Ελπίζω να μην είναι τιποτα..
Originally Posted by eddiex,Nov 17 2007, 05:21 AM
Ρε χαζουλι, μηπως ηταν κρυο και πηγες να το σκισεις? Γιατι αν δεν ανεβει το 2ο νταμακι δεν σε αφηνει να μπεις Vtec... μηπως ηταν αυτο λες?
TELOS!