Πρόβλημα Συμπλέκτη
Θέλω την γνώμη σας σε 2 πράγματα που έχω παρατηρήσει στον συμπλέκτη μου.
1ον Μερικές φορές πατώντας τέρμα κάτω τον συμπλέκτη για να αλλάξω ταχύτητα και σηκώνοντας το πόδι ο συμπλέκτης κολάει στο πάτωμα για ελάχιστο χρονικό δίαστημα και μετά επιστρέφει (σαν να το κρατάει κάτω κάτι για ανεπαίσθητο χρόνο)
2ον Βάζοντας 1η και ξεκινώντας χαλαρά, ο συμπλέκτης απευλευθερώνει αρκετά ψηλά λίγο πριν τέρμα πάνω.
Σκέφτεστε κάτι??
1ον Μερικές φορές πατώντας τέρμα κάτω τον συμπλέκτη για να αλλάξω ταχύτητα και σηκώνοντας το πόδι ο συμπλέκτης κολάει στο πάτωμα για ελάχιστο χρονικό δίαστημα και μετά επιστρέφει (σαν να το κρατάει κάτω κάτι για ανεπαίσθητο χρόνο)
2ον Βάζοντας 1η και ξεκινώντας χαλαρά, ο συμπλέκτης απευλευθερώνει αρκετά ψηλά λίγο πριν τέρμα πάνω.
Σκέφτεστε κάτι??
Gia to problhma poy exeis eythinetai mia apo tis 2 trompes toy ydraylikoy kyklwmatos toy ampragiaz. Allaxe prwta thn 1 ki an den deis apotelesma allaxe kai thn 2h. Kanto grigora giati kindyneyeis na eisai se kamia lewforo pita sthn kinhsh, na pathseis symplekth kai na meinei gia panta katw. Opote tote ta pragmata tha einai asxhma... H akoma xeirotera na ginei ayto panw se kana anoigma...